Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

meth0d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę po raz drugi, ponieważ wiem już do czego służą Żetony, ale...

• Nieznany Prezent - tam coś piszę, żeby zanieś go do Phiriusa [?], gdzie on jest? ;>

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

• Odpowiedzi 482
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam

doładowałem se dziś diasy za 15zł smsem. ale zabrało mi tylko 7.50zł.

i mam takie pytanie

można sprawdzić ile ma sie na koncie diamentów bez wchodzenia do gry bo aktualizacje mam ;/

bo nie wiem czy sie diamenty doładowały ;/

z góry dzięuje

Opublikowano

Piszę po raz drugi, ponieważ wiem już do czego służą Żetony, ale...

• Nieznany Prezent - tam coś piszę, żeby zanieś go do Phiriusa [?], gdzie on jest? ;>

idziesz na rynek główny w w Varan i pod Błogosławione Drzewko Płatków Śniegu tam jest gość pod nim co Ci da za prezenty ozdobę na to drzewko za które dostaniesz prezent najczęściej eliksir phiriusa czy coś takiego .

witam

doładowałem se dziś diasy za 15zł smsem. ale zabrało mi tylko 7.50zł.

i mam takie pytanie

można sprawdzić ile ma sie na koncie diamentów bez wchodzenia do gry bo aktualizacje mam ;/

bo nie wiem czy sie diamenty doładowały ;/

z góry dzięuje

Wchodzisz na www.runesofmagic.com zarządzaj kontem logujesz się i Historia Płatności czy jakoś tak i tam powinno być ile Ci doładowało .

darkvadersygna.png
Opublikowano

doładowałem juz diamenty spoko jest. i przychodzi mi sms ze Dziękują za zakup i tak dalej.

ale wchodze na konto i diamentów nie ma :( straciłęm 15zł ! czemu ? jak to sie stało ? wszystko było dobrze co mam teraz zrobic ?

pomocy !

Opublikowano

Mam problem ponieważ zarejestrowałem się na RoM ale nie dostałem linku aktywacyjnego :(

Wiecie dlaczego tak jest ?

Ile wy czekaliście na linka aktywacyjnego ?

Dodam że nie mam jeszcze pobranego klienta.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam problem ponieważ zarejestrowałem się na RoM ale nie dostałem linku aktywacyjnego :(

Wiecie dlaczego tak jest ?

Ile wy czekaliście na linka aktywacyjnego ?

Dodam że nie mam jeszcze pobranego klienta.

Może masz w zakładce "Spam"? Powiedz jakiej poczty używasz.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

jesli na o2 to dobrze ;) mi przyszło bez problemu :) a Ty kolego spróbuj stworzyć nową poczte na o2 i zrób na tą poczte nowe konto w RoM może się uda ;)

Opublikowano

doładowałem juz diamenty spoko jest. i przychodzi mi sms ze Dziękują za zakup i tak dalej.

ale wchodze na konto i diamentów nie ma :( straciłęm 15zł ! czemu ? jak to sie stało ? wszystko było dobrze co mam teraz zrobic ?

pomocy !

Jeśli do tej pory nie dostałeś diamentów to wyślij to , że nie dostałeś do supportu bo jak nie wyjdzie nic to tylko support ci coś z tym zrobi :P

Więc najlepiej wyślij do supportu , że nie dostałeś oni może coś poradzą .

darkvadersygna.png
Opublikowano

Ok już działa a jeszcze mam jedno pytanie, ponieważ czy ta gra jest w pełni płatna ?

Bo jak włączyłem grę to przy tym regulaminie co się wyświetlił to było coś o jakiś opłatach tylko nie wiem o co dokładnie chodziło, jak możecie to wyjaśnijcie mi to.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ok już działa a jeszcze mam jedno pytanie, ponieważ czy ta gra jest w pełni płatna ?

Bo jak włączyłem grę to przy tym regulaminie co się wyświetlił to było coś o jakiś opłatach tylko nie wiem o co dokładnie chodziło, jak możecie to wyjaśnijcie mi to.

Są to dodatkowe płatności. Są nimi "Diamenty", za które możemy kupić specjalne przedmioty takie jak, np. wierzchowce, przedmioty do ulepszania, mikstury doświadczenia, etc.

4to7r2K.png

Opublikowano

Ale oprócz tego to za nic się nie płaci ?

Spokojnie. Gra jest "f2p" (free to play) i nie płacimy za nią nic. Przedmioty za diamenty, możemy odkupić od innych graczy za walutę "Gold", która jest najważniejsza w grze. To nią płacimy za wszystkie inne rzeczy i dostajemy ją za robienie questów, etc. Możesz spokojnie grać i nie obawiać się żadnych większych kosztów.

