Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

meth0d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś ma jakąś rozpiskę, dotyczącą bossów w RoM, ile ich jest, gdzie występują i jaki mają poziom oraz nazwę. Za pomoc postaram się dać jak najwięcej +'ów. Jeśli ktoś zna bossy, to może napisać o tym poradnik, na pewno zgarnie dużo +'ów.

Jeśli Ci pomogłem ... postaw

add.png:D

• Odpowiedzi 482
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ktoś ma jakąś rozpiskę, dotyczącą bossów w RoM, ile ich jest, gdzie występują i jaki mają poziom oraz nazwę. Za pomoc postaram się dać jak najwięcej +'ów. Jeśli ktoś zna bossy, to może napisać o tym poradnik, na pewno zgarnie dużo ='ów.

Runes of Magic Database :)

runesdatabase.com

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

67 ale cały czas zwiększają ;]

@Plague Terror

Więc po co piszesz post ?

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

czy istnieją bugi w romie bo po tym patchu co miał usunąć bugi wszystkie jaki znam bugi nie działają morze ktoś wypisać kilka bugów

Opublikowano

Musisz znaleźć Mroczny kryształ z mobków obok jałowych grot, potem idziesz do NPC przy młynie a on ci przerabia na ten właściwy kamień.

Kiedyś tam byłem, jest tam kilka bossów, z każdego mobka lecą, rzeczy do craftingu więc właśnie dlatego ludzie się tam wybierają.

1375207970-U250359.png

Opublikowano

wie ktoś gdzie można pobrać Expolit na golda bo ja znalazłem jedna stronę http://www.rompros.com/rom-exploits-cheats/ ale nie mogę jej uruchomić czy mógł by ktoś znaleźć stronę z Expolitem

(Chyba karzdy wie co to Expolit ale jeśli nie

Cytat (wikipedia.pl )

Exploit - program mający na celu wykorzystanie błędów w oprogramowaniu.

Najczęściej program taki wykorzystuje jedną z kilku popularnych technik, np. przepełnienie bufora, przepełnienie sterty, format string. Exploit wykorzystuje występujący w oprogramowaniu błąd programistyczny i przejmuje kontrolę nad działaniem procesu – wykonując odpowiednio spreparowany kod bajtowy, który najczęściej wykonuje wywołanie systemowe uruchamiające powłokę systemową (ang. shellcode) z uprawnieniami programu, w którym wykryto lukę w zabezpieczeniach.

Ludzi używających exploitów bez podstawowej wiedzy o mechanizmach ich działania nazywa się script kiddies.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Jestem posiadaczem postaci Mag 39/Druid 17. Chcę kupić sobie kulę doświadczenia 100.000, na moją subklase, mam pytanie, czy jak jej użyje to spokojnie będę miał druidem około 20 levela?

Gdzieś czytałem, że nią nie można wbić poziomu, tylko zostaje 99.99% wbite, te 00.01% trzeba samemu wbić. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam,

Jestem posiadaczem postaci Mag 39/Druid 17. Chcę kupić sobie kulę doświadczenia 100.000, na moją subklase, mam pytanie, czy jak jej użyje to spokojnie będę miał druidem około 20 levela?

Gdzieś czytałem, że nią nie można wbić poziomu, tylko zostaje 99.99% wbite, te 00.01% trzeba samemu wbić. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.

Nie prawda, level wbija się normalnie ;) Sam jakiś czas temu na swojej subce używałem kulki ;P

A czy będziesz miał już ten lvl to nie wiem, zależy ile doświadczenia potrzeba na dany poziom ;)

18101299.png

Opublikowano

Słyszałem o dwóch prywatnych serwerach : Rom4u i XoR RoM

i tu moje pytanie : na którym polecacie bardziej grać ? aha i podobno na XoR trzeba mieć full clienta, to prawda ? bo mam slim i nie wiem czy będę mógł grać

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

:)

Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę

:) Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW :)

Opublikowano

Ok dzięki za odp. Ale mam jeszcze jedno pytanie. XoR działa ?? A jeżeli nie to może wie ktoś kiedy będzie działał ?

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

:)

Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę

:) Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW :)

Opublikowano

RoM mi się nie chce spatchować- niby doszło patchowanie do końca ,ale nie ruszy dalej. Instalkę RoM mam z płyty (chapter III ).

Po czekaniu 30 min. na 100% patchowania ,coś ruszyło jednak :)

beznickowiec.png

By Baksiu

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

mam podobny problem jak anemik96 stronę wcześniej - mam podwójny obraz, w dodatku strasznie jasny. Jednak nie mam karty GeForce, a VIA/S3G unichrome pro IGP. A ponieważ kompletnie się na tym nie znam i nie chciałabym nic robić na ślepo, czy tutaj również mam wyłączyć tryb 3D lub coś podobnego? Jeśli nie, co w takim razie robić? Z góry dzięki za pomoc.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Prosze o pomoc !!!! Otóż pobrałem RoM , zainstalowalem , natomiast przy patchowaniu pasek zatrzyuje sie na 79% i wyskakuje błąd " Windows cannot find ' patch_4.0.5.2467.en_4.0.5.2472.en.exe' . Make sure you typed the name correctly, and then try again !!!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...