Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

meth0d

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 482
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam taki problem, bo chce się zarejestrować i tak wpisuje swoje dane (login, mail,hasło), akceptuje warunki świadczenia usług i klikam wyślij. I mam taki komunikat

Podczas rejestracji wystąpił poniższy błąd:

Podano nieprawidłowy kraj!

» Kliknij tu, żeby poprawić błędy «

O co chodzi z tym krajem, jak przecież nigdzie nie ma wyboru??

Proszę o szybką odpowiedz

Opublikowano

Witam , mam problem kiedy odpalam patcher jest 30 % odrazu i kiedy dochodzi do 79 lub 80 % to wyłącza się i jeszcze raz odpala i od 30 % leci zaś i tak od 1 h ....

Pomocy !!

Robilem reinstall.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Pasjonat
Opublikowano

Gdzie jest napisane dodatkowe hasło ? Bo zapomniałem, plz pomóżcie ;)

niie ma, ale to nie problem wystarczy że znasz nazwe jednej z postaci na danym koncie na danym serwerze, oraz posiadasz dostęp do emaila na które jest zarejestrowane konto, w takiej sytuacji wysyłasz do supportu prośbe o reset hasła dodatkowego które zawiera:

Nick postaci i jej sewer

nazwa konta

email

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

Siemka problem mam gra ciągle mi się aktualizuje co ją włączę to pobiera tą samą aktualizację pomocy!

Łapka w górę!

Opublikowano

Mam problem otóż ściągnąłem gre RoM zaktualizowałem wchodze do gry loguje się na konto i pisze ,, Twoja wersja gry jest inna niż na serwerze , proszę zaktualizować grę.'' zrobiłem konto na http://www.runesofmagic.com/pl/index.html i nic ;/ proszę o szybką odpowiedź

aha mam wersje gry 4.0.0.2413.en

12674.png Zapraszam
Opublikowano

Chodzi O Domek ;]

Kupiłem Edycje Pudełkową Chapter IV I Dostałem Rzeczy

Gram Gram I Gram

Doszedłem Do Tej Pokojówki Czy Jakoś Tak, Wziąłem Dom Jakiś Malutki

I Teraz Nie WIem Jak Zmienić Na Tamten Z Tej Edycji Pudełkowej

Mam Kontrakt ;p

challenger.png

Opublikowano

Jestem całkiem nowym graczem, a w sumie to jeszcze nawet nie bo dopiero ściągam RoM'a i mam małe pytanko.

Bardzo lubię grać postaciami magicznymi słyszałem, że tutaj można zestawiać ze sobą 2/3 klasy postaci, co najbardziej mi polecacie? Czy Mag/Druid to dobry zestaw?

Opublikowano

kreciolski To dobrze że lubisz magicznymi, bo to postacie posiadające największe obrażenia ^^ W tej grze można chodzić z 2 klasami, a 3 klasa odpoczywa u pokojówki. Co do Mag/Druid jest to doskonałe połączenie do expa, ale po 55 lvlu już takie dobre nie jest. To prawie to samo co Mag/Kapłan ale bardziej pod exp. Jeśli nie jesteś jakimś hardcore to pewnie skończysz na max 50 lvlu ale nie wiadomo. Polecam ci Maga/Druida do expa, jeśli chcesz być pro powyżej 50 lvla to Mag/Kapłan byłby lepszy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka mam pytanie wybrałem se kapcia i zastanawiam się nad wybraniem woja jako 2 klasę i czy się opłaca ? chcę expić sam a czasem w pt.

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

:)

Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę

:) Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW :)

Opublikowano

Siemka mam pytanie wybrałem se kapcia i zastanawiam się nad wybraniem woja jako 2 klasę i czy się opłaca ? chcę expić sam a czasem w pt.

Kapeć i woj to dobre połączenie ale nie wiem jak ty ja bym chyba wybrał kapeć/rycek albo coś :) Albo kapeć/mag ! Ale jak juz to lepiej mag/kapeć. Ale wybieraj co chcesz :) Watpie aby kapec/lotr mialo bardzo dobry dps wiec nie wiem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli łaska daj Plusika!

Opublikowano

Tak jak up napisał

Ciekawym połączeniem wydaję się lub Kapłan/Mag

na 20 lvlu kap/mag masz usuwanie debuffów z celu a na magu jakiś + do ataku magicznego a na magu jest to najważniejsze :)

Kapłan/Łotr

na początku masz skilla elitke: trucizna węża na 20 także trutka z minusem do leczenia. na 40 jest dość fajna elitka która daje + do crita magicznego no i na 30 lvlu masz też usówanie debuffów

jeszcze jeden plus połączenia tych postaci to taki, że możesz nosić 2 różdżki :)

Kapłan/Woj

Wydaję się to być połączenie do fizycznego ataku na początku idzie w Fizyczny a potem w DPS.

Do Woja polecam bardziej Maga niż Priesta :)

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Witam. Bardzo chce zagrać w RoM ale niestety cały czas coś staje na przeszkodzie...Zaczne od początku - Pobrałem odchudzoną wersje klienta z oficjalnej strony w jednym parcie (mały programik ściągnął się na dysk i ściągnął RoM). Potem rozpoczął się - pomyslnie zakończony - proces instalacji. Jednak dopiero wtedy zaczęły się schody...Najpierw wyskoczył błąd, że nie ma miejsca na dysku C na aktualizacje, ale z tym, dzięki pomocy forum, sobie poradziłem. No to znowu wyskoczył mi taki błąd - fail to create data file, extracting process aborted. Po polsku oznacza to - nie można utworzyć pliku danych, proces wydobywania przerwany. Dlaczego ? Jak mam temu zaradzić ? Pomoże ktoś ? Bo przez ten błąd aktulizacja nie może zostać zakończona i gra się nie włącza Pomocy! I z góry za pomoc dziękuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...