Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

meth0d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie wybierzcie sami . Po co wam ma ktoś doradzać skoro lepiej wybrać kogoś kto wam się podoba .

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

• Odpowiedzi 482
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak zrobić te dodatkowe okiienka z boku ?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

Jaką klase wybrać? Mag? zaczynam gre a niewiem, może zwiadowca?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Bardzo dobrze się gra elfem druidem / strażnikiem. Druid ma duży atak magiczny i zdolności uzdrawiające, a strażnik jest dobry jako tanker po aktywacji buffa zwiększającego na chwile obronę o 1k.

Opublikowano

Mam wielki problem... przez cały dzień aktualizował mi się RoM i tera doszło do 100% i nic się nie dzieje... potem czekam czekam czekam czekam z 30 minut i nagle wyskoczył mi komunikat ze musze sprawdzić czy jest dobrze zapisany jakiś tam patch co robić??

Opublikowano

Pobierz osobno patcha tego :)

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Mam pytanie istnieje bot którego nietrzeba programowac taki jak botrom T1? tylko żeby był bezpłatny będe wdzięczny za pomoc i plusiki ;]

Z tego co wiem, to tylko ten co meth0d dodał jest tylko w tej chwili.

@2x down

Każdy może się pomylić. ;d

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Mam nick met0d ?:D Nie znam za dobrze niemieckiego , a są nowe hacki . Może mi się coś uda rozkiminić .

@Up warn za spam :)

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Czy są jakieś prywatne serwery do gry w tą grę? Mam jakąś blokadę anty-global i jakakolwiek by to gra była to nie gram na globalach. Jeśli jakieś istniejąi je znacie to podajcie link/nazwę polecą plusy +

Opublikowano

Czy są jakieś prywatne serwery do gry w tą grę? Mam jakąś blokadę anty-global i jakakolwiek by to gra była to nie gram na globalach. Jeśli jakieś istniejąi je znacie to podajcie link/nazwę polecą plusy +

Na razie nie ma i nie zapowiada się na to, że będzie jakiś prywatny serwer do RoM'a.

4to7r2K.png

Opublikowano

czy w tej grze ulepsza sie jakos itemy ? tak jak np. w rappelzie ze na + czy tak jak w np wowie ze tylko bonus sie dodaje ? .i czy jest duza przewaga tych ktorzy placa od tych ktorzy nie placa.

Opublikowano

czy w tej grze ulepsza sie jakos itemy ? tak jak np. w rappelzie ze na + czy tak jak w np wowie ze tylko bonus sie dodaje ? .i czy jest duza przewaga tych ktorzy placa od tych ktorzy nie placa.

Tak ulepszać możemy specjalnymi kamieniami. Przewaga tych, którzy płacą jest może trochę, ponieważ mogą oni zdobyć szybciej potężniejsze itemy.

4to7r2K.png

Opublikowano

Witam mam problem pobrałem gre z neta zainstalowałem ja zrobilem paczkowanie w trakcie ktorego wyskoczyło pare błedów ale doszlo do 100% wiec odpaliłem gre a ty błąd i nie wiem od czego on jest i jak to naprawic prosze o pomoc.

o to screeny:

http://img181.imageshack.us/img181/818/beztytuuabj.png

http://img534.imageshack.us/img534/5854/beztytuu1uz.png

System operacyjny Windows XP professional sp3

Procesor AMD Atlon 2.8GHz

Ram 512

Karta Graficzna ATI Radeon 9600/X1050 Series

Opublikowano

Mam pytanko czy da sie ominac patchowanie bo mi sie patchuje i patchuje ??

[v]Postow 5

[v]Postow 25

[x]Postow 50

[x]Postow 100

[x]Postow 150

[x]Postow 200

[x]Postow 250

[x]Postow 300

Opublikowano

Mam pytanko czy da sie ominac patchowanie bo mi sie patchuje i patchuje ??

Nie, nie da się. Musisz poczekać, albo ściągnąć z oficjalnej strony.

4to7r2K.png

Opublikowano

da się jakoś przekazać itemy z tego samego konta na inną postać? albo włączyć 2 RoMy?

Po prostu wyślij pocztą (jest skrzynka pocztowa w grze) itemy i tyle.

4to7r2K.png

Opublikowano

o teraz przypomniałem sobie jeszcze jedno: czym różni się serwer PVM od PVP? na PVP są większe raty czy jak?

PvM - Player vs Mob(chyba?)

PvP - Player vs Player

PvP to po prostu zabijanie się przez graczy, a PvM to normalne wykonywanie questów, etc.

4to7r2K.png

Opublikowano

Siemka :) Pobrałem RoM, zarejestrowałem się i mam problem. Przy logowaniu (podaje dobre hasło) wyskakuje mi komunikat: Błąd hasła lub coś tam... Wiecie dlaczego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...