Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Conflict Online 2.0 » Cap 100 » Play2Win » Secure » AutoEvents

pumczas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest już jakaś porządna guild polskan a serwie jak tak proszę podać stan nazwę  i kontakt 

Jeśli chodzi o porządną gildie to polecam TransformerS, byle kogo nie przyjmują.

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@radasek mógłbyś mi powiedzieć jak rozwiązałeś ten problem? Z góry dzięki. 

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

Opublikowano

Właśnie wróciłem do domu i co ja pacze? 993 / 1000   :O

Wow. 

Jaguar melduje się do gry! :)

@Edit

Max lvl 85 o 2:33 :D O god..

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Właśnie wróciłem do domu i co ja pacze? 993 / 1000   :O

Wow. 

Jaguar melduje się do gry! :)

@Edit

Max lvl 85 o 2:33 :D O god..

ja mam 86 , reszta guild tak samo

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Wg. mnie opłaca się grać. Może i 100 level w jeden-dwa dni(nie wiem, mi windows 8 wywala mbota po 30-50minutach), ale ten serwer stawia na jobe, żeby zdobyć najlepsze eq trzeba bawić się w joba i uniqi, a to jest esencja silka.

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

Opublikowano

Ktoś wie może czemu jak odpalam silka przez mbota i wpsiuje pasy to nic sie nie dzieje? Nawet nie pojawia się info ze server jest full i w logach bota też nic

Opublikowano

Ktoś wie może czemu jak odpalam silka przez mbota i wpsiuje pasy to nic sie nie dzieje? Nawet nie pojawia się info ze server jest full i w logach bota też nic

zmien lang=0 na lang=9 w config.

Opublikowano

oplaca sie grac czy server na gora tydzien ?

Kto ma to wiedziec czy server jest gora tydzien? Przeczytaj co jest na serverze jesli jestes zainteresowany to graj..

Opublikowano

Ciekawe ile to potrwa. Jeśli ktoś przez tydzień nie będzie mógł wbić bo 24/7 na spotach ktoś odpala 3 postacie. Dzisiaj jest jeszcze show bo od wczoraj jest serwer.

Opublikowano

Czemu jak kilkam connect, to sie nic nie dzieje a po chwili wyłacza sie silk ?

Też tak mam. Klikne connect z 5 razy a potem od razu dc. Dopóki nie ma slotów na servie to nie ma co się pchać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...