Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FanaticMT2 Start Sobota [Dedyk] [Medium]

xCBR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciastko  mowisz ze masz prawo ale zrozum, tam Cie nikt nie chce i niech to do Ciebie dotrze. Banujemy Cie po to zebys nie wchodzila a ty nadal sie pchasz

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka, mam pytanie bo super się gra i wgl ale gdzie polecacie expić na 117? :D

Mapka na 110 v2 ;) z pdkiem nawet fajnie tam leci:)

POLECAM SERWER!! MILUSIO SIĘ GRA:)

d527743595.png

Opublikowano

O to fajnie :D ide dropnąć pd :>. A gdzie mogę trute znaleść/wydropić?

Trute najłatwiej dropnąć w DT:) z nieb śmierci.. dt fajnie zmodyfikowane więc robi się w 20 minut calutkie ;)S

SERWER JAK NAJBARDZIEJ POLECAM!!! NOWYCH GRACZY PROSZĘ O PW DO Belze !! CHĘTNIE POMOGĘ NA STARCIE :)

d527743595.png

Opublikowano

Achito nie grasz nie wypowiadaj sie:) twoje opinie tak samo jak czlowieka co nawet nie podaje swojego imienia  zostaly wyrazone wczesniej a teraz sie tylko zbednie produkujesz;) Chyba nikt nie ma oczoplasu i widzi ile osob gra, ale graja i polecaja serwer a z biegiem czasu sie on rozwinie:) pisales ze bedzie stal 3 gdz a stoi 3 tyg i glupio Ci teraz?:P twoje wypowiedzi sa puste i bez sensu wiec nie ponizaj sie wiecej ;)

Opublikowano

oj Łukaszku kto tu się poniża? Jak jeszcze worldgames stał to też tak mówiłeś ;) 

Zainwestuj  w reklamę to może trochę ludzi przyjdzie w co wątpię :*

Opublikowano

Achit0 nie ośmieszaj się.. Na moje oko serwer błyskawicznie się rozwinie ;>. Jest przyjemnie, oraz bardzo pomocna administracja. Nie ma bugów - co najważniejsze :>.. Dlatego serdecznie zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...