Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

meth0d

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 482
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam tuta jak zrobić priva

W tej chwili (chyba?) nie da się zrobić priva. Przynajmniej tyle wiem, bo pliki serverowe nie są jeszcze "udostępnione".

@down

Dla tego dałem w cudzysłów "udostępnione". ;)

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@UP

chyba wykradzione :P

@GaXaR

poczekaj jeszcze z 1/2 lata i będziesz mógł sam zrobić priva, a póki co to jest jedyne ten Runesmagic.Net

Ta stronka mi nie działa :(

rat-12.png

206bcc59c553c8ef79d1324b0d.png

Zbieram +

Opublikowano

w Varnas, zachodnie miasto, obok pokojówki, zarządca gildii i wybierasz opcje "Chcę wejść do zamku gildii"

bumcfksz :P

Opublikowano

Elo wszystkim

Otóż jestem posiadaczem płytki z grą Runes of Magic gre zainstalowałem spoko i wreście rejestracja i tu problem rejestruje się ok i jak przychodzi mi link z aktywacją do System Kont Yusho to mam problem wyskakuje mi , że mam wpisać nazwe użytkownika dla forum wiem , że ma być inna ok biore biore dalej (czy jak tam to było ) i tu mi się wyświetla :

"

Wystąpił błąd podczas aktywacji!

reCAPTCHA kod nie został wpisany poprawnie."

W tym , że żaden kod a co dopiero miejsce na wpisanie tego kodu nie mam próbowałem się już zarejestrować wiele razy na różne e-maile na różnych przeglądarka m.in :

Mozilla , IE,Opera,Safari,Google Chrome i nic łącznie 5 godzin spędzonych nad próbami rejestracji i nic pisze cały czas do supportu ok napisałem 1 odpowiedź była taka :

"Witaj,

dziękujemy za Twoją wiadomość.

Ponownie wysłaliśmy Ci e-mail aktywujący.

Jeśli e-mail ponownie nie został dostarczony, sprawdź proszę na wszelki wypadek swoją skrzynkę Junk-/Spam.

W celu otrzymania kolejnego e-maila aktywującego, zaloguj się proszę do Systemu Kont Yusho. E-mail zostanie wysłany automatycznie.

System Kont Yusho znajdziesz tutaj:

https://account.frog...ne.com/?LANG=pl

Jeśli problem nie zostanie zlikwidowany, prosimy o ponowny kontakt podając jednocześnie Twoją nazwę użytkownika i adres e-mail.

W przypadku dalszych pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt! "

Potem opisałem dalej oco chodzi odpowiedź była taka :

"Witaj,

Niestety nie ma możliwości innej aktywacji konta. Prosimy spróbować ponownie.

Wpisuje Pan niewłaściwie kody captcha. Proszę wpisywać je uważnie i bez błędów.

Przepraszamy za ewentualne niedogodności."

Tu już byłem owiele za dużo wkurzony ok myśle może teraz się uda pisze 3 raz i tu mnie trafiło opisałem wszystko , że już 3 raz pisze a odpowiedź znajoma :

"Witaj,

dziękujemy za Twoją wiadomość.

Ponownie wysłaliśmy Ci e-mail aktywujący.

Jeśli e-mail ponownie nie został dostarczony, sprawdź proszę na wszelki wypadek swoją skrzynkę Junk-/Spam.

W celu otrzymania kolejnego e-maila aktywującego, zaloguj się proszę do Systemu Kont Yusho. E-mail zostanie wysłany automatycznie.

System Kont Yusho znajdziesz tutaj:

https://account.frog...ne.com/?LANG=pl

Jeśli problem nie zostanie zlikwidowany, prosimy o ponowny kontakt podając jednocześnie Twoją nazwę użytkownika i adres e-mail.

W przypadku dalszych pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt!"

