Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FanaticMT2 Start Sobota [Dedyk] [Medium]

xCBR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

marny serwer, marne pliki, skończycie jak wasi poprzednicy, bugów tam jest masa ale co ja wiem, powodzenia bo będzie wam potrzebne.  :P

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

właśnie nie mają bugówxD

tyle to i ja mogę mówić, a w praktyce jak jest? na becie wszystkiego nie wykryjecie, w sumie zobaczycie po starcie.

Opublikowano

Gimbus? :) Ja szkole skonczylem dawno, w przeciwienstwie co do niektorych ;) ;) Serrwer ma sie swietnie pomino malej ilosci ludzi ;) Reklama juz jest i czekamy na efekty:)

Dobre sobie, rok temu? Czy dwa?(bo zawka) Nawet boisz się przyznać ile masz lat. 

Gratulacje, za utrzymanie servera z 8-oma graczami ;) 

P.S. Jeszcze Robert z wami siedzi? 

Opublikowano

Na bank mam wiecej lat jak ty i mam jaja w przeciwienstwie do Ciebie osrancu ;)

Dzis gdz 18.00 EVENT ZUO ;) Serdecznie zapraszamy;)

Opublikowano

Podaj 1 buga jak zes taki madry^^

Na bank mam wiecej lat jak ty i mam jaja w przeciwienstwie do Ciebie osrancu ;)

Poziom 'administracji' można porównać do taboretu, niczym się nie różnicie, w grze też takie pseudo pyskówki macie? 

nadal nie polecam

Opublikowano

A jak mozesz polecac jak piszesz "zbugowane" "zobaczymy po starcie" Czyli totalnie nic o serwerze nie wiesz, bugow nie ma start juz byl ;) Jak mozna polecac cos czego sie nie zna? jak mozna wypowiadac sie o czyms  o czym wogole nie ma sie pojecia?:)

Opublikowano

A jak mozesz polecac jak piszesz "zbugowane" "zobaczymy po starcie" Czyli totalnie nic o serwerze nie wiesz, bugow nie ma start juz byl ;) Jak mozna polecac cos czego sie nie zna? jak mozna wypowiadac sie o czyms  o czym wogole nie ma sie pojecia? :)

w ogóle*

a no można, można, wyobraź sobie że miałem serwer na tych plikach, a tą odpowiedzą potwierdzasz tylko to co napisałem, kto wie.. może nawet shirka w teamie macie? :huh:

Opublikowano

Ciastko to chyba Ciebie ze szkoly wywalili i nawet podstawowej nie skonczylas;) A temat nie ja pisalem ;) Jak bys zapomniala jestem na tyle leniwy ze nie zajmuje sie fanpage ;) Gdz 18.00 event ZUO zapraszamy do oceny:)

Opublikowano

A ja serdecznie zapraszam na serwer! JEST KOZACKI!! Jedyny minus to mała liczba graczy;) Ale powoli ludzie przychodzą i większość zostaje orientując się że serwer jest dobry ;) ZAPRASZAM

d527743595.png

Opublikowano

Ciastko jak u nas nie grasz zajmij sie czyms innym ;) Wiem ze boli Cie to ze nie jestes z nami i tak nalogowo  tworzysz nowe konta na forum ale to zaczyna byc zalosne;) Nie masz wlasnego zycia? Idz na inne forum, moze ktos potrzebuje takiego moderatora;) Niestety  pchac sie na sile do kogos to chyba mija sie z celema ty strasznie na nasze forum sie pchasz ;) Tak samo tu na MPC wypowiedzialas sie ze nie polecasz z e nie zagrasz ze jest serwer do dupy i  dalej drozysz to samo ;) Kazdy wie jakie masz zdanie  lecz ty chyba nie masz innego zajecia prawda?:) A co do gry to mamy juz 1 zwycięzce w konkursie na YT i czekamy na kolejnych ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...