Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

meth0d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :) Pobrałem RoM, zarejestrowałem się i mam problem. Przy logowaniu (podaje dobre hasło) wyskakuje mi komunikat: Błąd hasła lub coś tam... Wiecie dlaczego?

Jeśli masz możliwość wpisania hasła na oryginalnej stronie RoM'a, to zaloguj się i zmień hasło.

Btw. Sprawdź czy nie masz wciśniętego shift+ctrl bądź Caps Lock'a.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

• Odpowiedzi 482
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam mam pytanie.

cy da się nosić 2 miecze jednoręczne i jeżeli tak to kto może je nosić?

beznazwy1kopiag.jpg

lc4.gif

Opublikowano

Witam all mam taki problem m.in. instaluje RoMa wersje slim , pozniej go patchuje mi nie cale 10 minut wchodze na gre i pisze CrashFiles co jest ?? Juz probowalem przinstalowywania ale to samo sie dzieje HELP !!! beda + :)

Opublikowano

Witam all mam taki problem m.in. instaluje RoMa wersje slim , pozniej go patchuje mi nie cale 10 minut wchodze na gre i pisze CrashFiles co jest ?? Juz probowalem przinstalowywania ale to samo sie dzieje HELP !!! beda + :)

Może spróbuj ściągnąć patche manaulnie.?:)

4to7r2K.png

Opublikowano

Ściągam właśnie RoM ( ten klient z lepszą grafiką czyli 7,5 gb ) i czy to dobry wybór ?? Na 100% mam lepszy sprzęt od wymaganego ;) Wow wotlk i inne podobne gry nigdy mi nie ścinały z powodu kompa ;p ( mam Asus X50Z )

I teraz dopasowanie rasy ( człowiek czy elf ) do klasy : jak dopasować ?? A może niema znaczenia ??

Dopasowanie 2 klas ( czy też znaczenie niema ?? )

Exp - jak szybko się bije lvl ?? ,np. Ile w godzinę nowicjusz nabije ?

Atmosfera jaka jest?

Gildie i pt są pewnie ale czy się robi pt jak ,np. w Metin2 czy coś w stylu Rappelz ... A gildie ( tak się tam to nazywa ?:P ) od którego lvl można zrobić i czy kosztuje zrobienie :)

W opisie gry na tym forum jest takie coś

"Następnie mamy dostęp do własnego domu, który możemy udekorować jak tylko nam się podoba, wstawić manekina na zapasowy ekwipunek, skrzynię, w której będziemy przechowywać ekwipunek. Każdy w dowolnym czasie może obejrzeć nasz domek i również my możemy obejrzeć dom innych graczy."

Za free domki ? Czy za kasę lub w item shopie ?

Kim Wam się najlepiej gra ??

Na razie te pytania :) Jak przypomnę sobie coś to napiszę ;)

O PL chodzi mi !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ściągam właśnie RoM ( ten klient z lepszą grafiką czyli 7,5 gb ) i czy to dobry wybór ?? Na 100% mam lepszy sprzęt od wymaganego ;) Wow wotlk i inne podobne gry nigdy mi nie ścinały z powodu kompa ;p ( mam Asus X50Z )

I teraz dopasowanie rasy ( człowiek czy elf ) do klasy : jak dopasować ?? A może niema znaczenia ??

Dopasowanie 2 klas ( czy też znaczenie niema ?? )

Exp - jak szybko się bije lvl ?? ,np. Ile w godzinę nowicjusz nabije ?

Atmosfera jaka jest?

Gildie i pt są pewnie ale czy się robi pt jak ,np. w Metin2 czy coś w stylu Rappelz ... A gildie ( tak się tam to nazywa ?:P ) od którego lvl można zrobić i czy kosztuje zrobienie :)

W opisie gry na tym forum jest takie coś

"Następnie mamy dostęp do własnego domu, który możemy udekorować jak tylko nam się podoba, wstawić manekina na zapasowy ekwipunek, skrzynię, w której będziemy przechowywać ekwipunek. Każdy w dowolnym czasie może obejrzeć nasz domek i również my możemy obejrzeć dom innych graczy."

Za free domki ? Czy za kasę lub w item shopie ?

Kim Wam się najlepiej gra ??

Na razie te pytania :) Jak przypomnę sobie coś to napiszę ;)

O PL chodzi mi !

Przy człowieku i elfie drugą klasę jakąś inną można było wybrać. Tak to nie ma różnicy.

Kiedy wybierasz klasę dużo decydujesz. Każda klasa ma inne zdolności i dzięki dobremu połączeniu możemy otrzymać silną postać.

Exp - dobry, gdy wykonujesz questy idzie bardzo szybko.

Atmosfera - świetna, ludzie często pomagają i nie oszukują.

PT robi się jak w WoWie. Gildie - trzeba ileś tam kasy mieć (z 200k golda?) i potem surowcami ją wspomagasz.

Domki są za darmo, dostajesz ją po rozmowie z pokojówką.

Ja gram klasami opisanymi w Spisie Tut'ków (Łotr + Kapłan) i ogólnie gra się miło.

