Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pliki deila, niby są przyjemne ale 2 razy grałem i 2 razy serwer upadł.. Nie wiem czy próbować kolejny raz na nich..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kupiłem sobie przepustkę- latający dywan i poszedłem na dungeon podczas którego jakiś inteligent zarządził przerwę techniczną dając ludziom 5-10 minut czasu. Pisałem w grze do [tech], pisałem na forum do jakiegoś czerwonego- zero odpowiedzi. Czy ktokolwiek może zainteresować się sprawą i zwrócić mi przepustkę?

Opublikowano

kupiłem sobie przepustkę- latający dywan i poszedłem na dungeon podczas którego jakiś inteligent zarządził przerwę techniczną dając ludziom 5-10 minut czasu. Pisałem w grze do [tech], pisałem na forum do jakiegoś czerwonego- zero odpowiedzi. Czy ktokolwiek może zainteresować się sprawą i zwrócić mi przepustkę?

Przerwa była zapowiadana 20 minut przed.

Opublikowano

Przerwy zawsze zapowiadam z 15/10 wyprzedzeniem, nigdy nie daje 5 minut. Oraz ZAWSZE piszę aby się wylogować, nie zwracam nic, co nie jest z naszej winy.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Więc według Ciebie to moja wina że wylogowałeś mnie podczas dungeonu? 
Czy próbujesz zrobić ze mnie idiotę i wmówić mi iż wszedłem tam pomimo tego iż miała być przerwa?

Opublikowano

mam pytanie, czy zrobicie coś takiego jak ostatnia szansa dla zbanowanych graczy w zamian za zrobienie czegoś? np. zareklamowanie servera czy coś ?

Zależy za co dostałeś bana, najlepiej napisz do mnie na PW wraz z powodem bana.

Pety tylko w IS, czy można je zdobyć w grze? :)

Aktualnie is (200 wartości 5khp) ale planuję dodać pety + kostiumy do Czerwonego Smoka, będzie on się pojawiał na eventach, oraz czasami w miastach pierwszych.

Zobaczcie strone, dzisiaj o 17 zuo!

Liczymy na pozytywną frekwencje oraz że tym razem dobijemy do 500 online! (aktualny rekord to 468)

Opublikowano

Wszedłem na serwer i stwierdziłem że licznik podkręcony, nie dość że cały czas pokazuje liczby tyko 2,4,6,8 itd to ludzi mało w c**j. Sprawdzałem na 7 przeglądarkach, i na innym kompie, cały czas co 2 pokazuje. pis joł

Opublikowano

Wszedłem na serwer i stwierdziłem że licznik podkręcony, nie dość że cały czas pokazuje liczby tyko 2,4,6,8 itd to ludzi mało w c**j. Sprawdzałem na 7 przeglądarkach, i na innym kompie, cały czas co 2 pokazuje. pis joł

Byłeś tylko w miastach, a ja się wkur.. bo ludzie mi ksują na spotach, to chyba nie jest normalne.

c8f7.png

Opublikowano

Na smoka v5 dalej sie da od 135 wchodzic? :)

Archer ma normalne dmg czy bije tak samo jak na starej deili?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Pare Powodów dlaczego nie polecam gry .

1.Administracja 10 lat max .

2.Podróbka innych serwerów pierw była Delia jak się nie mylę .

3.Admin chwali się itemami Navicat w grze .

4.Można dostać za free SM :) Ja dostałem 7k SM za darmo

Dlaczego polecam :

Dobry TS ! I tyle

Opublikowano

Pare Powodów dlaczego nie polecam gry .

1.Administracja 10 lat max .

2.Podróbka innych serwerów pierw była Delia jak się nie mylę .

3.Admin chwali się itemami Navicat w grze .

4.Można dostać za free SM :) Ja dostałem 7k SM za darmo

Dlaczego polecam :

Dobry TS ! I tyle

jestem ciekawy skąd te 7k sm masz, bo jakoś mi się nie przypomina abyś dostawał, btw. beta testerzy dostają po 3.5k sm w zależności od podanych bugów. :)

ZUO PUSTYNIA (CAŁA) CH1, O GODZINIE 17:00, ZAPRASZAM SERDECZNIE

Opublikowano

@Elosik1

1. Nie wiem próbujesz zabłysnąć czy coś? Nie słyszałem jeszcze żadnego złego słowa na adminów(no poza 1 który już stracił admina i było to na początku serwera..) a ty mi z takim tekstem wyjeżdżasz.

2. No co ty nie powiesz? Tylko że nasz serwer jest cały czas ulepszany i jest sporo rzeczy których tam nie było. Ale co ja tam wiem, przecież to ty jesteś adminem i wiesz najlepiej co nie?

3. Skoro nie odróżniasz M2KModa od itemów z navi to niestety już nie moja wina. Takiego delikwenta należy zgłosić i od razu dostaje bana.

4.dostałeś 7k sm? Umm bardzo dziwne. Sm dostali tylko beta testerzy. 

Opublikowano

Więc według Ciebie to moja wina że wylogowałeś mnie podczas dungeonu? 

Czy próbujesz zrobić ze mnie idiotę i wmówić mi iż wszedłem tam pomimo tego iż miała być przerwa?

Opublikowano

@Elosik1

1. Nie wiem próbujesz zabłysnąć czy coś? Nie słyszałem jeszcze żadnego złego słowa na adminów(no poza 1 który już stracił admina i było to na początku serwera..) a ty mi z takim tekstem wyjeżdżasz.

2. No co ty nie powiesz? Tylko że nasz serwer jest cały czas ulepszany i jest sporo rzeczy których tam nie było. Ale co ja tam wiem, przecież to ty jesteś adminem i wiesz najlepiej co nie?

3. Skoro nie odróżniasz M2KModa od itemów z navi to niestety już nie moja wina. Takiego delikwenta należy zgłosić i od razu dostaje bana.

4.dostałeś 7k sm? Umm bardzo dziwne. Sm dostali tylko beta testerzy. 

Napisz że byłeś na beta testach i dostajesz 3.5k sm ;) polecam ja zrobiłem na 2 kontach i 7k SM :) Polecam

Opublikowano

Zawsze zapowiadamy przerwę minimum 20min wcześniej. musiałeś przeoczyć na chat'cie/

@uo

Widocznie byłeś na testach albo ktoś się pomylił :) 

Opublikowano

Dziś około godziny 21:00 pojawią się 2 gameplaye od rawrHarper oraz od Weezy! Mamy nadzieję że to przyciągnie do nas jeszcze więcej graczy. 

Opublikowano

Jestem ciekawy skąd masz te 7k sm, skoro za bete oddaje dopiero dzisiaj sm, w dodatku trzeba się na forum, gg zgłosić, no ale cóż, widzę że serwer dobrze się trzymający otrzymuje masę hejtów.

Dziękujemy za udział w ZUO! Pobiliśmy rekord 520+ online!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...