Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

meth0d

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 482
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam jak dobrze złączyć postać elf strażnik i elf druid aby była najsilniejsza

Wystarczy chwilę pomyśleć. Wybierz te skille, aby łączyły się w dobrą i skuteczną kombinację. To w RoM jest najważniejsze, aby dobrze dobierać skille. Zastanów się minutkę, dwie i na pewno wymyślisz, swój własny styl rozwoju. Najsilniejszego sposobu raczej nie ma, każdy robi tak jak chce.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@Up i cała reszta z problemami z patchem :/

lol, czy tak trudno zrozumieć, że trzeba trochę poczekać?! Nie raz trzeba czekać 2h, a czasami 10 min. Jeśli aż tak bardzo nie chce wam się czekać to ściągnijcie patche ręcznie. . .

bumcfksz :P

Opublikowano

Witam.

Gram w RoM-a jakiś czas i zacząłem grać Rycerz / Zwiadowca I nie wiem czy to jest właściwy wybór.

Ogólnie moje pytanie jest takie:

-Jak ze skillami na wyższy LVL

-Jak z dmg.

-Czy dobrze będzie sobie radzić na instancjach i bossach.

-Jak będzie się expiło (dobrze/źle/Ciężko/Bardzo Ciężko/ITD.)

Pytam Bo nie wiem czy opłaca się wbijać ten LVL. Na dzień dzisiejszy jest to Rycerz 17 / Zwiadowca 4.

Jeżeli opłaca się grać taką główną postacią i subem To:

-Jak mam trzymać postać drugorzędną z LVL od głównej np.(Grając Zwiadem/Lotrem podobno najlepiej trzymac lotra 8LVL'i niżej od zwiadowcy ze względu na elitarne skille).

Prosił bym o pomoc bo chciałbym zacząć dłuższą przygodę z RoM-em.

Opublikowano

witam mam kłopot z logowaniem gdy wpisuję pasy i chcę się zalogowac to wyskakuje mi komunikat "Połączenie Przerwane ,Sprawdź Łącze Łub Ustawienie Zabezpieczeń

edit

ok wiem co jest grane konserwacja serwerów ;p zobaczyłem na stronie głównej

Opublikowano

witam mam kłopot z logowaniem gdy wpisuję pasy i chcę się zalogowac to wyskakuje mi komunikat "Połączenie Przerwane ,Sprawdź Łącze Łub Ustawienie Zabezpieczeń

edit

ok wiem co jest grane konserwacja serwerów ;p zobaczyłem na stronie głównej

Aktualnie już nie konserwacja tylko mają jakieś problemy z aktualizacją nowego pacha ;/

EDIT:

Chyba już naprawili bo zaczyna się pachować zobaczymy co wyjdzie

darkvadersygna.png
Opublikowano
Polecam ściągnąć patch ze strony i to powinno rozwiązać wasz problem. Jeśli coś nie tak - Prośby, Problemy, Pytania.

Czy modów tak podnieca zamykanie tematów ?

Dla informacji, pobieranie ze strony NIE NAPRAWIŁO KUR** MOJEGO PROBLEMU !!!

Mam taki problem ( aktualizowałem roma 5 dni temu i wszystko było ok ) podczas aktualizacji wywala taki error ;F

SS :

sasdt.png

38401_12_12_10_6_32_32.png

Oprócz Two Worlds 2 i RunesOfMagic gram w Metina2, Battlefield2 BC2 i inne nowe gierki

Opublikowano

Siema Nie moge wejsc w RoM robi mi sie aktualizacja i cały czas mam 100% i nic dalej nie idzie. Co mam zrobic? dam + za pomoc

już napisałem odp na Twój problem, trochę wyżej :/

bumcfksz :P

Opublikowano

Ta to ja mam inny problem ściągnąłem klienta (slim) i patha i gdy próbuje włączyć RoM'a to wyskakuje jakiś błąd crash reports co mam z tym zrobić ????

Ściągnij jeszcze raz clienta. Albo poczytaj FAQ z oryginalnej strony.

