Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak tam się komuś ddosowało serwer? Bo ataki były a laga nikt nie odczuł. Pseudo ddosy z vps'a za 15zł.

Temat chyba jest do zamknięcia? Może modki by się ruszyły?

Pionku na starcie plakaliście, ze was biją teraz na mpc udajesz c**j wie kogo na vpsie 2gb ram z hosteamu. Na starcie 160osób więc dla nikogo nie byliście zagrożeniem.

• Odpowiedzi 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po starcie 750 osób. Nie łudź się i tak tej liczby nigdy nie osiągniesz ;)

Hahaha i kto płakał? ddos sie przebił tyko z tego powodu ze zapomniałem limit zdjąć z maszyny i 5 minut później już było 0 lagów. Ale co tam płakaliśmy :)

Opublikowano

Załosne są serwery które stoją aby nachapać się z is'u potem padaja :(

Przykre, ale prawdziwe nie zagram na kolejjnych edycjach Dlaczego? Bo padnie i znów strace czas ;]

Opublikowano

Serwer nie był pod is. Nie rozumiem jak serwer easy może być pod hajs.. Przecież sam typ wskazuje ze serwer jest łatwy nikt nikomu nie każe nic wpłacać. Wszystko można było zdobyć w grze prócz petów ale one i tak praktycznie nic nie dawały. Ekipę zebralem i zrobiłem serwer bo to moje hobby :) A padł tylko przez pizdy które rozjebia wszystko co jest dla nich nieosiągalne, co nie nieudaczniki?

Opublikowano

No spoko, padł. Ale co teraz z graczami nie ma żadnego fajnego serwera Metin2 do gry ,a jak są to jakieś za przeproszeniem gówno co nie wiem po co stoją bo i tak padają po 2-3 dniach max po tygodniu.Jak ktoś ma jakiś pomysł co teraz to prywatna wiadomość hehe :) A i powodzenia Administracji tego projektu życzę, teraz na 100% już nikt nie będzie grał na waszych serwerach.

Czytałem tak jeszcze o EQ navi nie widziałem nie wiem ale jeśli mówi ci to jedna osoba olej to , jeśli dwie to jest taka możliwość ale jeśli więcej to coś w tym jest :)

Nie pozdrawiam :)

Opublikowano

W sumie dobrze, ze padl.

Jedno gówno mniej.

Ty czasami w teamie nie byles  ? z tym gównem to zgadzam sie ;P

// temat chyba do zamkniecia bo spam sie robi :D

Opublikowano

Pierwszy odcinek z serwera.

Trochę zamulony ale byłem po bacie.

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

Pierwszy odcinek z serwera.

Trochę zamulony ale byłem po bacie.

jaki ty żałosny jesteś, podaj jeszcze od kogo masz dostęp bo sam c***a zrobisz, jesteś nieudacznikiem i nim pozostaniesz, cya, do następnego chociaż i tak mało zrobisz, buźka kochanie, takie włamy trzeba było robić na początku serwera, ups, nie udało się, a odcinek pewnie ostatni.  xD

serwer padł ? co za szkoda ostrzegałem graczy ze nie opłaca sie zaczynać gry to był hejt , przed startem juz to było do przewidzenia ;)

mówisz że to do przewidzenia było? a co mi na pw piszesz?

1816459.jpeg

może ktoś w końcu zamknąć ten temat bo już od 2 w nocy raportuje ten temat i nic..damn

@Nukey gg.  :rolleyes:

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

upssssssss...... znowu server na moich ulubionych plikach padł :D:( a, i nie spinajcie do imagusia, bo to prawilna morda i sie nie opierdalal ani chwile. Co chwile coś poprawiał tak naprawde tylko on coś robił a raczej WSZYSTKO bo reszta z teamu c***a robili. xD

PS. Imaguś to wszystko przez to, bo nie dales mi tego GM'a. xD:D

Opublikowano

Mimo iż pierwsze wrażenie na mnie zrobił dobre, prezka mi się w miarę podobała to koniec końców byłem trochę sceptycznie nastawiony (wbiłem ten 80 lvl i miałem dzisiaj na chwilkę wejść) mimo tego I can't believe. Wczoraj czy przedwczoraj pamiętam że były OX,ZUO, +700 osób na liczniku i przynajmniej 50% graczy zachwalało w kom. więc? 

Co do że nie ma żadnego fajnego serwera (wypowiedzi wcześniej) - dzisiaj wychodzi Ardenis <3 na pierwsze oko miodzio no ale, wiadomo. Równie dobrze może paść po 2-3 dniach itp. nie mniej jednak 100% komentarzy zachwala prezkę.

Padł, nie padł Xantis. Tyle wystarczy napisać ^^ a nie rozpowiadać się, zdarza się najlepszym... Może jeszcze jakoś odżyje?

Opublikowano

Kolejny serwer w którym administracja ma go w d***e.Zarobili troche hajsu za SM'y i zamykają.Typowe nastawienie ;).Weight proszę Cię nie zabieraj się za serwery jak zamierzasz je wyłączyć po 4 dniach ...

Opublikowano

Kolejny serwer w którym administracja ma go w d***e.Zarobili troche hajsu za SM'y i zamykają.Typowe nastawienie ;).Weight proszę Cię nie zabieraj się za serwery jak zamierzasz je wyłączyć po 4 dniach ...

Stasio proszę Cię, nie wypowiadaj się na temat serwera o którym nie masz zielonego pojęcia, tym bardziej o zarobkach. ;)

Opublikowano

Polecam ze względu na Weight'a. Dobra mordka i serwer wypali w 100%  ;)

Się przeliczył.Nie daliście rady i tyle.Taka prawda olaliście go i tyle.Jak typowi dzisiejsi Adminowie serwerów Metin 2.Stawiasz ? To stawiaj i rozwijaj a nie ---- > Kosz ---- > Delete ...Po co się zabieracie jak olewacie go ?

Opublikowano

Się przeliczył.Nie daliście rady i tyle.Taka prawda olaliście go i tyle.Jak typowi dzisiejsi Adminowie serwerów Metin 2.Stawiasz ? To stawiaj i rozwijaj a nie ---- > Kosz ---- > Delete ...Po co się zabieracie jak olewacie go ?

przeczytaj sobie wcześniejsze strony, bo jak do teraz to zielony jesteś. kosz -> delete powiadasz. :p

Opublikowano

Ty czasami w teamie nie byles  ? z tym gównem to zgadzam sie ;P

// temat chyba do zamkniecia bo spam sie robi :D

Nie, zwykły gracz :)

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

przeczytaj sobie wcześniejsze strony, bo jak do teraz to zielony jesteś. kosz -> delete powiadasz. :P

Jak wy zabieracie się za jeden serwer i go wyłączacie no to powodzenia że na drugim wam zagrają ;).Z taką postawą to dużo zdziałasz.Serwer się rozwijał wystarczyło dobrze wykorzystać to a nie zakłamywać liczniki i robić te wszystkie Update...Ty może i ani złotówki nie wziąłeś a ten co zapłacił to niby nie zyskał ?

Opublikowano

Ludzie chciałem trzymać ten serwer dalej. wczoraj specjalnie backupa wgraliśmy bazy bo się zjebała. Było przez chwilę ok, to poszedłem spać. Rano wstaje i dostaje info że baza usunięta, backupa nie było. co miałem zrobić??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...