Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FanaticMT2 Start Sobota [Dedyk] [Medium]

xCBR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko już widziałem, kiedy dostaniemy jakiś serwer z nowościami.

na serwerze jest wiele nowosci takich jak EPS, oraz LOC. Lecz nie mamy zamiaru ladować wszystkiego do tematu.

Zagrasz, i zobaczysz :)

34tet95.gif

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dalej DT zbugowane?

Rozwalasz mnie? "zmyślonej" Każdy na ts3 łącznie z graczami mogą potwierdzić jak latałeś na Shayen jak miałeś jej zdj na Avku mrrr miłość <3:D No raczej Ty bo Bezimienny zachowujesz się jak dziecko, sam siedziałeś z Nami w Team a jak Shayen wyleciała w podskokach to zacząłeś sopkę odwalać. A tak na marginesie. Jak Łukasz chciał się z Tobą umówić na RL to jakoś jesteś taką dupą że nawet odpowiedzieć nie potrafisz :D

A masz jakieś dowody? Zostałem wyrzucony bo nie chciałem zmienić TS. Pozdro dla was. 
I co, jeszcze do niego pojechać? Myśli, że jak ćwiczy to kozak. Mi to nie potrzebne, jakoś mam lepsze zajęcia niż siedzenie przed kompem i drążkiem.. (Szkoda kasy na sms dla was..) 
A nie powiem kto miał przez kilkanaście dni jej gif xD A zdj miałem bo przerabiałem dla twojej wiadomości, a i pochwale się jeszcze, że nadal mam je na kompie :*

Opublikowano

Dalej DT zbugowane?

A masz jakieś dowody? Zostałem wyrzucony bo nie chciałem zmienić TS. Pozdro dla was. 

I co, jeszcze do niego pojechać? Myśli, że jak ćwiczy to kozak. Mi to nie potrzebne, jakoś mam lepsze zajęcia niż siedzenie przed kompem i drążkiem.. (Szkoda kasy na sms dla was..) 

A nie powiem kto miał przez kilkanaście dni jej gif xD A zdj miałem bo przerabiałem dla twojej wiadomości, a i pochwale się jeszcze, że nadal mam je na kompie :*

Nieee DT jak i wojny gildie pedałki mają odbugowane po pierdolone cioty ruchają ludzi w d*** więc uważajcie bo te sucze tylko na hajs lecą, więc jeżeli to co odbugowane na serwerze dzięki staremu Mańkowi <3 bo nic nie potrafią ich technik pro elo VooDoo który kostiumów nie potrafi dodać xD. J**** ten serwer i całą tą administrację czekam tylko na ten start i bawimy się chłopaki ( kumaci wiedzą o co chodzi <3 ) mam nadzieję że bug z mapą naprawiony xD jak nie to dziękuje Wam :D.

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Nieee DT jak i wojny gildie pedałki mają odbugowane po pierdolone cioty ruchają ludzi w d*** więc uważajcie bo te sucze tylko na hajs lecą, więc jeżeli to co odbugowane na serwerze dzięki staremu Mańkowi <3 bo nic nie potrafią ich technik pro elo VooDoo który kostiumów nie potrafi dodać xD. J**** ten serwer i całą tą administrację czekam tylko na ten start i bawimy się chłopaki ( kumaci wiedzą o co chodzi <3 ) mam nadzieję że bug z mapą naprawiony xD jak nie to dziękuje Wam :D.

Widzę że Twój poziom inteligencji jest na poziomie zerowym :) Serwer jest odbugowany więc ogarnij słownik, bo widzę łaciną to ładnie potrafisz jechać, szkoda że bezsensownie. 

Opublikowano

Widzę że Twój poziom inteligencji jest na poziomie zerowym :) Serwer jest odbugowany więc ogarnij słownik, bo widzę łaciną to ładnie potrafisz jechać, szkoda że bezsensownie. 

Odbugowane ... Powiedz chociaż kto to odbugował przyznajcie się cioty a nie ... Łaciną bo jak widzę takie tępe DZIDY to płakać się chce ...

POCHWALCIE SIĘ KTO DODAŁ ZROBIŁ ODBUGOWAŁ KOSTIUMY/DT/GILDIE/ I INNE RZECZY KTÓRE ZMIENIŁY SIĘ NA SERWERZE PRÓCZ WASZYCH WIERZCHOWCÓW PRO ELO...

NAWET BOZO ODSZEDŁ OD WAS BO TAKIE TĘPAKI !

