Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FanaticMT2 Start Sobota [Dedyk] [Medium]

xCBR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po 1 nie grasz to nie wiesz jak jest na grze po 2-gie kiedy tobiles tego ss:D hahah ;D Chyba za starych czasow + edycja;) kazdemu sie serwer podoba, nie ma bugow ani nic zlego sie nie dzieje i to chyba jest podstawa do tego zeby wejsc i zobaczyc ;)

Hehe, za jakich starych czasów koleś ?

http://scr.hu/0xgw/fwm7t

http://scr.hu/0xgw/90x6j

A jeżeli już tak płaczecie to dam link

http://fanaticmt2.org.pl/rank/players/8

Tylko nie zablokujcie zbyt szybko rankingu by ludzie mogli zobaczyć jak w kulki robicie innych

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to chyba tak samo jak Twój serwer nie ? ;) Gdzie miałeś Ddosy gorsze niż na 3/4 serwer-ach hahaha xDD  Ile razy startowałeś 2?3?4? razy ? hahha xD

Ps. Maniuś wszystkiego nie odbugował a więcej zepsuł 

Haha przestań j**** bzdury powiedz co Wam tam zepsułem dt wojny gildii czy co? K***a powiedz co odbugował wasz technik a co zrobiłem ja pizdryku. Ile razy startowałem max 2 razy nie jak wy gdzie start po raz który 10? a i tak k***a gdyby nie ja byście startowali  z tymi samymi bugami wasz technik nie potrafi kostiumów dodać o wszystko mnie prosiliście .... Nie wykręcajcie się bo rozmowy na gg mam <3 !

http://screenshooter.net/100622305/uxnpwjf

http://screenshooter.net/100622305/sevmggx

Opublikowano

ZbijamLufke hejtowales wszystko od poczatku, nic dziwnego ze Twoja wypowiedz jest taka a nie inna;)

Jest to moja pierwsza wypowiedz tutaj kolego :) A to że serwer jest lipny to moje zdanie, nie musisz sie nim sugerować możesz na nim grać jeszcze pare bo potem padnie :) Ciesz się z gry  puki możesz :)

Opublikowano

Kochanie moje śliczne, oboje wiemy, że kiedy wstąpiłeś do Naszego Team byłeś bardzo zielonym chłopczykiem. U Nas nauczyłeś się wszystkiego. No niestety się nie sprawdziłeś czemu? Twoje podejście do graczy było tak naganne że każdy się skarżył na Ciebie dlatego wyleciałeś. Nie wykazałeś się teraz mścisz się na całym świecie za Twoje błędy. 

Co do licznika, może podkręciłeś sobie mózg nie wnikam. Lecz patrz na to z tej strony że również jesteś na dennym serwerze gdzie Bezimienny oraz Shayen i dobrze wiemy że serwer Wach-a który miał powalić graczy z 200 na starcie spada do 50 osób online. Może również macie podkręcony? + Forum MyBB które odrzuca i również nie pokazuje aby ktoś był zainteresowany Waszym dnem!

ZAPRASZAM DZIŚ NA EVENT ZUO O GODZINIE 17:00!!

Hehe, nie, wyleciałem za to że mówiłem prawde, i reklamowałem serwer.

Ari** bynajmniej teraz ma 50-100 osób online i licznik nie jest podkręcony 20 razy a serwer stoi już tydzień, te gówno tutaj po tygodniu będzie mieć 10 osób online, tam bynajmniej nie ma gotowca na gotowcu ;]

Nie mszcze się na tym tylko pisze prawde, zabronisz mi ? ;] Faworyzujecie graczy od początku do końca nie ma co tutaj ukrywać.

Ktoś jeszcze chce sie czegoś dowiedzieć o serwerze ? ;]

Opublikowano

Hehe, nie, wyleciałem za to że mówiłem prawde, i reklamowałem serwer.

Ari** bynajmniej teraz ma 50-100 osób online i licznik nie jest podkręcony 20 razy a serwer stoi już tydzień, te gówno tutaj po tygodniu będzie mieć 10 osób online, tam bynajmniej nie ma gotowca na gotowcu ;]

Nie mszcze się na tym tylko pisze prawde, zabronisz mi ? ;] Faworyzujecie graczy od początku do końca nie ma co tutaj ukrywać.

Ktoś jeszcze chce sie czegoś dowiedzieć o serwerze ? ;]

Daj spokój nie warto nawet, odpowiadać na te ich "zaczepki" ;)

Według kochanej Administracji Necropolis aka Fanatic każdy wyleciał na ryj ;D

A prawda była taka, że ludzie sami zaczęli odchodzić, bo większość nie chciała sie pod tym podpisywać swoim imieniem. 

