Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FanaticMT2 Start Sobota [Dedyk] [Medium]

xCBR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahaha? a kumaci wiedza jak dziala MSQ i jakie ma opoznienie:)

Hahha o k***a teraz żeś dojebał do pieca ostro to pokażcie ss z MySQL ile macie postaci utworzonych na serwerze pokaż pośmiejemy się serwer stoi 30min i takie opóźnienia ma chyba coś nie tak <3 BANG!! NIE WKRĘCAJ BAJEK 

Opublikowano

@Shayen ; @Lizzy

Dzięki za lekturę ;)

A tak ogl to cała prawda, co jedyne to złodzieje itp. Nie znam was ale współczuję ;>

@_SmauG_

Już nie hejtuj oczy bolą, a tak pozatym to się zmeczysz :P

@dawidx2x

1 edycja serwerów (ogl 1 serwer) wszystko dobre opinie, tak na kolejnym i niby, że nie jesteś w administracji.

Kłamca jak reszta, co innego pisać.

Wiecie czego brakuje? Harnasia -,-"

Nie zagram i odradzam

Administracja leci na kase jak pies rexio na szynke d;

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

No spodziewałam się troszkę więcej osób na starcie, wydaje mi się, że przy max 200 osobach nie ma co zaczynać gry, a szkoda, bo serwer wygląda fajnie. 

Tak czy siak życzę Wam powodzenia, może uda się jeszcze podnieść serwerek, trzymam kciuki! : )

Opublikowano

No spodziewałam się troszkę więcej osób na starcie, wydaje mi się, że przy max 200 osobach nie ma co zaczynać gry, a szkoda, bo serwer wygląda fajnie. 

Tak czy siak życzę Wam powodzenia, może uda się jeszcze podnieść serwerek, trzymam kciuki! : )

Z tego co mi wiadomo to masz swój serwer co z nim się stało ?;o 

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to masz swój serwer co z nim się stało ?;o 

Owszem, mam, ale czy to oznacza, że nie mogę w wolnej chwili sobie troszkę pograć?  <_< 

Ogółem będzie jakaś większa reklama, czy autor tematu mógłby wymienić u jakich YouTuberów? :)

Jeszcze raz życzę powodzenia, no i jak przybędzie troszkę więcej graczy to zawitam!  ^_^ 

Opublikowano

reklama bedzie od poniedzialku, chcielismy wam pokazac ze serwer jest stabilny i zeby kazdy przekonal sie ze odbugowany ;) Na dobry serwer z biegiem czasu gracze zawitaja;)

Opublikowano

Ile ludzi online ? 

Jakieś poważne bugi?

Kiedy reklama?

Skąd truta?

Ludzi mało masz licznik online na stronie tylko jest on x4

bugi wszystko maniek pomógł naprawiać więc nie ma żadnych poważnych gdyby nie on pewnie bug z dt itd dalej by był bo cepy zmieniają questy gdzie quest nie ma żadnej winy <3

Reklama nigdy zapewne bo nikt już nie chce nagrywać u nich!

truta z jakiejś skrzyni chyba xD

Opublikowano

Client rozpakowany a tu o_O nie ma patchera P

o wejściu na serwer nie było widać nic, a pozatym lagi w kij żeby nie pisać *

No nieźle ;P

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Dzis gdz 17.00 odbedzie sie ZUO ;) Serdecznie zapraszamy;)

No, moze z 10-20 osób wejdzie, licznik podkręcony razy 4 w tym momencie jest online na serwie z 20 osób z czego zapewne 10 to bs'y a 5 sklepy hehe.

Na serwie jest 223 postaci, z czego od 180 rankingu od 2 lvla, czyli 50 osób ma 1 lv. z tych 223 zrobiło się 723, ta?

pozdrowionka.

http://scr.hu/0xgw/14hyd

Czyli można powiedzieć że Ci od 50 lvl'a grają jeszcze na serwie, a może już uciekli? ;] jest to 100 osób od rankingu . A już powyżej 70 lvl'a jest 40 osób..

Nie wiem kogo wy robicie w "kulki" może powiecie że ranking szwankuje ? usunęliście strzałi ze strony by ludzie nie mogli sprawdzić ile osób jest w rankingu, phe.. U góry jest dowód na licznik x4. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

po 1 nie grasz to nie wiesz jak jest na grze po 2-gie kiedy tobiles tego ss:D hahah ;D Chyba za starych czasow + edycja;) kazdemu sie serwer podoba, nie ma bugow ani nic zlego sie nie dzieje i to chyba jest podstawa do tego zeby wejsc i zobaczyc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...