Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

meth0d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem. Kiedys blokowali konta i przysylali mail z instrukcja odblokowania lecz ja go chyba usunolem a chcialem grac na tym koncie. Co zrobic ?

• Odpowiedzi 482
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KacperTom nic juz niemozesz zrobic ;[

Jak Pomogłem Prosze daj + ;]

Życie:

"TO OSTRY MIECZ,NA KTÓRYM BÓG NAPISAŁ:

Walcz,Kochaj,Cierp"....

Opublikowano

Siema!

Widziałem sporo osób które na AH wystawiają po 99 złotych jaj i koszą na tym szmal więc poszedłem na ranczo pozbierać tych jaj ale to jest bardzo trudne. Czy są do tego jakeś specjalne boty,addony, czy jszcze coś innego powiedzcie mi. jesli to boty to powiedzcie mi gdzie można go zdobyć z góry THX

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP Nauczcie się wreszcie sami wybierać to wasza postać i to wam ma się przyjemnie grać , ale jeśli już to dla ciebie taki duży problem to dla Druida jet dobry Mag

darkvadersygna.png
Opublikowano
Może podać ktoś pełną nazwę bota do zbierania "Złotych Jaj" ? I instrukcję obsługi. Z góry dziękuję ;)

właśnie moze ktoś podać nazwę bota

Opublikowano

A ja będę bardziej oryginalny, i zapytam o globala :)

Skąd do jasnej ciasnej wziąć item Pieczęć Regeneracji? Widzę to na AH za 1,2kk* najtaniej. nie to że jestem pazerny, tylko nie chcę mi się tyle siedzieć i robić kasy :)

Odwdzięczę się w odpowiedni sposób :)

*- cena s Saoraidu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

Mam wielki problem. otóż bardzo chciałbym grać w Runes of Magic, a nie mogę. Kupiłem kartę graficzna i kiedy ja włożyłem próbowałem zainstalować sterowniki. Wyskoczył mi taki bład:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5497d6b06cce5ecd.html

Ściagałem sterowniki ze strony producenta karty i dalej wyskakuje mi ten sam bład.

Proszę o szybk odpowiedź.

Pozdrawiam plisek

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=5343e59a49e83933411797

Polecam

@ PROSZĘ O ZDJĘCIE STATUSU OSTRZEŻEŃ

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam pytanie

Kowal pali itemy?

Jaki tu jest max lvl?

Ile ogulnie zajmóje gra?

To jest polskie MMO?

Ktura klasa jest "epicka"?

PS.Polecam gre na czitah w CS

ZBIERAM PLUSY :] (DAWAJ PLÓSA ALBO W MORD)

JUŻ MNIE WSZYSCY ZNAJĄ NA KAŻDYM FORÓM WIĘC ALBO MNIE PRZYJMIECIE ALBO ODRZUCICIE - WASZ WYBÓR :/

TO OD WAS ZALERZY CZY NA PRZYSZŁOŚĆ WYKORZYSTAM WIEDZE O TYM GDZIE MIESZKA KARZDY Z WAS :)

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

Kowal pali itemy?

odp. Po pierwsze nie ma kowala itemy ulepszamy samodzielnie kamieniami rafinacji zwykłe ze sklepu odrazu palą nie opyla się ich kupować lepiej i IS kupić jak jest promocja albo za żetony phirusa(specjalna waluta ale darmowa) to takie prawie nie palą/////A i najlepiej item raz dziennie ulepszać wtedy są wiekszę szanse że ci nie rozwal się.I w romie bron sie nie rozwala co najwyżej spada poziom o -1 albo wcale nie spada a nie się nie podwyższa

Jaki tu jest max lvl?

odp jak by to powedzieć niema bo raz na jakiś czas zwiększają max lvl obecnie jest 62 ale ma być niedługo 70 i są jak narazie max 2 klasy w jednej postaci ma być ze będą 3 ale nie za free

ile ogulnie zajmóje gra?

odp niestety 8gb lepiej zamówić na alegro lub na stronie roma pisze dokładni gdzie kupisz grę link http://www.runesofmagic.com/pl/index.html

To jest polskie MMO?

odp tak rom to w pełni polskie mmo chociaż grasz z serwerami z innych krai np w wojnach gildi lub na polu bitwy jest kilka nie będę wymieniał bo nie taki jest twoje pytanie

Ktura klasa jest "epicka"?

Niema każda klasa jest sobie równa i to zależy jak nią będziesz grał

Zwiadowca mistrz dystansu

Rycerz mistrz defensywy(obrony)

wojownik mistrz ataku (dodam ze mu się nie kończy energia bo im dłużej zadaje ciosy to tym więcej Energi ma)

Mag drugi mistrz ataku tylko ze ataku z dystansu lepszy od zwiadowcy ale ich się nie porównuje względem ataku porostu( przeciwnik najczęściej zdycha zmam do biegnie do maga

Kaplan mistrz leczenia nie umie efektownie atakować ale cieżko go rozwalić na pvp ponieważ cały czas się leczy i ma buffy wspomagające

Druid odmiana kapłana ma miej zdolności leczniczych i miej buffów ale zato powiedział bym że więcej def i atak

strażnik odmiana rycka tyle ze strażnik ma darmowego zwierzaka którym nie trzeba się opiekować a atakuje zawszę ma większy atak niż rycek a mniejszy def

łotr strasznie sypki kolo ma mały atak ale za to zada więcej obrażeń przez minute niż wojownik bo strasznie szybko zadaje obrażenia i może być nie widzialny

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam !

Ja mam problem związany z grafiką. Pierwszym razem ściągnąłem ROM wersje z dobrą jakością obrazu miałem podwójny obraz, jeden normalny a drugi strasznie jasny.

Fotka:

http://zapodaj.net/edc628f75108.png.html

Teraz ściągnąłem wersje normalną i mam to samo. Myślałem, że to jest wina złych ustawień grafiki ale pozmieniałem na najmniejsze i to też nic nie dało.

Pomóżcie mi bo chciałbym grać w ROM'a w przerwie miedzy CS'em a CS'em

\

Opublikowano

Zapewne masz karte ge force i sterowniki nvidia 3d vision. Jeśli tak to musisz wyłączyć tryb 3d. Bynajmniej ja tak miałem jak chciałem zagrać w RoMa w 3d

Opublikowano

Faktycznie miałem włączone 3D Vision. Po wyłączeniu wszystko działa dobrze. Wielkie dzięki dla ciebie.

\

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy mógłby ktoś up'nąc skompresowaną instalkę? ( PEŁNĄ , NIE OKROJONA, TĄ WIĘKSZĄ) . Z góry dziękuję ;)

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...