Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rat nie będzie, po prostu Xray się pomylił i napisał, czekamy na pierwszy 200 level, nie będę tego dopieszczać ratami.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• Odpowiedzi 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego licznik jest cały pokazywany co 2,4,6,8,10 itd nie ma liczb 3,5,7,9 itd na licznik patrzyłem przez okrągłą godzinę.

Opublikowano

Jak wyglada PVP ,postacie zbalansowane ?

Aktualnie wszyscy robią perf, bądź dropią ulepki na EQ.

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Te daktyle nie udane moim zdaniem, exp leci szybko więc nikt nie zdąży dropnąć tyle daktyli. Ja mam 95 lvl i specjalnie muszę dropa zrobić aby questa wykonać ;/ 

Opublikowano

Ja jak poszedłem do DT dropić daktyle na 61-62 to na 65-66 miałem nawet więcej daktyli niż potrzebowałem xD. Teraz dropie morele ale trochę słabo lecą. Jak w 15 min poleciało mi z 10, to później na 1-2 max 3, musiałem czekać +/- tyle samo. 

Dołączam się do pytania: W ile wbije max level? 

Opublikowano

Polecam dodać po 2x dropnięcie ulepszaczy z metka

Trudzę się rozwalić 40x metków bo potrzebuje 40x szczotek .... na 2 łuki ^^+ do tego wchodzi branza

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Polecam dodać po 2x dropnięcie ulepszaczy z metka

Trudzę się rozwalić 40x metków bo potrzebuje 40x szczotek .... na 2 łuki ^^+ do tego wchodzi branza

OOO tak bardzo by się to przydało!

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Jest przerwa moze jakas bo robią serw :)

Co do serwa.. Miód malina <3 Zaj3bisty super i przyjemnie się gra ;) Pozdro PaleBlanty  <3

erfgreg.png

Opublikowano

gram trochę w to gówno i pierwszy raz od dawna widzę jeśli nie w ogóle nie podkręcony to minimalnie licznik osób online. Gra się bardzo przyjemnie, brakuje tylko tutaj 800+ graczy. Trzeba było zainwestować w yt, partnerstwo, zwróciłoby się

Opublikowano

Ten serwer jest uzależnieniem, tylko reklama i jeszcze raz reklama.. :) 

Bardzo fajnie się dropi, choć dużo trzeba ulepszaczy, smak serwera się zwiększa po banie .. :) 

c8f7.png

Opublikowano

Dobra informacja dla uczciwych graczy, Zła dla buggerów.

Strzały które bugowaliście zostały naprawione (od teraz jest jedna strzała - Drewniana)

Aktualnie biorę się za Krypty V4 oraz V3 + Usuwanie Postaci, jeszcze dzisiaj powinny być naprawione lecz niczego nie obiecuje.

--------------------

Niedługo powinniście ujrzeć nasz serwer na serwisie YouTube, ZabQ oraz rawrHarper nagrają prezentacje! :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Tutaj klasy nie są zbalansowane

Tutaj Bm i Szaman Smok żądzi ^^

Walą po 30k nawet jeśli mam eq do pvp ^^ + przeciwko szamanom ^^

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Dobra informacja dla uczciwych graczy, Zła dla buggerów.

Strzały które bugowaliście zostały naprawione (od teraz jest jedna strzała - Drewniana)

Aktualnie biorę się za Krypty V4 oraz V3 + Usuwanie Postaci, jeszcze dzisiaj powinny być naprawione lecz niczego nie obiecuje.

--------------------

Niedługo powinniście ujrzeć nasz serwer na serwisie YouTube, ZabQ oraz rawrHarper nagrają prezentacje! :)

Ooo tak :) nareszcie usuwanie postaci ! :) Czekam na to i czekam :) ZAPRASZAM NA SERWER EPICKI !

[ Michel Quoist ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...