TAK WŁAŚNIE LUDZIE ONI TYLKO LECĄ NA HAJS I NIEDŁUGO KOŃCZY IM SIĘ DEDYK xD I ZBIERAJĄ NA NOWEGO WIĘC NIE POLECAM TUTAJ GRAĆ xD BO ZA HAJS GRACZY BĘDĄ BALOWAĆ !

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie :) ogarnięta administracja itp :3 Polecam w 100 % serwer ;) Na 100 % zagram 

hehe kur** zagrasz przecież bo jesteś bałwanie w administracji ;]

Przypomina wam się coś?

http://www.mpcforum.pl/topic/1302399-necropolis-sobota-1810-godz-1600-nowy-poczatek-dedyk-medium/

Phe, ładnie wycięliście poprzednie moje ss'y ;]

Serdecznie nie polecam, necropolis niby miał stać i co ? przerwy techniczne aż w końcu napisaliście że prerwa 5 dniowa a po 2 dniach już forum wyłączone i reset all kont.

Jak ktoś chce to niech gra, pogra 2 tygodnie i serwer padnie jak szmata ;]

Ps. Tym razem tak samo będziecie odświeżać prezentacje pisząc głupie pytania? Tyczy się administracji.

WIDZĘ ŻE POZYTYWNE OCENY PISZE TYLKO DZIECINNA ADMINISTRACJA ;] RESZTA GRACZY TO HEJTY phe.

Opublikowano

NAWET BOZO ODSZEDŁ OD WAS BO TAKIE TĘPAKI !

Widze że masz fajne info, BOZO z nami jest ale ok xDD widze że mamy JASNOWIDZA na zapowiedzi :D

Opublikowano

mogliście przynajmniej własne screeny zrobić, a nie kraść z innych prezentacji.

Krasc ?;o Te screeny robiła ta sama osoba więc zamknij mordę.! Tyle w temacie o kradnięciu ss'ów :) 

Opublikowano

CZYSTA BRUDNA PRAWDA <3 

Witam ! :) 

Kilka istotnych faktów o serv.

[..] LifeOfMetin --> Necropolis --> Eqentis --> Fanatic --> ???????? co dalej :)

Dostałam zgodę, żeby napisać ten post po raz KOLEJNY. 

Małe nieporozumienie z Administracja tego działu.

Napiszę tym w razię trochę mniej i dodam od razu ss :)

Ok zapraszam do lektury

Wszystko zaczęło się od powstania napisałam podanie na [TGM]. 

Odebrali je pozytywynie, i po tygodniu powitali mnie w Administracji, lecz ! :)

Nagle, dostałam prawa większe niż [sGM] lub [HA] (Łukasz W. aka Admin)

A wszystko za sprawa, że wielki Pan Łukasz W. aka Admin "zakochał się" 

[...]

Gdy skromnie zapytałam, czy mogę liczyć na awans (minęło sporo czasu.. ) 

Pan Admin aka Łukasz W. chciał, żebym wysłała mu swoje NAGIE zdjecia w zamian za wiadomo co.. :)

[...]

Gdy niestety po pewnym czasie, Shayen aka Daria (ja) nie.. odzwajemniła uczucia.. xD 

Łukasz postanowił przedstawić mnie w świetle chorej na głowe, dziewczynki, która szuka Internetowej miłości.. ;D

Zaczął pisać gdzie tylko mógł, i do kogo tylko mógł, że się pocięłam, że PODOBNO byłam w szpitalu z jego powodu (Dziękuję za info tak btw)

Że po nocach płaczę.. nie radzę sobie psychicznie ;D

Pisał mi, jak bardzo to mnie kocha, że chce ze mną zmieszkać to co, że mam 16 (Prawie 17.. xD) lat.. mieszkam z Mama, uczę się i jestem w 3 letnim związku ! to nie ma znaczenia!

KOCHAJMY SIĘ ! 

Chce podkreślić. że to samo pisał później do Natalii (Lizzy) ona ma SS także będzie chciała to wstawi, ja nie mam zgody więc nie będę :)

[...]

Jaka była prawda? ;D

Nie ma lipy.. nie ma płaczu bo ktoś expić musi ! ;D

Forum : 

Pani Ciastko znana jako również Magdalena B. 

Czytała wiadomości WSZYSTKICH zwyczajnych graczy, jak i również prywatne rozmowy Administracji, następnie robiła SS, i wszyscy mieliśmy tzw "Beke".