Według FromEjj pierwsza poleciałam ja? tak.. poleciałam za to, że siedziałam z CHŁOPAKIEM na moim kanale, a Pan Łukasz był o to zazdrosny i mnie wywalił, następnie błagał na kolanach żebym wróciła :)

Zrobiłam to, ale po 2tyg nie wytrzymałam w tych "Przekrętach" i "Kłamstwach" :) Także, odeszłam, a za mną Bezimienny i tak dalej, i tak dalej :)

[..]

FromEjj widzę bardzo poważna reklama na YT.

Kto u Was nagrywa? :)

Hmm odpowiem sobie na to pytanie, ktoś kto ma  ledwo co 100 sub. 

Prawilna reklama, nie ma co. 

Strach się bać :)

A może.. chwila ! a może skończył Wam się hajs, który wysłała Wam Joanna na Necropolis i nie stać Was na PRAWDZIWEGO YouTube'ra  :) 

[...]

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Daj spokój nie warto nawet, odpowiadać na te ich "zaczepki" ;)

Według kochanej Administracji Necropolis aka Fanatic każdy wyleciał na ryj ;D

A prawda była taka, że ludzie sami zaczęli odchodzić, bo większość nie chciała sie pod tym podpisywać swoim imieniem. 

Według FromEjj pierwsza poleciałam ja? tak.. poleciałam za to, że siedziałam z CHŁOPAKIEM na moim kanale, a Pan Łukasz był o to zazdrosny i mnie wywalił, następnie błagał na kolanach żebym wróciła :)

Zrobiłam to, ale po 2tyg nie wytrzymałam w tych "Przekrętach" i "Kłamstwach" :) Także, odeszłam, a za mną Bezimienny i tak dalej, i tak dalej :)

[..]

FromEjj widzę bardzo poważna reklama na YT.

Kto u Was nagrywa? :)

Hmm odpowiem sobie na to pytanie, ktoś kto ma  ledwo co 100 sub. 

Prawilna reklama, nie ma co. 

Strach się bać :)

A może.. chwila ! a może skończył Wam się hajs, który wysłała Wam Joanna na Necropolis i nie stać Was na PRAWDZIWEGO YouTube'ra  :) 

[...]

xxx

Opublikowano

Tak więc moi drodzy. Nadeszła ta  chwila powiedzieć co myślę i jak jest na serwerze Łukasza ( arnildzika, admina ) .. Powiem szczerze, z dniem dzisiejszym nie jestem już Adminem Forum ( rezygnacja ) lecz nie wiem, ale chyba Łukasz nie potrafi rangi zabrać, w sumie co on potrafi prawda? Liczyć kasę zarobioną, rządzić oraz wyzywać. Jestem z nim od LifeOfMetin, nie wiem jakie miał przedtem serwery. Ale szczerze z dniem dzisiejszym nie interesuje mnie to. Potrafi drzeć papę i nic więcej. Potrafi drygować każdym ale już sam nic zrobić nie umie, nie potrafi forum włączyć, nie potrafi nic na serwerze zrobić SAM!! Nie reklamuje tylko szuka ludzi którzy będą to robić i szczerze dopiero co szukamy YouTubera no chyba że ten dzisiaj przyszedł to nagrywa. Sponsor od reklam nawet jest. Oj Łukasz, powiedziałam wkurzysz mnie bardziej a już nie mamy o czym gadać. Bo drzeć kalafę to każdy potrafi ale żeby dał się i coś jeszcze robił, a nie że inni reklamują na forach a Ty sobie w lol-a grasz.

Z resztą dziś już był problem z SM co ludzie wysłali xD

A i tutaj, chciałabym powiedzieć kilka słów o najbardziej ogarniętej osobie w Team czyli Maximus!! Jest to widzę że rozsądny i pracowity facet, bo tak naprawdę gdyby nie on to by serwer jeździł na kółkach od wózka. Maximus który jak dobrze pamiętamy Life czy też Necropolis padał, nie ukrywał się przed graczami jak to robił Łukasz :) Tylko tłumaczył i był do samego końca i nadal jest.

