Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Conflict Online 2.0 » Cap 100 » Play2Win » Secure » AutoEvents

pumczas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm slotów nie zwiększyli, niby dali ip limit, ale raczej za bardzo to nie pomogło. Serwer już jest full, mam nadzieję, że jakąś lepszą machinę ogarną i zwiększą pojemność.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak ja za pierwszym razem wbijam od inspy.. , ip limit 2, no i sam restart pomogl bo inni gracze moga tez zagrac

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Pomoże mi ktoś czy tak ma każdy ? wpisuje pasy wyskakuje ...requesting user confirmation... po 6 sekundach wyskakuje serwer full , pls try leter i zaraz dc kazdy tak ma?

Opublikowano

Pomoże mi ktoś czy tak ma każdy ? wpisuje pasy wyskakuje ...requesting user confirmation... po 6 sekundach wyskakuje serwer full , pls try leter i zaraz dc kazdy tak ma?

Opublikowano

Mi to nawet nie pokazuje że serw full odrazu mam DC... Wczoraj to przynajmniej mogłem pare razy spróbować wbić zanim DC dostałem.

Opublikowano

Witam wszystkich , mam pytanie macie już może obraną jakąś technikę na te wbijanie ? bo odpalać 50x gre to masakra

Opublikowano

Mój sposób to po prostu close.. Raz odpalam sro, wpisuje pasy i jedna próba wbicia i już dc. Gdyby nie to dc i dałoby się chociaż nacisnąc ten enter z 5 razy by było lepiej. Tak to jest niemożliwe

Opublikowano

Grałem chwile w piątek, server wydawał sie fajny. Od soboty nie moge wbic :v Powróce jak zwiększa sloty .. :D

Opublikowano

Mój sposób to po prostu close.. Raz odpalam sro, wpisuje pasy i jedna próba wbicia i już dc. Gdyby nie to dc i dałoby się chociaż nacisnąc ten enter z 5 razy by było lepiej. Tak to jest niemożliwe

Ja nie wiem z czym macie problemy normalnie wbijam klikam i żadnych dc nie dostaje to ze serwer jest full to i tak udaje się mi wbić po jakiś 5-10 minutach 

Opublikowano

serwery check więc będzie można wbić niedługo pewnie spokojnie, moje pytanie to jest jakaś Polska gildia na serwerze? mój nick w grze D3VIL, zacząłem wczoraj, chętnie pogram z ludźmi z kraju, 

Opublikowano

serwery check więc będzie można wbić niedługo pewnie spokojnie, moje pytanie to jest jakaś Polska gildia na serwerze? mój nick w grze D3VIL, zacząłem wczoraj, chętnie pogram z ludźmi z kraju, 

No nie bardzo :D Właśnie otworzyli i już full :)

77678022723864382104.png

Opublikowano

Dopóki nie zwiększą slotów na serwerze próba logowania jest bezsensu. 

Marnować czas, tymbardziej że teraz tylko się raz wciśnie connect i oczekuje się i dc. Już wcześniej prawdopodobieństwo wbicia było większe jak można było pare razy. 

Dzisiaj czy jutro mają próbować zwiększyć tak?

Opublikowano

Zgadza sie jak by nie bylo DC po wcisnieciu CONNECT to by sie wbilo w max 20minut a tak to jest bez sensu 3h wbijalem i po 30minutach dostalem DC :D

Opublikowano

Grałem rok temu na conflict, nie było lepszego servera wg mnie. (Pomijając klasyki sprzed wielu lat). Nie wiem co jest i co będzie na tym nowym, ale w ciemno polecam.

hmz9.jpg

Opublikowano

Guildia  TransformerS  rekrutuje !    Szukamy  aktywnych ludzi, mamy TS-a na którym praktycznie przez cały dzień jest 2-7 typa ;)  

Piszcie w grze do  OptimusPrime bądź też innych członków guildi których napotkacie w grze ;)  

Opublikowano

Aktywnych :D ? Wszyscy którzy tutaj siedzą to dlatego, że wbić nie mogą, nawet o gildii nie myślą :D 

Opublikowano

enno, no napewno nie aktywnych nie szukamy, aktualnie nas siedzi 9 na ts3, było więcej. w gildii na tą chwile mamy 20 osób z czego możliwe że 2/3 osoby wylecą. wszyscy grają aktywnie oraz udzielają się na ts3 w dużym lub mniejszym stopniu

614611417899722345828.png

-------------------------------------------------------------------------------------------------

114161417899723345828.pngTransformerS114161417899723345828.png

Rekrutujemy Wszystkich z planety cybertron! z wyjątkiem deceptikonów!.

Wymagamy: przede wszystkim aktywność w grze!

rozmowy z innymi członkami gildii na teamspeaku.

kultury itd. nie chcemy graczy którzy obudzą się po kilku dniach na bocie,

albo takich co nie potrafią zwykłego cześć napisać na gildii.

stawiamy na 1 gildie! nie dołączamy do innych gildii!

114161417899723345828.pngTransformerS114161417899723345828.png

Zainteresowanych zapraszamy na rozmowę z nami

zgłaszać się możecie na PW, gdzie przekaże dalsze czynności.

114161417899723345828.pngHekmatyar    114161417899723345828.pngOptimusPrime   114161417899723345828.pngPinky     114161417899723345828.pngWencu    114161417899723345828.pngHellFIre

--------------------------------------------------------------------------------------------------

614611417899722345828.png

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Sądzicie, że po tej inspekcji zrobią chociaż 1,5tyś?

Nie lepszym pomysłem jest dodawanie np po 200 slotów i patrzenie na stabilność serwera?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...