Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FanaticMT2 Start Sobota [Dedyk] [Medium]

xCBR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahah, ale nie martwcie się więcej razy już nie będzie serwer-u Łukasza. Twierdził że Fanatic to jest ostatni serwer xD.. Lizzy racja. Bozo pokazał pliki to było tak " łał ale super ( i podniecony ) "na drugi dzień "My się nie wyrobimy bo dedyk się kończy za tydzień. Ale Bozo i tak je robił. Po tygodniu Łukasz się wkurzył i Bozo dał mu inne pliki "łał ale super ( podniecony )" na drugi dzień ta sama gadka że dedyk się kończy ... W końcu zostalim przy plikach tych dennych no i praca była przez 2tyg i dedyk się nie skończył xD .. Może i jego serwer by miał więcej osób gdyby przystał przy plikach Bozo, poczekał parę tygodni (bo niby dedyk był opłacony do końca roku ( ale sam się w tym gubisz xD ) Oszukujesz siebie i innych., A tak naprawdę dupa Ci się paliła bo kasa się kończyla 

Liczba graczy online 9 :D

Chciałeś mieć prezkę na górze to masz xD

Łoooł ten wielki adwokat tego serwer hejtuje go teraz xD, no proszę weźcie już najlepiej prezke usuńcie i nara xD, a i tak pewnie za tydzień będzie start pod nową nazwą <3

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Łoooł ten wielki adwokat tego serwer hejtuje go teraz xD, no proszę weźcie już najlepiej prezke usuńcie i nara xD, a i tak pewnie za tydzień będzie start pod nową nazwą <3

xxxx

Opublikowano

o Tobie i tak mam własne zadanie więc wiesz xD

Wiesz co mnie interesuje twoje zdanie? I tak miałem rację mówiłem jak będzie tak własnie kończą fałszywi ludzie którzy tylko lecą na hajs i ru*haja ludzi Więc Łukasz pozdrowienia dla Ciebie ode mnie Twój kochany maniuś <3!

o.O Ku*wa ale powód bana Maximus zaszalałeś 311881416322752896583.png uwaga nie wchodzić na ts bo bany lecą za free <3 haha ogień !! Nawet nie potrafią zmienić % na wejście kd? :D

Opublikowano

Czyli mam rozumieć  że serwer lipa?

Lipa jak ch*j xD szkoda miejsca wogle na forum na tą prezentację ... 

Wejdz i sie przekonasz ze jest ok i nie patrz na opinie bo oni sa z innego serwera;) Wejdz i sam sie przekonaj ;)

Fajnie masz xD, powiedz ile masz tam graczy na tym serwerze pochwal się nam wszystkim? Zarobią hajs wykupią znowu dedyka i za miesiąc start :D, sorry za tydzień w piątek bez bugów :D!

Opublikowano

I godzina tez zawalista 8 rano ;)

Bronisz się rękami i nogami. Ale wiesz dobrze, że zostały Ci tam resztki osób, które jeszcze nie są świadome, że tylko marnują czas. Mówiłam Ci od razu, że ludzie nie są aż tak głupi, żeby inwestować swój czas (i pieniądze) w serwer, który padł 4-5 razy. Miałeś swoją szansę, ale ją zmarnowałeś. Powodzenia. ;)

c:

Opublikowano

Ale stoi i bedzie stal i wasze gadanie ze ma bugi ze niestabilny i padnie po 5 min chyba sie nie sprawdzily;)

Bugów nie ma bo ładnie Mańka w ch*ja waliłeś za przeproszeniem pomógł naprawił a teraz ch*j w dupe nie ! NIE POLECAM !!

Opublikowano

Najgorszy serwer, w sumie? Nie ma co się dziwić te same pliki Łukasz gimbus, który nie potrafi zrobić nowego, a chwali się Swoimi umiejętnościami co on nie potrafi naprawić. Serwer może i nie jest zbugowany ale hujowy jak zawsze. Skończy się kasa serwer zamknięty i na nowo. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Gimbus? :) Ja szkole skonczylem dawno, w przeciwienstwie co do niektorych ;) ;) Serrwer ma sie swietnie pomino malej ilosci ludzi ;) Reklama juz jest i czekamy na efekty:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...