A więc SERWER-KA NIE POLECAM !! DNO, DNO I JESZCZE RAZ DNO JAK TO POWIEDZIAŁ ŁUKASZ "ej nie spodziewałem się że tak mało osób będzie grało" Pozdrawiam !! Elo

Hahah :)

Wyszło na moje.. I warto było ich bronić? Robertowi można tylko współczuć bo chłop zapierdziela za wszystkich, a oni się obiją i jeszcze sapę do niego mają (tak jak było na Necro).. 

Tak więc kochany Łukaszku, może się wypowiesz w tym temacie? 

Z tego co mi ludzie mówią, to server długo nie postoi. 

Ilu techników nad nim pracuje? 

P.S. Dla sprostowania, ja zostałem wyrzucony z TM dlatego, że nie chciałem zmienić TS3 wraz z innymi członkami.

Opublikowano

Szkoda że Wasz serwer ma takiego YT i taką wielką  reklamę że nawet 100 osób nie macie xD

Ja Bezimienny oraz Darkoo zrobiliśmy im tylko i wyłącznie ts, trochę go rozkręciliśmy, zatrudniliśmy jSA, SA [..] i odeszliśmy :)

Tak więc moi drodzy. Nadeszła ta  chwila powiedzieć co myślę i jak jest na serwerze Łukasza ( arnildzika, admina ) .. Powiem szczerze, z dniem dzisiejszym nie jestem już Adminem Forum ( rezygnacja ) lecz nie wiem, ale chyba Łukasz nie potrafi rangi zabrać, w sumie co on potrafi prawda? Liczyć kasę zarobioną, rządzić oraz wyzywać. Jestem z nim od LifeOfMetin, nie wiem jakie miał przedtem serwery. Ale szczerze z dniem dzisiejszym nie interesuje mnie to. Potrafi drzeć papę i nic więcej. Potrafi drygować każdym ale już sam nic zrobić nie umie, nie potrafi forum włączyć, nie potrafi nic na serwerze zrobić SAM!! Nie reklamuje tylko szuka ludzi którzy będą to robić i szczerze dopiero co szukamy YouTubera no chyba że ten dzisiaj przyszedł to nagrywa. Sponsor od reklam nawet jest. Oj Łukasz, powiedziałam wkurzysz mnie bardziej a już nie mamy o czym gadać. Bo drzeć kalafę to każdy potrafi ale żeby dał się i coś jeszcze robił, a nie że inni reklamują na forach a Ty sobie w lol-a grasz.

Z resztą dziś już był problem z SM co ludzie wysłali xD

A i tutaj, chciałabym powiedzieć kilka słów o najbardziej ogarniętej osobie w Team czyli Maximus!! Jest to widzę że rozsądny i pracowity facet, bo tak naprawdę gdyby nie on to by serwer jeździł na kółkach od wózka. Maximus który jak dobrze pamiętamy Life czy też Necropolis padał, nie ukrywał się przed graczami jak to robił Łukasz :) Tylko tłumaczył i był do samego końca i nadal jest.

A więc SERWER-KA NIE POLECAM !! DNO, DNO I JESZCZE RAZ DNO JAK TO POWIEDZIAŁ ŁUKASZ "ej nie spodziewałem się że tak mało osób będzie grało" Pozdrawiam !! Elo

Magda, ja Ci już na początku mówiłam jak będzie.. ten człowiek NIC, ale to NIC nie potrafi sam zrobić. Pamiętam sytuacje gdy serv "Padł" (hoho, a to nowość) przyszło na ts bardzo, ale to bardzo dużo osób, i on wręcz płakał ! bał się iść do nich i przedstawić im sytuacje.. ! i co genialny Pan Łukasz zrobił? zadzwonił do kochanej Shayen (do mnie..) żeby weszła na ts i przedstawiła informacje.. oraz w miarę możliwości ich ogarnęła.. a tu chciałam dodać, że nie byłam w administracji ! bo zostałam WYWALONA za.. a za co to pisałam wcześniej :) 

A co do Roberta, wspaniały, pracowity człowiek tyle ! :)

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Nie wiem na choinke ciastek ich broniłaś, przecież i tak to było od dawna wiedziane, że każdy następny ich serwer będzie miał coraz mniej ludzi, i gówno zarobi.. Pamiętam jak mi pisał "Zobaczysz będziesz chciał jeszcze być w teamie na moich serwerach, bo będe mieć ich sporo a ty będziesz wtedy prosił o gm'a" .. hehe beka...

Powodzenia tylko dla "nowych" tgmów, tak jak my (stara ekipa) będą zapierdzielać z reklamami serwera i tak gówno za to dostaną, jeszcze pan łukaszek będzie spinał się na nich że za mało reklam zrobili ..

