Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FanaticMT2 Start Sobota [Dedyk] [Medium]

xCBR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszedłem na server pograłem 5 minut i wyszedłem tzn zakonczyłem gre powód w ciągu tych 5 minut wywaliło mnie chyba z 20 razy  a po drugie  mała ilosc graczy ale zycze powodzenia

Opublikowano

Dla tych co hejtowali, serwer ma sie znakomicie, nie ma bugow i ludzi przybywa. Rekrutacja na TGM jak i Moderatora otwarta, zapraszamy na nasze forum do skladania podan ;)

Opublikowano

Dla tych co hejtowali, serwer ma sie znakomicie, nie ma bugow i ludzi przybywa. Rekrutacja na TGM jak i Moderatora otwarta, zapraszamy na nasze forum do skladania podan ;)

masz racje serwer bardzo dobrze się ma i mam tego dowód !

16iy7gp.png

w dodatku hamstwo i prostactwo w Administracjii ,wasi wielcy technicy 30 minut rozkminiali czemu mi zadne konto nie działa i nic nie rozkminili :) do tego te wasze teksty typu. Twoja Matka :) 

Nie polecam i to bardzo nie polecam :)

Opublikowano

Poniedzialek rano :) po 1-sze po 2-gie  co ma ilosc graczy do dzilania serwera? Na dobry serwer po czasie i tak przyjda gracze:) My bedziemy sie starac i oplacac go tak dlugo, jak dlugo beda na nim gracze nawet ta 1 osoba;) A jezeli tobie cos nie dziala a calej reszcie chodzi to  blad na 99% lezy u Ciebie:)

Opublikowano

xxx

Opublikowano

Poniedzialek rano :) po 1-sze po 2-gie  co ma ilosc graczy do dzilania serwera? Na dobry serwer po czasie i tak przyjda gracze:) My bedziemy sie starac i oplacac go tak dlugo, jak dlugo beda na nim gracze nawet ta 1 osoba;) A jezeli tobie cos nie dziala a calej reszcie chodzi to  blad na 99% lezy u Ciebie:)

tak samo jak necropolis :) ? Ale to wszystko nie tłumaczy bardzo małej wiedzy na temat metina waszych techników co nic nie potrafią naprawić do tego już to napisałem wasze  CHAMSTWA ORAZ PROSTACTWA na Ts3 który jeśli jesteście tak bogaci w reklamy i we wszystko (czego nie widać) powinniście mieć własny ts3 a nie sieci serwerów  Counter-Strike 1.6 :) 

Opublikowano

Jezeli ktos ma lev o wiele mniejszy niz metin to chyba jasne jest ze drop jest zmiejszony lub zerowy^^ Co do ch1  to po podniesieniu ch dungeony nie dzialaly na tym ch lecz juz wszystko dziala ;) Ts3 jest dobrego kolegi i nie widze  problemu zeby  i na nim  byli osoby z metina.

Opublikowano

Dobrze się ma? Graczy przybywa?  xD

Z tego co teraz widzę, to 24 osoby online. 

Jak ich przybywa to ile ich było na początku? 5? 10? 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

xxx

Opublikowano

Pro reklama na pewno przybędzie 500 graczy xD

Odpalił mu 5 zł na kubusia i taka reklama.. co zrobisz, 500 graczy może nie przybędzie, ale te 499 xD

Serwera nie polecam, administracja nic nie potrafi.

Dużo yang będę miał na 100 lvl'u?

Opublikowano

Ta, ale zapomnieliście podzielić tę liczbę przez 4. Tak samo mówiłeś o Necropolis, że będziesz go opłacał, aż do ostatniego gracza. Ale podjarałeś się plikami, które miał Bozo i zamknąłeś serwer. Bozo pracował z nowymi plikami kilka dni, po czym stwierdziłeś, że jednak chcesz serwer na starych plikach. Dobrze, że Ciastko w końcu zrozumiała, że szkoda na to wszystko czasu. Najbardziej rozbrajają mnie teksty typu " inteligentni ludzi i tak przyjdą na serwer zobaczyć co i jak". Otóż inteligentni ludzie ominą go szerokim łukiem i pójdą na inny, stabilny.

Jeszcze jedno... Jeżeli udało Ci się zebrać wokół siebie ludzi, którzy wszystko za Ciebie zrobią w ramach wolontariatu, to doceń to, zamiast się po nich wydzierać.

c:

Opublikowano

Czy ja pisze ze to reklama?:P ludzie idzcie na swoj serwerek ktorego juz nie ma:) Ocena konkurencji jest = 0 a odcinek udostepnilem bo młody musi sie jakos wypromowac ;) Kazdy zaczynal od zera  i nie liczy sie to ile ma subow tylko jak nagrywa ;)

Opublikowano

Czy ja pisze ze to reklama? :P ludzie idzcie na swoj serwerek ktorego juz nie ma:) Ocena konkurencji jest = 0 a odcinek udostepnilem bo młody musi sie jakos wypromowac ;) Kazdy zaczynal od zera  i nie liczy sie to ile ma subow tylko jak nagrywa ;)

Tylko że prócz tego odcinka nie ma żadnego na yt z tego zje**nego serwera :D!

4069914545198581480131.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...