4to7r2K.png

Opublikowano

mam pytanie podczas włączania gry wyskakuje mi jakiś crash reports po ponownym ściągnieciu zainstalowaniu klienta jest to samo czy to może byc dlatego że spatchowałem grę ręczne

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam pytanie podczas włączania gry wyskakuje mi jakiś crash reports po ponownym ściągnieciu zainstalowaniu klienta jest to samo czy to może byc dlatego że spatchowałem grę ręczne

Możliwe, że pominąłeś jakiś patch wcześniej, czy coś takiego. Zajrzyj do FAQ z oryginalnej strony RoM'a.

4to7r2K.png

Opublikowano

ja mam problem bo nie moge sie zalogowac kaze mi wejsc na jakies yusho playtoo tam mam wybrac produkt to wybieram i kaze mi podac kod ?

o co chodzi plis szybko odp.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Witam!

Mam świeży problem!

Pobrałem full client'a gry RoM.

Gra aktualizacje się już ponad dwie godziny.

Na końcu kiedy dochodzi prawie do 100% to pobiera się jakieś ,,MD5 OK''.

I tak za każdym razem... Dochodzi do ,,MD5 OK'', ściągnie to i klient się restartuje i pobiera pliki na nowo.

Region wybrałem POLSKA i język PL.

Mam internet NETIA 1mb/s .

Co mam zrobić??

Czy wystarczy być cierpliwym i trochę poczekać czy nie mam na co liczyć żeby pograć w RoM.

Z góry dzięki za pomoc!

Pozdro.

Opublikowano

Witam!

Mam świeży problem!

Pobrałem full client'a gry RoM.

Gra aktualizacje się już ponad dwie godziny.

Na końcu kiedy dochodzi prawie do 100% to pobiera się jakieś ,,MD5 OK''.

I tak za każdym razem... Dochodzi do ,,MD5 OK'', ściągnie to i klient się restartuje i pobiera pliki na nowo.

Region wybrałem POLSKA i język PL.

Mam internet NETIA 1mb/s .

Co mam zrobić??

Czy wystarczy być cierpliwym i trochę poczekać czy nie mam na co liczyć żeby pograć w RoM.

Z góry dzięki za pomoc!

Pozdro.

Poczekaj trochę dłużej, powinno się zaktualizować.

4to7r2K.png

Opublikowano

Siema dopiero zaczynam swoją przygode w rusen of magic.

Postanowiłem grać magiem czy to dobry wybór ?

i jak się wybiera 2 profesie ?

chce mieć postać do expa

wcześniej grałem w metin2 ale dostałem bana ;p

Opublikowano

Siema dopiero zaczynam swoją przygode w rusen of magic.

Postanowiłem grać magiem czy to dobry wybór ?

i jak się wybiera 2 profesie ?

chce mieć postać do expa

wcześniej grałem w metin2 ale dostałem bana ;p

Ech... Tu postaci do "expa" niema. Każda jest dobra na swój sposób, żadna nie jest słaba. Mag - grałem nim, mój kolega też i nawet fajnie się gra. 2 Profesję dostajesz na 10 poziomie. Musisz udać się do Varanas do Auli Klas.

4to7r2K.png

Opublikowano

siema

mam problem

nie wiem jak to dobrać ;/

jaka klasa jest najlepsza na rajdy w runes of magic ?

taką która jest najbardziej potrzebna i przydatna na rajdy ?

Opublikowano

siema

mam problem

nie wiem jak to dobrać ;/

jaka klasa jest najlepsza na rajdy w runes of magic ?

taką która jest najbardziej potrzebna i przydatna na rajdy ?

Na rajdy najbardziej przydaje się "Tank", który ma najwięcej obrony.

@down

Nie chodzi mi o 5 tanków na 1 raidzie. Chodzi mi o to, że jest on często potrzebny, bo reszta drużyny czasem nie poradzi sobie bez niego.

4to7r2K.png

Opublikowano

@Up, ja cię przepraszam ale tank nie jest najważniejszy.

Na późniejsze rajdy każdy jest potrzebny!

Wyobraź sobie 5 tanków robiących HoS-a, nie da rady...

W rajdzie musi być równowaga między klasami, musi być i tank(Rycek), i dps(Mag, Zwiad, Łotr), i heal(Kapłan do heala lepszy, ale druid też da radę).

525ffffff.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...