Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

meth0d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maccer reinstal gry i patche ściągaj z launchera nie manual :)

albo zainstaluj gre a sciagniete patche manualnie wklej do katalogu z gra i wtedy je instaluj

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

• Odpowiedzi 482
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak masz instalke odpalaj gre niech się automatycznie ściągają patche :)

Opublikowano

Mam Problem widze ze to fajna gra...

Chce sobie zagrac lecz wchodze na reje i chce sie zarejestrowac wcciskam rejestruj i moge czekac 2 godz a to itak sie nie chce zarejestrowac czemu ?

Mam haslo duza litera znaki cyfry..

4143_1.png

Opublikowano

Mam Problem widze ze to fajna gra...

Chce sobie zagrac lecz wchodze na reje i chce sie zarejestrowac wcciskam rejestruj i moge czekac 2 godz a to itak sie nie chce zarejestrowac czemu ?

Mam haslo duza litera znaki cyfry..

Miałem tak samo problem z rejestracją mogę ci poradzić użytkownika Moris12 to on mi zrobił konto . Napewno tobie też zrobi :P

darkvadersygna.png
Opublikowano

Witam

Potrzebuje skryptów na nora cyklopów.Gram magiem i chcę żeby postać bijac z oczysczający ogień biła trasz i bossy i podnosiła całego dropa nastepnie sprzedawała go po wyjsciu z instancj a potem dodawala do party i wchodziła do inst i tak wkułko.Da sie wogole tak zrobic?

Opublikowano

witam mam kłopot z Rom hack na speed chacku cofa mnie ? co mam zrobic żeby nie cofało

Ten hack jest dosyć "bugnięty" i nie można ustawiać za dużej prędkości.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

mam porblem z other.exe wienc tak wejdcie w runes of magic (folder i wysukajcie go jak najdziecie jakbyscie mogli dajcie linak dam wszystko co moge wienc + :)

Opublikowano

Witam, szukam już długo ale nie mogę znaleźć jakiegoś bota tylko na zbieracto : czyli drweno itp. i nic więcej tylko na zbieraniu mi zależy już próbowałem z swoimi waypointami ale mi się nic nie udawało, czekam na odpowiedz.

Opublikowano

KIm grać i gdzie grać jaka druga profa ?

Chyba dodam punkt w regulaminie - "Zakaz pisania postów typu "jaka klase wybrac?" "kim mam zagrac?"". I warny będą się sypać.

NIKT Ci nie powie kim masz grać. Kto ma wiedzieć kim chcesz grać, bądź jakie klasy lubisz?! Sam wybierz i zobacz co najbardziej Ci odpowiada, a nie pytaj się innych, bo potem będziesz niezadowolony...

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Zna ktoś może addon dzięki któremu można sprzedawać item z poszczególnych zakładek plecaka 1 kliknięciem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...