Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

meth0d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up: Ja się nie zgodzę mam woja i Strażnika i strażnikiem się o WIELE szybciej expi^^

X

by Me.

• Odpowiedzi 482
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zrobić Item z bonami poziomu X

wiem że potrzebne są kamienie many ale jak robię to zawsze wychodzą bony poziomu I dlaczego??

czy ktoś umie robić takie itemy???

Opublikowano

Hmm z tego co mi kolega tłumaczył to w kamieniu bon danego poziomu, który chcesz mieć (u Ciebie X - hmm 10?) musi być na pierwszym miejscu na liście w którymś z kamieni. Jeśli bony się powtarzają to są brane kolejne na liście. Bony są brane po 2 na raz z kamienia. Więc jeśli chcesz mieć wszystkie bony takie jak sobie upodobałeś musisz mieć 3 takie same kamienie :)

Także mam pytanie:

Który zwierzak jest najlepszy dla strażnika? Wychodzi mi na to, że Duch Dębu bo jest do niego skill Serce Dębu, który odnawia mi HP i zwiększa jego ilość na 10 minut :) (tak jak kapłan/druid tylko, że trwa dłużej)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Siemanko ja mam problem z Addonem a dokładniej : Advanced Quest Book v 1.36 Beta

Screen : beztytuuxba.png

Uploaded with ImageShack.us

Z tego co Słyszałem ma on pokazywać gdzie iść do danej osoby a nawet potworka w tej misji mam znaleść Reya a kółko mam zaznaczone tylko na loli dającej mi tego Questa , Agnes też kazała mi szukać jakiegoś cienia co ją męczy powiedziała że jest gdzieś w Księżycowym Wąwozie i też nie mam zaznaczone do kogo iść a ta kropka przy nim to skarb Loli czy tej drugiej i "Pana Dyniogłowego " też niema na mapce xD wiecie co jest nie tak ?

1318607859.png

Pomogłem kliknij + :)

Opublikowano

Moje pytanko:

Kogo sobie najlepiej wziąć na drugą klase do Elfa Strażnika... i jeszcze jedno gdzie to się robi??? w przypadku elfów?

X

by Me.

Opublikowano

Ventis: To jest w Auli Klas w Varnas. Masz jeszcze dodatkową opcję (jako elf) wybrać Strażnika lub Druida - te dwie subki można wziąć się na północ od ambasadora elfów w Varnas.

szoku13: to jest beta. Nic dziwnego, że niektórych questów nie ma dokładnie opisanych, ale zapewniam Cię, że jak gram elfem to żadnego problemu z q na wyspie problemu nie miałem. Tak samo w późniejszej grze.

Powtarzam swoje pytanie:

Który zwierzak jest najlepszy dla strażnika(łotr jako subka)? Wychodzi mi na to, że Duch Dębu bo jest do niego skill Serce Dębu, który odnawia mi HP i zwiększa jego ilość na 10 minut (tak jak kapłan/druid tylko, że trwa dłużej).

roomy.png

Opublikowano

Ej idzie z jakoś ściągnąć patche z zewnątrz i potem dograć ?

Bo auto patchowanie mi fake ściąga i gra nie działa.

Wersje gry mam z CDA. Potrzeba mi patche od Chaptera III w góre.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ad-awareuser.jpg

Opublikowano

Ściągnij grę od nowa ze strony producenta . I mi nie spamuj na pw ;x

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Ej próbowałem jeszcze raz zainstalować i zaktualizować grę.

I zauważyłem że patche ściągało mi dobrze tylko instalacja ich się błędowała bo wyskakuje mi nazwa pliku i że nie mogło go znaleźć i żeby spróbować jeszcze raz.

Co robić ?

Bo tylko niektóre pliki się źle instalują np "other"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ad-awareuser.jpg

Opublikowano

To dlatego, że te pliki Ci się źle na kompa wgrały. Jak Ci się nie chce ściągać gry, lub robić coś sensownego w tym kierunku, aby ją naprawić (usunąć pliki z błędami), to żegnam...

roomy.png

Pasjonat
Opublikowano

Ej idzie z jakoś ściągnąć patche z zewnątrz i potem dograć ?

Bo auto patchowanie mi fake ściąga i gra nie działa.

