Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FanaticMT2 Start Sobota [Dedyk] [Medium]

xCBR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic nie jest x2.. :>. Gracze grają.. Może mało ale ich przybędzie gdyż jest super atmosferka.

Od 3 tygodni piszesz jedno i to samo "Serwer się rozwinie, super atmosferka". A graczy coraz mniej. :v

c:

Opublikowano

Coraz mniej? Nikt nie odchodzi a powoli dochodza nowi ;) Gracze doceniaja serwer i pomimo malej ilosci graja a wiesz dlaczego? Bo serwer jest naprawde dobry, w innym wypadku by juz dawno nie grali ;)

Opublikowano

Coraz mniej? Nikt nie odchodzi a powoli dochodza nowi ;) Gracze doceniaja serwer i pomimo malej ilosci graja a wiesz dlaczego? Bo serwer jest naprawde dobry, w innym wypadku by juz dawno nie grali ;)

Co obiecasz ludziom aby zostali?

Zawsze jakaś ekipa zostanie bo nie ma gdzie grać, tak było z moją.. Chłopie, czy ty sobie żarty robisz z ludzi? 

Niby gdzie jest ta wasza reklama? 

Już mnie męczą te twoje wypociny, że serwer się rozwinie, gracze przybędą.. W jakim Ty świecie żyjesz.. Ile jeszcze postoi? Ile zostało dedyka? Dlaczego na takie pytania nie odpowiadasz..

Znów będzie zbiórka na dedyka? Znów będziesz prosił ludzi by Ci dali kasę?

Jak długo masz zamiar to jeszcze ciągnąć?

P.S. Rozwój intelektualny niektórych ludzi zaczyna w tym kraju schodzić na psy. 

Opublikowano

Ale co Ciebie to interesuje? Grasz tu? Nie grasz  wiec to Ty sie pocisz robiac wszystko zeby zniechecic ludzi;) Szkada ze tylko przez kabelek jestes taki cwany a jak przychodzi co do czego to  ogon zawijasz:) Prawda przestraszony dzieciaczku?:)

Opublikowano

Ale co Ciebie to interesuje? Grasz tu? Nie grasz  wiec to Ty sie pocisz robiac wszystko zeby zniechecic ludzi;) Szkada ze tylko przez kabelek jestes taki cwany a jak przychodzi co do czego to  ogon zawijasz:) Prawda przestraszony dzieciaczku? :)

Po prostu jestem inteligentnym człowiekiem i takie głupie zagrywki mnie śmieszą.. Hmm.. popracuj nad "Czytaniem ze zrozumieniem" <- A mówili by uważać na lekcjach, a później wychodzą tacy ludzie po zawodówce.

Indywidualizm Twojej osoby sprawia iż serwer toczy się nieustannie w głąb idiotycznego wyrazu monotoniczności wspierającej wielkie gów*o dzisiejszej pomysłowości i kreatywności P. młodzieży. 

P.S. Ile reklamy zrobiliście? 

Opublikowano

To to jeszcze stoi? Widzę jak ludzie przybywają gdy ten twój podkręcony licznik (x4) przekracza ledwo liczbę 50? I to jest dla Ciebie "ludzie przybywają" zróbcie następną rekrutacje do team'u weźcie każdego najlepiej wtedy to może przekroczysz magiczną liczbę 50 o której tak marzysz? Mówisz o reklamie tej 20 suba na yt :D . Nie polecam! Jak dla mnie to zamknąć to i nara z tym i tak nie ma tu żadnej przyszłości dla tego serwera, za jakiś czas zobaczymy to jeszcze raz pod inną nazwą :D ! BANG !

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Nie bądźcie tacy mądrzy.. Serwer postoi dłuzej niz nie jeden co ma 1k+ online ;)

Jeżeli będzie stał jak Avalon, to przyznam wam szacunek, jak nie to nie mamy o czym rozmawiać.

Zagwarantujesz? Pokaż do kiedy dedyk wykupiony.

Opublikowano

haha zaraz Ci podam ss jak to ty oszukujesz ludzi ladnie i sie tu jeszcze wypowiadasz ;D Jak to jest ukrasc komus klucz do IPB ? albo  pare intro?:P Graczy nie zmuszamy do gry a was boli to ze graja a serwer stoi ;) Bylo gadanie ze bedzie max 3 dni i jest juz 3 tyg ;) Czyli na jakiej podstawie twierdziliscie ze bedzie 3 dni stal?:P Tak samo wasze puste slowa gdzie nawet na serwer nie wchodzicie:) Jak mozna oceniac cos na czym sie nie gra?:P A ty ciastko  sie pilnuj bo zaczynasz ladnie oszukiwac ludzi xD

Opublikowano

Ok wstawie ss jak siie cieszysz oszukujac ;) Tak zebys  tu nie robila z siebie niewiniatka ;) A co do serwera to bezpostawne oczernianie jest karane na MPC ;) Dlatego  poprosze moderatora by sie przyjzal  twoim postom i odpowiednio Cie wynagrodzil ;)

Opublikowano

Jeszcze jeden taki post i oboje dostaniecie % i blokady na tworzenie treści.