Byłem już tak wkurzony , że prawie ..... kompa wy... przez okno ok uspokoiłem się trochę i pisze 4 raz napisałem następującą treść:

"Pisze już poraz 4 i nic a nic nie pomogliście Mi łącznie próbuje się zarejestrować już około 5 godzin i nic cały czas wyskakuje Mi ten Sytem Kony Yusho i mam co prawda wyskakuje mi tylko

"Please choose your forum name here. To increase account security please choose a different name to your game account."

Pod spodem mam jedynie Nazwa użytkownika na forum:

To wpisuje nic więcej tam nie mam nie wyświetla mi się

wpisuje ten login i klikam Prześlij i mi się wyświetla :

"

Wystąpił błąd podczas aktywacji!

reCAPTCHA kod nie został wpisany poprawnie."

I dalej nic nie wiem co mam robić prosze o samodzielne aktywowanie konta albo dokładne wytłumaczenie co mam zrobić , żeby aktywować konto bo nic nie działa sam już nie wiem prosze o odpowiedź i nie odpisanie kolejną wygenerowaną odpowiedzią "

I do tej pory nie odpowiedzieli a zwykle czekałem 5-10 min teraz czekam już na odpowiedź około 2 godziny może więcej myśle może wreście coś robią , ale kupiłem gre myśle fajnie nie musze ściągać i sobie pogram ale 2 dni i nie moge się zarejestrować więc naprawde jeśli support mi nie pomoże może wy jakoś na to zaradzicie w ostateczności prosiłbym o zrobienie konta o loginie : Ortega0126

hasło : byle jakie potem i tak zmienie zmienie

Na emaila (zrobiłem specjalnie nowego jeśli ktoś woli niech sam zrobi potem poda passy na emaila i passy do konta itd ja i tak potem zmienie ) : [email protected]

hasło do emaila : ortegusmaximus01

najlepiej i tak jak ktoś sam zrobi emaila i na niego zarejestruje i aktywuje konto do RoM`a postaram się odwdzięczyć w grze .

Passy itd możecie wysyłać na PW lub na emaila : [email protected]

Serdecznie dziekuje za Pomoc

darkvadersygna.png
Opublikowano

No to teraz ja mam problem. A więc chodzi mi o tego bota, a dokładnie o skypt z zbieraniem jajek u millerów. Jakby ktoś mógł napisać do byłbym wdzięczny :]

bumcfksz :P

Opublikowano

Siema, mam takie pytanie sciagnalem tego clienta (slima) czy cos i jak kllikam do instalacji to mi staje na 7mb :( Sry za bledy nowy jestem w RoM-ie i chcialbym pograc jesli ktos wie jakis jest moj problem prosze napisac a poleci +;] Jakby co mam neta 1,2m/b a kompa nawet dobrego.;D

@edit mam 12m/b ruszylo sie po paru minutach... nie cche tego instalowac przez pare nocy^^ Jak ktos moze to moze mi pomoc i tak czy tak +/- i tak bd:D

Opublikowano

Siema, mam takie pytanie sciagnalem tego clienta (slima) czy cos i jak kllikam do instalacji to mi staje na 7mb :( Sry za bledy nowy jestem w RoM-ie i chcialbym pograc jesli ktos wie jakis jest moj problem prosze napisac a poleci +;] Jakby co mam neta 1,2m/b a kompa nawet dobrego.;D

@edit mam 12m/b ruszylo sie po paru minutach... nie cche tego instalowac przez pare nocy^^ Jak ktos moze to moze mi pomoc i tak czy tak +/- i tak bd:D

Trochę nie zrozumiałem. Chodzi Ci o to, że instalacja przebiega bardzo wolno? Spróbuj zainstalować coś innego i zobacz, czy też tak się dzieje. Jeśli taki problem występuje wszędzie przeskanuj kompa, albo naciśnij Ctrl+Alt+Delete i zobacz, czy coś nie muli. Jeśli problem występuje tylko przy tej instalce - musisz ściągnąć na nowo.