Opublikowano

a pamiętasz jak brakowało kasy na serwerze i Łukasz kazał Robertowi napisać o tym żeby ktoś wpłacił kasę a na drugi dzień serwer OFF xD Oczywiście to wina łukasza nie roberta xD

No mówię, że Robert to prawilny koleś.. (Wszedłem wczoraj na TS i napisałem do Roberta, odp. Nie mam ochoty gadać.. A co jest? Wczoraj pochowałem Matke[*], i chłopak po czymś takim wszedł na TS i kur*a pilnował porządku, a Admin wielkie Gów*o robił)

Czy to nie jest poświęcenie? 

A kto kasę wpłacił? Gin3kolog i teraz jest w TM na stanowisku pseudo SGM... A jak załatwiał im kasę na server u jakiejś koleżanki? Ha! Łukasz nawet tego nie oddał.. (+400zł) i jeszcze namawiał by pożyczył więcej.. Raz była nawet taka sytuacja, że mi o Robertowi zaoferował przejęcie servera bo bał się rozmawiać z ludźmi.. No proszę was, i wy jeszcze chcecie tam grać? 

Jedyne ogarnięte osoby to Robert i Bozo (który odszedł), no i jeszcze Fred (lecz to jest leń, gdyby nie on to wszystko poszło by w piz*u)... Nie wiem co tu jeszcze opisać, było sporo takich żenujących sytuacji.. Najlepsze było to jak Łukasz chciał zagrać z Shayen w LoL'a i nie potrafił jej tego zrobić.. Jak zacząłem jej to robić to wielce się na mnie obraził za to... Do tego jeszcze jak ją wyrzucił z TM to pisał do mnie o  5 rano i żalił się, że ją wyrzucił, że jest załamany, zawiedziony.. :D

Opublikowano

No mówię, że Robert to prawilny koleś.. (Wszedłem wczoraj na TS i napisałem do Roberta, odp. Nie mam ochoty gadać.. A co jest? Wczoraj pochowałem Matke[*], i chłopak po czymś takim wszedł na TS i kur*a pilnował porządku, a Admin wielkie Gów*o robił)

Czy to nie jest poświęcenie? 

A kto kasę wpłacił? Gin3kolog i teraz jest w TM na stanowisku pseudo SGM... A jak załatwiał im kasę na server u jakiejś koleżanki? Ha! Łukasz nawet tego nie oddał.. (+400zł) i jeszcze namawiał by pożyczył więcej.. Raz była nawet taka sytuacja, że mi o Robertowi zaoferował przejęcie servera bo bał się rozmawiać z ludźmi.. No proszę was, i wy jeszcze chcecie tam grać? 

Jedyne ogarnięte osoby to Robert i Bozo (który odszedł), no i jeszcze Fred (lecz to jest leń, gdyby nie on to wszystko poszło by w piz*u)... Nie wiem co tu jeszcze opisać, było sporo takich żenujących sytuacji.. Najlepsze było to jak Łukasz chciał zagrać z Shayen w LoL'a i nie potrafił jej tego zrobić.. Jak zacząłem jej to robić to wielce się na mnie obraził za to... Do tego jeszcze jak ją wyrzucił z TM to pisał do mnie o  5 rano i żalił się, że ją wyrzucił, że jest załamany, zawiedziony.. :D

Chyba sobie kpisz chłopię :) 

Ja 10 razy więcej robiłem na tym serwerze.

Ja robiłem reklamy/pilnowałem porządku na serwerze itp a Ty co robiłes? Ruchałes przez kabelek.! I nadal ruchasz.!

Tą kasę to ja sam wysłałem od siebie a nie koleżanki.!

Opublikowano

Ja robiłem reklamy/pilnowałem porządku na serwerze itp a Ty co robiłes? Ruchałes przez kabelek.! I nadal ruchasz.!

Kogo Ty oszukujesz? 

Udowodnij mi Twoje oskarżenia. Śmiało chłopczyku :) 

Żenujące... 

Opublikowano

Nie pogrążaj sie, chyba zaczerpałeś kredyt na wieczność od rodziców 15 latku ;] smaug dobrze mówi, razem wyruchaliście tą twoją koleżanke, jak i każdego na kase, youtuberów i nie tylko ;]

Opublikowano

"Ruchałeś przez kabelek".