4to7r2K.png

Opublikowano

Witam mam problem pobrałem gre z neta zainstalowałem ja zrobilem paczkowanie w trakcie ktorego wyskoczyło pare błedów ale doszlo do 100% wiec odpaliłem gre a ty błąd i nie wiem od czego on jest i jak to naprawic prosze o pomoc.o to screeny:http://img181.imageshack.us/img181/818/beztytuuabj.pnghttp://img534.imageshack.us/img534/5854/beztytuu1uz.pngSystem operacyjny Windows XP professional sp3Procesor AMD Atlon 2.8GHzRam 512Karta Graficzna ATI Radeon 9600/X1050 Series

Witam mam problem pobrałem gre z neta zainstalowałem ja zrobilem paczkowanie w trakcie ktorego wyskoczyło pare błedów ale doszlo do 100% wiec odpaliłem gre a ty błąd i nie wiem od czego on jest i jak to naprawic prosze o pomoc.

o to screeny:

http://img181.images...beztytuuabj.png

http://img534.images...beztytuu1uz.png

System operacyjny Windows XP professional sp3

Procesor AMD Atlon 2.8GHz

Ram 512

zrobiłem reinstalke i nic to samo :angry:

Opublikowano

Witam mam problem pobrałem gre z neta zainstalowałem ja zrobilem paczkowanie w trakcie ktorego wyskoczyło pare błedów ale doszlo do 100% wiec odpaliłem gre a ty błąd i nie wiem od czego on jest i jak to naprawic prosze o pomoc.

o to screeny:

http://img181.images...beztytuuabj.png

http://img534.images...beztytuu1uz.png

System operacyjny Windows XP professional sp3

Procesor AMD Atlon 2.8GHz

Ram 512

zrobiłem reinstalke i nic to samo :angry:

Spróbuj ściągnąć manualnie patche.

4to7r2K.png

Opublikowano

Siema!

Szukam gildii lub gracza co pomoże mi w questach i opanowaniu gry i z itemami pomoże co i jak ;)

Serwera jeszcze nie mam wybranego bo się ściągnie RoM w nocy bo jeszcze 1 gb a się ściąga 30-60kb/s ;( i na patchowanie może się zbudzę nad ranem lub wczesniej ;)

O RoM PL mi chodzi ;)

Proszę pisać dane gildii / gracza tu albo na PW

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ema, mam takie pytanie, zrobiłem sobie postać tylko nie wiem jak rozkładać w niej skille, nie mam jeszcze sub klasy nic, po prostu zaczełem dopiero ;)

zrobiłem sobie Maga i chciałbym wiedzieć co za skille mam rozwijać a które mam zostawić bo będą bez uzyteczne.

dzięki wielkie :)

Opublikowano

Ema, mam takie pytanie, zrobiłem sobie postać tylko nie wiem jak rozkładać w niej skille, nie mam jeszcze sub klasy nic, po prostu zaczełem dopiero ;)

zrobiłem sobie Maga i chciałbym wiedzieć co za skille mam rozwijać a które mam zostawić bo będą bez uzyteczne.

dzięki wielkie :)

Ja radziłbym Ci zrobić to po swojemu. Po co iść za czyimiś radami, skoro można stworzyć własną, unikalną postać? Co do skillów - jeśli jesteś magiem, to na pewno jakieś skille stunujące(uniemożliwiają przeciwnikowi ruch), aby potem dobić przeciwnika jakimś mocnym czarem. To tyle z mojej strony.

4to7r2K.png

Opublikowano

Witam jako że nie znam się na programowaniu i pisaniu skryptów to potrzebuje pomocy z waszej strony mianowicie chodzi tu o napisanie bądź wklejenie skryptu do bota micromacro dzięki któremu będzie można zbierać złote jajka na farmie Millerów. Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

czesc, mógłby mi ktos powiedziec jak mam sobie jakies eq zalatwić? bo troche ciezko idzie, a czy da rade kupic eq za diamenty?

Wbijasz lvl i albo sam chodzisz na instancje statujesz przedmioty i stopniowo zdobywasz coraz lepszy sprzet lub kupujesz go od ludzi np za diasy. Polega to na tym iż ty wysyłasz ludziom prezenty z Item Shopu a oni tobie dają przedmioty. Aby to zrobić potrzeba zaawansowane odpisanie.

Opublikowano

Witam , Jak by mógł ktoś oddać konto nawet +20 lvl na soraid proszę o napisanie pasow na pw dam z 20 + mogę dać konto w metinie woj 61

Opublikowano

Witam , Jak by mógł ktoś oddać konto nawet +20 lvl na soraid proszę o napisanie pasow na pw dam z 20 + mogę dać konto w metinie woj 61

Od tego jest Black Market.

4to7r2K.png

Opublikowano

otóż na ranczu millerów zbieram karmę dla mojego zwierzątka.Bardzo mnie to męczy bo zajmuje mi to średnio 3-do5 godzin.W domku aukcyjnym zaś widziałem jak koleś o nicku Ciasteczek naładował na aukcję 30 (chyba z 30) razy po 99 ciast millera.Albo naładował 99 złotych jaj po 20 w aukcji.Pisałem do niego ale mi nie odpisuje.Jak on to robi?

Czy posiada jakiegoś bota czy co?Jeśłi jest taki bot to dajcie link jakiś albo gdzie taki bot na forum może być bo szukam i szukam i znaleźć nie mogę.Przydałby mi się taki bote na farmienie.Wkurza mnie to,bo widzę sporo osób ma jakieś boty i sobie nic nie robią tylko zbierają a ja się morduję na tym ranczu.Dzisiaj też siedziałem 3 godziny i palce mnie już bolą.

Właściwie to nic nie robie tylko zbieram,karmie i doje a połowa trawy dla krowy i tak ginie bo "to chyba nie wystarczy"!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...