Administracja vol. 2

Pewnie kilka osób zna taka Kobietę jak.. Joanna aka Kolorowa aha Księżnicza. Tak! właśnie o nią chodzi :)

40+ letnia Pani, która dała się również nieźle wrobić, wysłała mu 500 zł co.. miesiąc dwa

Łukasz miał jej to wszystko oddać.. oddał? możcie sami sobie odp na to pytanie :)

Trzymał ją tylko dlatego w Administracji bo nie miał hajsu, że postawić kolejny gówniany serv. 

Kazał Administracji "Przyjaźnić" się z nią, żeby tylko płaciła.. :)

YouTube: 

Jak wiadomo, Łukasz aka Admin nie zapłacił żadnemu YT, za nakręcony materiał.

Z tego powodu teraz nagrywa dla niego jego wierna... koleżanka ;D FromEjj czy jakoś tak znana jako Ciastko.

80+ sub. Prawilna rekalama na start serv :)

SS : 

GnX.jpgFnX.jpgCnX.jpgDnX.jpg

PROSZĘ O MOD TEGO DZIAŁU  O NIE EDYTOWANIE TEGO PO RAZ KOLEJNY STARAŁAM SIĘ JAK MOGŁAM !! :)

NIE POLECAM SERV TEGO PANA !!! :)

HAJS HAJS HAJS :)

Łukasz --> Admin -> Arnoldzik [คгภ๏l๔zเк] <-- Obecny nick xD 

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Krasc ?;o Te screeny robiła ta sama osoba więc zamknij mordę.! Tyle w temacie o kradnięciu ss'ów :) 

Nie rozśmieszaj mnie.. SS do poprzedniej prezki robiło kilka osób..

Opublikowano

Hmm.. Ja w sumie wypowiedziałem się już w poprzedniej "Prezentacji" necropolis'a ;] Chyba dodawać nie musze..

Pomogę wam, dodam moje "czyste" ss z itemów na serwerze, bo w sumie ja wszystkie robiłem ;]

https://mega.co.nz/#!wBU3BaYb!6yytIYz0luYDxEmACekHWtmmMIQw0aRLJefwjZi59xQ

skanik

https://www.virustotal.com/pl/file/c19f567336ba758d2e60faa7c7628dc90b05728d8d9b675cc262a7856a95c9cb/analysis/1415912233/

Opublikowano

Witam ! :) 

Kilka istotnych faktów o serv.

[..] LifeOfMetin --> Necropolis --> Eqentis --> Fanatic --> ???????? co dalej :)

sss

Hahaha!!! A to niby ja się zakochałem :D 

I co FromEjj, teraz to pewnie Ci się łyso zrobiło, a na mnie dowodów nie masz więc bayo :*

Dodam jeszcze, że indywidualiści nie mający kontaktu z administracją sobie zbytnio nie zagrają.. Administracja faworyzuje każdego z kim gada i coś dla nich zrobi.. typu SS, prezke lub coś takiego.

Tak jak już wspominałem, żenada... 

Zlikwidowane Yang Boom'by? 

Opublikowano

Rozwalasz mnie? "zmyślonej" Każdy na ts3 łącznie z graczami mogą potwierdzić jak latałeś na Shayen jak miałeś jej zdj na Avku mrrr miłość <3:D No raczej Ty bo Bezimienny zachowujesz się jak dziecko, sam siedziałeś z Nami w Team a jak Shayen wyleciała w podskokach to zacząłeś sopkę odwalać. A tak na marginesie. Jak Łukasz chciał się z Tobą umówić na RL to jakoś jesteś taką dupą że nawet odpowiedzieć nie potrafisz :D

Po pierwsze ja nie wyleciałam tylko sama odeszłam ;D taki mały lecz istotny szczegół.

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Przypominamy o jutrzejszym starcie ! Dziś wieczorem pojawi się link do strony głównej oraz forum.

Opublikowano

Głupio Ci będzie jak postoi dłużej niż 10 minut ;D  każdego zachęcamy do pobrania i przetestowania gry ;) A czy zostaną z nami to już zależy tylko i wyłącznie od nich ;)

Opublikowano

Na prawdę spox sety ;) Jak na razie polecam :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Administracja faworyzuje każdego z kim gada i coś dla nich zrobi.. typu SS, prezke lub coś takiego.

Miałam zamiar się nie wypowiadać w tym temacie, ale to była wyraźna aluzja w moją stronę. Za prezentację nie dostałam nic. Jedyna faworyzacja, jakiej doświadczyłam, pochodziła z Twojej strony i było to tepnięcie na spota. No i jeszcze taka "drobna" ze strony byłego GM'a, ale może na ten temat nie będę się udzielać, bo nie miała nic wspólnego z prezentacją... B)

c:

Opublikowano

TS3? jest? Jakaś większa reklama?

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...