Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Maszyna nie wytrzymuje ^^

To troszkę słabo z tą maszyną.

Albo zmieniamy/podkręcamy maszynę tak, żeby nie wywalało serwa i kosmos, albo odpuszczamy sobie OX'a i robimy inny, mniej obciążający maszynę event.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

To troszkę słabo z tą maszyną.

Albo zmieniamy/podkręcamy maszynę tak, żeby nie wywalało serwa i kosmos, albo odpuszczamy sobie OX'a i robimy inny, mniej obciążający maszynę event.

To niech zrobią ZuO na pustyni.Mniej ociąża maszyne bo ludzie ciągle są rozdzieleni

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Witam forum nie działa wiec pozwolę sobie tutaj zapytać skąd ulepszacze (gdzie dany ulepszacz dropi) szczególnie chodzi mi o ulepszanie stalek. Druga sprawa to dlaczego tarcza na 65 ma więcej defa niż tarcza 80 ?  

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Ja proponuje zrobić tak jak jest na jednym z serwerów na którym grałem przed Xantisem. W mieście jest NPC podchodzi się do niego a on nam mówi skąd jaki przedmiot dropi (czy to zbroje, bronie czy ulepki) jak najłatwiej można go dostać, na jakim lvl najlepiej iść dropić itp. Nie musi być do końca taki jak ja teraz mówię, ale mniej więcej podobny. KTO JEST ZA? :)

Opublikowano

Weźcie ten event ogarnijcie. Ze trzy osoby mają dropa, a reszta jest zabijana przez ludzi 180 lvl

Witam forum nie działa wiec pozwolę sobie tutaj zapytać skąd ulepszacze (gdzie dany ulepszacz dropi) szczególnie chodzi mi o ulepszanie stalek. Druga sprawa to dlaczego tarcza na 65 ma więcej defa niż tarcza 80 ?  

Jest dobrze. 

Im więcej obrony, tym więcej dmg za szycie będzie Ci dawać. 

To są tarcze pod pvp.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

1815322.jpeg

Event Górniczy.

Odbył się 17:20, dokładniej rekompensata za OX, który się nie odbył.

Było wiele osób, żył również, mam nadzieje że takie typu rozrywki przejdą, i będziecie chcieli więcej, na koniec był spusczony Boss Skazy Cieni.

Dziękujemy za udział, obserwujcie jutro bacznie grę, na pewno coś się pojawi!

(618 online :p)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...