Zwyczajna rozmowa na ts, nazywasz "Ruchaniem". Prawda..to musi być bardzo dziwne, jeżeli rozmawiasz z członkami swojej Gildii (Mysteria, serdecznie zapraszam xD

To samo mogę powiedzieć o Twojej osobie, siedzisz rozmawiasz, grasz w LOL'a z Lizzy badź innymi swoimi koleżankami i również mogę Ci powiedzieć, że "Uparawiasz internetowa miłość" :) 

Owszem przyznam, że czasami siedzimy z Gildia na kamerkach (Skype) ale według mnie to nic złego, dobrze się bawimy, mamy bekę, ale nie oczywiście znajdzie się taki pier*olony człowiek, zazdrosny o coś czego nie był w stanie nigdy osiągnąć i zawsze będzie widział 2 dno w takich sytuacjach. Tak się uczepiłeś tego "seksu internetowego" głodnemu chleb na myśli. 

Nie wiem, może wyjdź gdzieś na miasto, poszukaj dziewicy, albo idź gdzieś sobie poruchaj COŚ lub KOGOŚ, lepiej Ci się zrobi pamiętaj, że posiadasz również dwie piękne, urocze fapki idź emocje z Ciebie wszystkie zejdą. A co do tej kolżanki sama słyszałam jak mówiłeś, że postarsz się od niej jeszcze trochę hajsu wyciągnąć, Pozdrawiam. 

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Zwyczajna rozmowa na ts, nazywasz "Ruchaniem". Prawda..to musi być bardzo dziwne, jeżeli rozmawiasz z członkami swojej Gildii (Mysteria, serdecznie zapraszam xD

To samo mogę powiedzieć o Twojej osobie, siedzisz rozmawiasz, grasz w LOL'a z Lizzy badź innymi swoimi koleżankami i również mogę Ci powiedzieć, że "Uparawiasz internetowa miłość" :) 

Owszem przyznam, że czasami siedzimy z Gildia na kamerkach (Skype) ale według mnie to nic złego, dobrze się bawimy, mamy bekę, ale nie oczywiście znajdzie się taki pier*olony człowiek, zazdrosny o coś czego nie był w stanie nigdy osiągnąć i zawsze będzie widział 2 dno w takich sytuacjach. Tak się uczepiłeś tego "seksu internetowego" głodnemu chleb na myśli. 

Nie wiem, może wyjdź gdzieś na miasto, poszukaj dziewicy, albo idź gdzieś sobie poruchaj COŚ lub KOGOŚ, lepiej Ci się zrobi pamiętaj, że posiadasz również dwie piękne, urocze fapki idź emocje z Ciebie wszystkie zejdą. A co do tej kolżanki sama słyszałam jak mówiłeś, że postarsz się od niej jeszcze trochę hajsu wyciągnąć, Pozdrawiam. 

Nie gram w LOLa z ekipą serwera i nie wchodzę na ich TSa, od kiedy zrezygnowałam ze współpracy. A nawet dłużej.

c:

Opublikowano

Ja chętny ! :D

Do tej pory nie potraficie naprawić tego licznika czy jak? Bo w tych godzinach to tak mysle może 5 sklepów i 5 bs'ów na krzyż będziez z czego 10 nobków co nie znają prawdy o tym serwerze.. Wkręcacie każdego po kolei, jak tylko się da.. szukacie nowych debili (tgm) którzy będą za ciebie (srukasz) odwalać robote bo ty tylko siedzisz i patrzysz czy liczba złotówek wzrasta w is.. Nie opłaca się robić kolejnych podróbek twoich, bo ludzie i tak nie będą grać na tym syfie ;] milionów nie oczekuj . Ale skoro lubisz sponsorów w kulki robić to wiedz że stracisz..

Będziesz szukał technika za technikiem i tak gówno Ci technicy zrobią, nawet nie wiem czy im płacisz ;]

Nie gram w LOLa z ekipą serwera i nie wchodzę na ich TSa, od kiedy zrezygnowałam ze współpracy. A nawet dłużej.

A już myślałem że zszedłaś na psy.. Dzięki mnie mieli grafika, gdyby nie ja gówno by mieli a nie prezentacje ze tak powiem.. Było fajnie, lecz się myliłem.. Polecam Ci tylko nie grać więcej na tym syfie i kolejnych odsłonach tego syfu, zrobiłem błąd że wziąłem Ciebie do tej roboty ..

Opublikowano

Jest tutaj jakiś moderator forum ?

Proszę o ogarnięcie tego tematu od kilku stron jest tylko dyskusja, która powinna być załatwiona na PW... Nie powinno być takiego czegoś.. 0 porządku..

@ skąd truta dropi ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...