Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież każdy użytkownik zainteresowany grą na serverze wchodzi na strone i widzi co na niej pisze? ... -.-

a może użytkownik nie może wejść w tej chwili i chciałby wiedzieć jaki był stan stronki jakiś czas temu? ponieważ jest ciekawy jak mijał start serwera krok po kroku w etapach :)

panie redaktorze prosze umrzeć

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O dzizas, gdzie interpunkcja, gdzie składnia. Po pierwszym przeczytaniu nie idzie tego zrozumieć :)

Wybacz pisałem bardzo szybko, tysiąc spraw na raz,zalatany człowiek, na razie pozostało z naszej strony czekać...

Opublikowano

Serw zapewne dziś n ie ruszy lipa ... po serwie

Na tsie mówią, że dzisiaj wystartuje na 100%, pracują nad stroną, my tylko możemy czekać.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Zapytaj True albo Siela co z serwerem ;) a po drugie wejdź w klienta i serwer jest odpalony. Zresztą głównym problemem jest strona, co do serwera to będziemy oceniać kiedyś tam.

Klient nie działa ... 

Opublikowano

Akurat obie formy zostały uznane za poprawne wiec mnie nie poprawiaj. :)

Mnie ta forma zawsze bardzo raziła i uważam ją za błąd językowy. Sama wiele razy słyszałam, że można mówić "tu pisze", chociaż dla mnie brzmi to bardzo niepoprawnie, szczególnie jeżeli wypowiada to redaktor.   

Opublikowano

Wybacz pisałem bardzo szybko, tysiąc spraw na raz,zalatany człowiek, na razie pozostało z naszej strony czekać...

True pomożesz ?

Ciągle wyskakuje mi bład LOG !  <_<

Opublikowano

Przecież Kongo też uważam że jest to dobrym koderem natomiast tutaj jest mój pierwszy problem z jego osobą przy czym jestem zdziwiony bo tego "błedu" wcześniej nie było a teraz nagle się pojawił lecz liczę że jednak podobała teraz mimo aktualnej sprawy...

My nic nie umiemy-To już było,słaba orginalność :/

Nie niestety Patryczku nie możesz mówić że coś umiesz jak za wszystkie usługi musisz płacić. Jedyne co umiesz to robić zakupy bo nie znasz się na niczym - bądzmy szczerzy :)

Azoom to też łak pamietam te z*******e czasy jak mnie prosił o poprawienie questa bo się nie chciał wgrać - ale te questy są bezduszne że nie chcą się wgrywać.

Sielu -  splitowanie , słyszałeś kiedyś o tym ?

Cycu - hehe Piekarz xD nawet się nie będę wypowiadać.

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

Wbiłem na stronę, ale rejestracja jest wyłączona? Hmm?

1000 osób w samej prezce nie spierdol tego

Opublikowano

Strona ON ale reje OFF. Za nie długo ma być ON rej, a 19:45-19:55 ma działać podobno serwer

Opublikowano

Ciągle mam błąd LOG (to co na górze napisał sielu)

Pomoże ktoś do cholery ?!

Bawię się z tym błędem od 17.30 ile można ?!

Dam dużo + za pomoc LICZĘ NA WAS !   :)

Opublikowano

Strona ON, reje zaraz, start 19:50 - info z TS

Takie teksty typu start za 10-20 min slyszymy od 2-och godz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...