4to7r2K.png

Opublikowano

Trochę nie zrozumiałem. Chodzi Ci o to, że instalacja przebiega bardzo wolno? Spróbuj zainstalować coś innego i zobacz, czy też tak się dzieje. Jeśli taki problem występuje wszędzie przeskanuj kompa, albo naciśnij Ctrl+Alt+Delete i zobacz, czy coś nie muli. Jeśli problem występuje tylko przy tej instalce - musisz ściągnąć na nowo.

Wlasnie w tym problem ze wszystkie inne rzeczy ktore instaluje/sciagam z neta instaluja/sciagaja sie strasznie szybko... I nie wiem co robic, probowalem takze instalowac ta pelna wersje RoM-a 7,5gb, zostawilem ja na caly dzien wlaczony od bodajze 7 do 17 i patrze a tam nawet nie 500mb zainstalowane. W takim tepie to bym musial zostawic kompa na tydzien i zeby chodzil dzien i noc:( Ale leci + do Cb :) Jesli ktos ma lub mial ten sam problem moze napisac na pw;] Thx.

Opublikowano

Czy da się jakoś przenieść itemy/kasę z 1 postaci na 2 ?

Jeżeli tak to jak ??

38401_12_12_10_6_32_32.png

Oprócz Two Worlds 2 i RunesOfMagic gram w Metina2, Battlefield2 BC2 i inne nowe gierki

Opublikowano

Czy da się jakoś przenieść itemy/kasę z 1 postaci na 2 ?

Jeżeli tak to jak ??

1 sposób (zależy czy masz postacie na osobnych kontach)

Odpalasz 2 clienty na raz i dajesz wymiane.

2 sposób

Przez skrzynka pocztową (znajdziesz ją w każdym mieście) klikasz na nią tworzysz nowy list wpisujesz nazwę postaci na którą chcesz przesłać kasę/item i w takie okienko przeciągasz item a w innym polu wpisujesz ilość kasy co chcesz przesłać.

rat-12.png

206bcc59c553c8ef79d1324b0d.png

Zbieram +

Opublikowano

Siemka, Mam mały problem z RoM a dokładniej z pojawieniem sie obrazka na stronie RunesofMagic.pl przy wysyłaniu sms na doładowanie diamentów nie pojawia mi się żaden obrazek ,który powinien być ////////Proszę o Pomoc Dam + za pomoc

Opublikowano

Siemka, Mam mały problem z RoM a dokładniej z pojawieniem sie obrazka na stronie RunesofMagic.pl przy wysyłaniu sms na doładowanie diamentów nie pojawia mi się żaden obrazek ,który powinien być ////////Proszę o Pomoc Dam + za pomoc

O jaki obrazek chodzi? Może zrób screen'a? A jakiej przeglądarki używasz?

4to7r2K.png

Opublikowano

Wedlug mnie to masz problem z przegladarka, jak sie myle uzywasz firefoxa^^ Zmien przegradarke i bd git;D Jak nie wyslij screena na forum;p

A ja mam caly czas problem z tym glupim clientem dojdzie do 7m/b stop na 20min dojdzie do 12m/b stop 20min dojdzie 14m/b stop 20min i anulowalem w takim tepie bym to instalwal miesiac... Eh...

Opublikowano

Elo, mam problem z ładowaniem . Ładuje się gra , tzn. paczuje i tak bez końca załaduje 100 % i znowu , o co z tym chodzi ?! Trwa to juz z 1 h...

Opublikowano

Elo, mam problem z ładowaniem . Ładuje się gra , tzn. paczuje i tak bez końca załaduje 100 % i znowu , o co z tym chodzi ?! Trwa to juz z 1 h...

Pewnie chodzi Ci o patchowanie... Cóż możesz manualnie ściągnąć aktualizacje, co zajmie pewnie mniej czasu, jeśli długo się update'uje. U mnie trwało to chyba więcej, niż 1h, więc się nie dziw.

4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...