4to7r2K.png

Opublikowano

witam mam problem

około 5dni temu wszedł patch 3.06 i zaktualizował się normalnie gra działała bez problemu czyli OK.

ale dziś wszedł patch 3.07 i już nie było tak dobrze ;/

aktualizuje się a tu nagle przy 91% wyskakuje błąd że nie może znaleźć patcha 3.06 :(

wiecie może o co biega ?

za pomoc z góry dziękuje :)

Opublikowano

witam mam problem

około 5dni temu wszedł patch 3.06 i zaktualizował się normalnie gra działała bez problemu czyli OK.

ale dziś wszedł patch 3.07 i już nie było tak dobrze ;/

aktualizuje się a tu nagle przy 91% wyskakuje błąd że nie może znaleźć patcha 3.06 :(

wiecie może o co biega ?

za pomoc z góry dziękuje :)

Wystarczyło zajrzeć tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/256759-infopatch-307/

4to7r2K.png

Opublikowano

Witam.

Gram w RoM-a jakiś czas i zacząłem grać Rycerz / Zwiadowca I nie wiem czy to jest właściwy wybór.

Ogólnie moje pytanie jest takie:

-Jak ze skillami na wyższy LVL

-Jak z dmg.

-Czy dobrze będzie sobie radzić na instancjach i bossach.

-Jak będzie się expiło (dobrze/źle/Ciężko/Bardzo Ciężko/ITD.)

Pytam Bo nie wiem czy opłaca się wbijać ten LVL. Na dzień dzisiejszy jest to Rycerz 17 / Zwiadowca 4.

Jeżeli opłaca się grać taką główną postacią i subem To:

-Jak mam trzymać postać drugorzędną z LVL od głównej np.(Grając Zwiadem/Lotrem podobno najlepiej trzymac lotra 8LVL'i niżej od zwiadowcy ze względu na elitarne skille).

Prosił bym o pomoc bo chciałbym zacząć dłuższą przygodę z RoM-em.

Opublikowano

siemka

chciałbym doładować sobie diamenty żeby kupić płomienia ale brakuje mi trochę więcej diamentów to nie wiecie kiedy będzie następna gorączka diamentów ? ;)

Opublikowano

Elo

Od pewnego czasu walają mi się nieznane prezenty i części sań po BP dowiedziałem , że trzeba je oddać u jakiegoś gościa na moście , przy bramie obszukałem i nic . Ostatnio myślę , że to coś przez pacha po pobierałem ręcznie ale 1 z pachy nie chciał się ściągnąć i zainstalowałem tylko ten 2 . Czy jak ponownie zainstaluje ten 1 pach a potem ten 2 to może nie być problemów i będę miał to wszystko co normalnie ??

darkvadersygna.png
Opublikowano

Elo

Od pewnego czasu walają mi się nieznane prezenty i części sań po BP dowiedziałem , że trzeba je oddać u jakiegoś gościa na moście , przy bramie obszukałem i nic . Ostatnio myślę , że to coś przez pacha po pobierałem ręcznie ale 1 z pachy nie chciał się ściągnąć i zainstalowałem tylko ten 2 . Czy jak ponownie zainstaluje ten 1 pach a potem ten 2 to może nie być problemów i będę miał to wszystko co normalnie ??

Możliwe, że chodzi Ci o mikołaja stojącego przed wejściem do Varanas. Zobacz, czy go tam nie ma.

4to7r2K.png

Opublikowano

Żeton Phiriusa [?] - do czego on służy? Aktualnie mam ich 10, co można z nimi zrobić? ;>

Nieznany Prezent - tam coś piszę, żeby zanieś go do Phiriusa [?], gdzie on jest? ;>

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Opublikowano

Żeton Phiriusa [?] - do czego on służy? Aktualnie mam ich 10, co można z nimi zrobić? ;>

Nieznany Prezent - tam coś piszę, żeby zanieś go do Phiriusa [?], gdzie on jest? ;>

Zajrzyj do podpiętego tematu "FAQ, czyli najczęściej zadawane pytania".

4to7r2K.png

Opublikowano

Możliwe, że chodzi Ci o mikołaja stojącego przed wejściem do Varanas. Zobacz, czy go tam nie ma.

Nie było go tam ale to przez pacha który źle miałem wgrany ściągnołem na firefoxie ten 1 zainstalowałem potem 2 i już wszystko jest :)

darkvadersygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...