Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FanaticMT2 Start Sobota [Dedyk] [Medium]

xCBR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem Ci co na nim jest. Obiecane nowości których nie ma ! Zrób robienie w konia ludzi ! Jedynie co jest nowe to kuźwa mounty i nic zupełnie nic nowego ! Gdzie jest ta fajna atmosfera ?! Gdzie Wam kuźwa ludzie przychodzą ?! Nie wiem czy Łukasz Was przekupił, czy daje Wam Sm-y za to abyście chwalili serwer, podbijali prezkę oraz robili reklamy ?! Bo nikt głupi nie jest. Jeśli serwer by był naprawdę fajny i godny grania ! To by tu było tyle ludzi co ma iMetin ! Przestańcie w końcu kłamać. Łukasz a Ty się weź lepiej za słownik taki Wielki H@. 

Ludzi z dnia na dzień serio przybywa ;) Na serwerze gra się przyjemnie tylko jednego nie rozumiem.. Skoro nie grasz na serwerze i nie zamierzasz na nim grać to po co odwiedzasz tą prezke? ;) Tak tylko żeby po hejtować? Czyżbyś była tą słynną antyfanką serwera która pisze z miliona kont złe opinie o serwerze? Ile kont Ci jeszcze muszą na forum serwerowym zbanować żebyś odpuściła? :) Nie pozdrawiam "Belze"

d527743595.png

Opublikowano

Pewna osoba jednak miała racje na temat serwera.. Dzisiaj się o tym przekonałem.. jeden powód dla którego odchodzę to: GM do mnie na PW podbija i pyta się czy mam konto na MPC i czy bym im na trochę nie pożyczył bo muszą jakoś przyciągnąć ludzi na swój serwer.. PORAŻKA!! :) NIE POLECAM I NIE POZDRAWIAM!

d527743595.png

Opublikowano

Pewna osoba jednak miała racje na temat serwera.. Dzisiaj się o tym przekonałem.. jeden powód dla którego odchodzę to: GM do mnie na PW podbija i pyta się czy mam konto na MPC i czy bym im na trochę nie pożyczył bo muszą jakoś przyciągnąć ludzi na swój serwer.. PORAŻKA!! :) NIE POLECAM I NIE POZDRAWIAM!

<3 

A jednak miałem rację, ktoś jeszcze ma jakieś wątpliwości czy was oszukuje? 

Ile jeszcze ludzi wam zostało?

Opublikowano

No i co ? Oczka się otworzyły? :) Każdy mówił a Ty się upierałeś i tak ich broniłeś

Każdy popełnia błędy:) Ale teraz będzie oczywiste że każde dobre słowo na MPC to jest "pożyczone" konto na reklamę serwera:) Straciliście wiernego fana serwera:) Został wam jeszcze tylko FazZy i Dave którzy wierzą że serwer się rozkręci tak jak ja wierzyłem w to do dzisiaj :) Oddał bym komuś konto 151 lvl ale szkoda mi czasu jaki ktoś spędzi na tym serwerze :D nie pozdrawiam "Belze"

d527743595.png

Opublikowano

Uuu, widać że administracja się stara. No, ale nie w taki sposób. Jeżeli zależy Wam na graczach to zakupcie porządną reklamę.

Miałem tu chwalić, ale niestety nie mogę. Powodzenia, nie zagram.

Opublikowano

Jutro gdz 15.00-21.00 Raty po 50% exp drop yang serdecznie zapraszamy:)

24578775938808916785.jpg

Kogo ty zapraszasz? :D

@top: Servera nie polecam ze wzgledu na wlasciciel, chyba to jego 10 server na tych samych plikach i zawsze jest ponizej 50online. :)

Opublikowano

24578775938808916785.jpg

Kogo ty zapraszasz? :D

@top: Servera nie polecam ze wzgledu na wlasciciel, chyba to jego 10 server na tych samych plikach i zawsze jest ponizej 50online. :)

Podziel to jeszcze przez 3 (wyjaśnienie w moim poprzednim poście). :D

Ten serwer już dawno upadł, ale Łukasza duma nie pozwala mu się z tym pogodzić, więc udaje, że ma graczy. Pora się obudzić i zejść ze sceny.

A żeby ludzi sądem straszyć, bo Was hejtują, to już jest poniżej dna! c:

c:

Opublikowano

Ten serwer już dawno upadł, ale Łukasza duma nie pozwala mu się z tym pogodzić, więc udaje, że ma graczy. Pora się obudzić i zejść ze sceny.

a widzisz sama na nim grałas itp ;) 

Potem się sprzedałas jak to mówią;) 

Więc o czym gadamy? 

Następnie obgadujesz administracje z serwer/wyzywasz itp.

Jak Tobie się cos nie podoba o wyjdź na dwór a nie cały czas siedzisz w domu przed komputerem.

Opublikowano

To jest po prostu bezinteresowne napisanie, że do sądu podają.. Hmm, jak to jest możliwe.. Jak można podać kogoś do sądu nie znając jego danych personalnych? Po IP? A jak ktoś ma zmienne? (Policja nawet w ciągu 24h nie zdoła namierzyć... )

P.S. Proponuję przeczytać odpowiednie krausule prawne. 

Opublikowano

a widzisz sama na nim grałas itp ;) 

Potem się sprzedałas jak to mówią ;) 

Więc o czym gadamy? 

Następnie obgadujesz administracje z serwer/wyzywasz itp.

Jak Tobie się cos nie podoba o wyjdź na dwór a nie cały czas siedzisz w domu przed komputerem.

Owszem, grałam. Dostałam od młodego kilka kuponów po 350SM, to wbiłam sobie topkę. 

Sprzedałam? Nie. Po prostu dotarło do mnie, jakim człowiekiem jest Łukasz (Admin). Od samego początku oszukiwał graczy i potencjalnych sponsorów (w tym mojego znajomego) - obiecywał złote góry. Moje podejście zmieniło się o 180 stopni, jak podjęliście decyzję o zamknięciu serwera - zmarnowaniu czasu graczy, którzy poświęcili go na grę (w tym mojego).

Prosty przykład Waszego oszustwa - udawanie graczy na MPC. Łukasz prosił mnie również, żebym załatwiła znajomych, by pisali pozytywy o serwerze, nawet nie grając w metina. Jak widać wyżej - sępił konta także od graczy.

Więc o czym gadamy?  ^_^

c:

Opublikowano

Owszem, grałam. Dostałam od młodego kilka kuponów po 350SM, to wbiłam sobie topkę. 

Sprzedałam? Nie. Po prostu dotarło do mnie, jakim człowiekiem jest Łukasz (Admin). Od samego początku oszukiwał graczy i potencjalnych sponsorów (w tym mojego znajomego) - obiecywał złote góry. Moje podejście zmieniło się o 180 stopni, jak podjęliście decyzję o zamknięciu serwera - zmarnowaniu czasu graczy, którzy poświęcili go na grę (w tym mojego).

Prosty przykład Waszego oszustwa - udawanie graczy na MPC. Łukasz prosił mnie również, żebym załatwiła znajomych, by pisali pozytywy o serwerze, nawet nie grając w metina. Jak widać wyżej - sępił konta także od graczy.

Więc o czym gadamy?  ^_^

Jeżeli chodzi o sponsora to nigdy nie oszukiwał ;) 

Ja byłem chwilowo sponsorem ;) i wszystko jakos oddał ?:O 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...