Wersje gry mam z CDA. Potrzeba mi patche od Chaptera III w góre.

masz tu wszystkie patche:

http://forum.runesofmagic.com/showthread.php?t=79267

tylko pamietaj ze musisz wgrywac po kolei od tego którego masz teraz

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

To dlatego, że te pliki Ci się źle na kompa wgrały. Jak Ci się nie chce ściągać gry, lub robić coś sensownego w tym kierunku, aby ją naprawić (usunąć pliki z błędami), to żegnam...

Ja chce coś z tym zrobić tylko dla mnie ściąganie 6 GB to wyrok śmierci.

Sha pokazał że można dać rozwiązanie na miarę moich możliwości + dla niego.

P.S. Sha THX. Gdzie mogę sprawdzić wersję gry ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ad-awareuser.jpg

Opublikowano

Ej poszperałem w plikach z RoMem.

I znalazłem plik który jest a podczas aktualizacji pisze że go niema ("other")

W dodatku wyróżnia się rozmiarem ma ok 500 kB a sąsiedzi z folderu po 400 000 kB

Co zrobić żeby aktualizacja go zobaczyła ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ad-awareuser.jpg

Opublikowano

Lepiej, aby go nie zobaczyła. Wtedy go (raczej) wgra. Usuń go lub zmień nazwę (chyba to drugie bardziej rozsądne).

roomy.png

Opublikowano

Witajcie ...

ściągnąłem Runes of Magic ze strony producenta , zainstalowałem ,założyłem konto i chcę się zalogować ale....

Już kilka razy pobieranie (górny pasek) załadował się do 100% , aktualizacja (dolny pasek) nie dochodzi do 100% po czym wyłącza się okno logowania i włącza od nowa ... i tak w koło macieja.

W tej chwili stanęło mi na 57% w pobieraniu , i 58% w aktualizacji i stoi już tak ponad 15minut ;/... Nie dość ,że straciłem tyle czasu na ściąganie to jeszcze teraz jakieś problemy z aktualizacja ;/

Orientuje się ktoś ile trwa aktualizacja jeśli prędkość pobierania oscyluje w granicach 120kb/s ??

Opublikowano

Asfaltito mi z taką samą prędkością od zera do patchera (xD) ściągało mi się 2 godzinki.

roomy.png

Opublikowano

patch_3.0.0.2160.en_3.0.1.2153.en

Wracając do mojego problemu główny problem tkwi w tym patchu.(wersja, podałem u góry)

Szperałem w necie i wiele osób ma z nim problem czy ktoś wie jak go rozwiązać. Bo chodzi oto że przy instalacji wyskakuje że nie może znaleść jakiegoś pliku jest tak parę razy. Między innymi other.exe ,wdb$cośtam$dgncośtam.wdb.exe. <==== i kilku z nazwy do tego podobnych.

P.S.

Czy other.exe i other.fdb mają coś wspólnego ? bo pierwszy instalator patcha nie może znaleść a ja ten 2 znalazłem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ad-awareuser.jpg

Opublikowano

Słyszałem, że ludzie mają pewne 'sposoby' na zdobywanie złotych jaj z farmy. Nie wiem czy to jest boot, czy może naprawdę znają uczciwy sposób ^^. Może ktoś coś słyszał/wie na ten temat i z miłą chęcią by się z nami podzielił ?? :-)

Przy okazji .. trochę głupie pytanie, ale macie jakieś sposoby na zarabianie golda ;-) ? -nie chodzi mi tutaj o 50-100 / dzień. Ale trochę więcej, ponieważ mam 55 poziom i cholernie kuleję z kasą,a co za tym idzie z EQ, które niestety wyklucza mnie w pełni z pomocy na instach. (i nie mówcie tutaj o statowaniu białych itemków 3fusionami z takimi samymi statami i dodawaniu 3x X / XIi, bo aktualnie takie wyposażenie posiadam)

Z góry dziękuję za odpowiedzi ...

Pozdrawiam ;-)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Elo mam pytanie. Jaka najlepsza profka 2 rzędna dla strażnika ?? od razu mówię że zwiadowca/woj/mag odpada, zna ktoś jakąś fajną mieszankę strażnika z inną klasą??

Ps. Sorry za zbędny temat zapomniałem regulaminu przeczytać :P ale już przeczytałem ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...