Sami macie IPB nulled więc wiesz :D Ja ukradłam ? hhahahahaha skoro gościu gówno potrafił zrobić nawet nie wiedział gdzie zainstalować IPB no to co się nie dziw. Ile Ty razie w konia zrobiłeś ludzi ? Co żeś YT nie zapłacił ? :D Skoro TY mi dopierdalasz to i ja Tobie. Pamiętasz jak wyjechałeś nad morze za kasę z serwer-a z kolegami ? Jak potem serwer padł ? Nie pamiętasz? Ojć .. 

Jak od kogoś wziąłeś kasę ponad 300 zł na dedyka :D

Kto oszukuje ten oszukuje, bo jak na razie to Ty potrafisz każdego w konia robić  jak ludzi wykorzystałeś do robienia reklam serwer-a a sam pierd*lałeś w lol-a i każdemu drygowałeś ? I jeszcze z ryjem potrafiłeś jechać nie pamiętasz? :D

"Ciastko ale reklamuj proszę"

"Aratos ale reklamuj proszę"

"Maximus ale reklamuj proszę"

"Bezimienny ale reklamuj proszę"

"No4FeaR ale reklamuj proszę"

'Shayen ale reklamuj proszę"

ŁUKASZ A TY CO ROBISZ? "A gram w lol-a ostatnia "runda" czy jak to się zwie

A co do klucza, z gościem mam wyjąsnione wszystko więc jedynie co możesz wstawić to swojego 1mm machając 

Ps. Ja przynajmniej się nie wypieram, jak Ty

Dowody proszę, ss, cokolwiek... bo tak jak napisał up - bezpodstawnie go oczerniasz a tym samym działasz na szkodę serwera.

haha zaraz Ci podam ss jak to ty oszukujesz ludzi ladnie i sie tu jeszcze wypowiadasz ;D Jak to jest ukrasc komus klucz do IPB ? albo  pare intro? :P Graczy nie zmuszamy do gry a was boli to ze graja a serwer stoi ;) Bylo gadanie ze bedzie max 3 dni i jest juz 3 tyg ;) Czyli na jakiej podstawie twierdziliscie ze bedzie 3 dni stal? :P Tak samo wasze puste slowa gdzie nawet na serwer nie wchodzicie:) Jak mozna oceniac cos na czym sie nie gra? :P A ty ciastko  sie pilnuj bo zaczynasz ladnie oszukiwac ludzi xD

Offtopic.

Skończcie oboje, pierwsze i ostatnie ostrzeżenie słowne z mojej strony.

Opublikowano

To może ja poprę się faktem, który można łatwo sprawdzić. Polecam obserwować licznik na stronce - liczba cały czas podzielna przez 3.  ^_^

Serwera nie polecam.

udowodnij ze licznik podkrecony a jezeli nie masz dowodow to  zajmij sie moderowaniem na swoim serwerze. Osoby ogarniete wiedza po jakim czasie  MSQ sie odswierza;)

Jeżeli nie zauważyłeś, nie użyłam słowa "podkręcony". Ale to dobrze, że na to wpadłeś. Dziś rano licznik wskazywał liczbę 15. Po minucie 21. Przed chwilą z 45 przeskoczyła na 42 i po jednym odświeżeniu wróciła do 45.

Aktualnie wynosi dokładnie 36. Jeżeli ktoś mi nie wierzy - niech sprawdzi sam. ODŚWIEŻA się idealnie co 3 graczy, powiadasz? :D

Pozdrawiam.  ;)

DLA LENIUSZKÓW:

gCPr4oC.jpg

Liczba jest podzielna przez 3, jeśli suma cyfr tej liczby jest podzielna przez 3. xD

Poświęciłam kilka minut.

c:

Opublikowano

udowodnij ze licznik podkrecony a jezeli nie masz dowodow to  zajmij sie moderowaniem na swoim serwerze. Osoby ogarniete wiedza po jakim czasie  MSQ sie odswierza;)

Opublikowano

''Odswierz'' umysł, bo nie każdy ma taką pustkę w głowie jak Ty. 

Licznik kręcony, administracja zerowa. 

Nie polecam.

Dużo yang wydropie do 100 poziomu?

Opublikowano

Czemu tak hejtujecie serwer, a nawet nie wiecie co na nim jest.. Jak dla mnie jest zaje*isty i będę nadal ściągał tam ludzi ;>.

Powiedzieć Ci dlaczego?

Znam ten serwer już od podszewki, wiem co gdzie jest, jakie bony na co itd. (Jedyne co za pewne jest dodane to Questy i zmienione pytania na OX oraz nazwy przedmiotów i map.) 

Jakoś tak własne odczucie (wywodzi się z poprzedniej odsłony).

Powiedz mi, czy jeżeli człowiek Cię oszuka (i innych ludzi) to nie będziesz hejtował? Jeżeli będzie Ci wmawiał nie prawdę (skoro każdy wie, że to jest kłamstwo) to nie będziesz hejtował? 

Proszę, wróć gdzieś do str. 4/5/6 i poczytaj wcześniejsze wypowiedzi moje i moich rówieśników a wtedy zrozumiesz całą to sytuację.

Miłej lektury. 

P.S. Jeżeli Tobie odpowiada to graj, nikt Ci nie broni. Ściągaj ludzi, nikt Ci nie broni. Ale jeżeli podzielisz losy innych to zobaczymy kto miał rację :)  

Przykład: FromEjj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...