Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FanaticMT2 Start Sobota [Dedyk] [Medium]

xCBR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Blondynko jaka ty jesteś tępa te ss pokazują że licznik jest podkręcony... Ranking graczy pokazuje tylko 41 postaci a w liczniku macie Wszystkich postaci: 192 skąd tyle? Tylko nie mów mi że ranking nie pokazuje wszystkich postaci które są na serwerze haha, albo daj ss z MySQL ile postaci macie stworzonych na serwerze jako dowód że nie jest to podkręcone.

Prawda boli nie :* <3 !

Graczy Online 4 nie no faktycznie podkręcony xD Wiesz to że ty jesteś na tyle inteligentny oraz tępy że nie rozumiesz co się piszę to nie mój problem. Twoje zachowanie jest na poziome 0. Dlaczego? Spamisz jak powalony, zachowujesz sie jak osoba niezrównoważona psychicznie. Ból dupy ściska że z Ciebie taki technik jak z koziej dupy trąba ? Co więcej potrafi zepsuć niż naprawić.. 

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Graczy Online 4 nie no faktycznie podkręcony xD Wiesz to że ty jesteś na tyle inteligentny oraz tępy że nie rozumiesz co się piszę to nie mój problem. Twoje zachowanie jest na poziome 0. Dlaczego? Spamisz jak powalony, zachowujesz sie jak osoba niezrównoważona psychicznie. Ból dupy ściska że z Ciebie taki technik jak z koziej dupy trąba ? Co więcej potrafi zepsuć niż naprawić.. 

Haha ty k***a potrafisz czytać czy udajesz pojebanego w c**j? Ja tu akurat piszę o rankingu graczy nie online chociaż to też jest podkręcone zaraz Ci to udowodnię, zepsuć powiedz kto Wam dodał kostiumy? czat między królestwami odbugował dt wojny gildii szkło intuicji naprawił na wołaj? Bo z tego co wiem to na pewno  nie bozo ani wasz VooDoo kto lizał d*** na gg żeby naprawił? A to że u Was najebane jest jedno z drugim koliduje to jebie mnie to miałem dodać nie naprawić nic nie było mówione więc możesz mi naskoczyć swoje zrobiłem kto prosił na gg napraw wojny napraw dt bo nie wystartujemy no kto powiedz mi przypomnij bo Wasze p********y technik nic nie potrafi nie wiem co on tam Wam robił pewnie gdyby nie ja teraz ten serwer by nie startował albo startował z tymi samymi bugami <3, tylko pewnie zapomnieliście o pewnej mapce i jej bugiem :D! Czekam na ten start pobawię się na szczęście zdążyłem się zabezpieczyć przed takimi jak wy przed zmianą passów do ssh itd :)> <3

4069914545198581480131.png

Opublikowano

To jest żałosne i po prostu irytuje mnie ta twoja głupota po prostu jak widzę że piszesz to się śmieje że nadal jest tyle idiotów w świecie ;) 

Opublikowano

To jest żałosne i po prostu irytuje mnie ta twoja głupota po prostu jak widzę że piszesz to się śmieje że nadal jest tyle idiotów w świecie ;)

Haha prawda boli cieniasie bo taka prawda jest no kto Wam dodał/obugował te rzeczy o których wspomniałem wyżej? No powiedz tu nam wszystkim ?

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Haha prawda boli cieniasie bo taka prawda jest no kto Wam dodał/obugował te rzeczy o których wspomniałem wyżej? No powiedz tu nam wszystkim ?

Uspokój się troche.. Poczekajmy do startu, wtedy krytykuj, ośmieszaj :)

Opublikowano

Zagrałbym  lecz bonowanie eq będzie bardzo bardzo monotomne.. poprawcie to a graczy bedzie wiecej ponieważ nikt nie lubi bonowac itemek a tu jest dojebane tych bonów ze to szok..

Opublikowano

Jedyne co "nowego" to sety które i tak już są. Mimo to życzę powodzenia.

...................\/...................

Opublikowano

Edytowałam swój post, jeżeli ktoś jest chętny dowiedzieć się kilku ciekawych rzeczy o serv, proszony jest o poszukanie mojej wypowiedzi na stronie nr.. 2 :)

9YbAX2Z.png

Opublikowano

szczerze... nie ma tam nic oszałamiającego, mało dungów ciagle te same BLEEEEEEEEE

medium 10 broni?

nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...