Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś wrzucić clienta na inny serwer?? Na mega dochodzi mi do 84% i cofa pobieranie do 80% i tak w koło...

Na samej gorze macz cllienty, odradzam tu grać.

wjub1h.jpg

• Odpowiedzi 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to zajebiscie, tylko coś tu się nie zgadza ;) Licznik odświeża się co 15 minut tak? Raczej co minutę, odświeżam stronę i licznik graczy pokazuje co 2 graczy online 420-422-424-426-428

Rownież chcę wytłumaczenie jakim cudem było tyle graczy na serwerze jeżeli licznik wg Ciebie nie jest podkręcony http://scr.hu/3rch/8468e

nie patrzcie na strone, jest jeszcze w testach, macie z wiarygodnego źrodła, jeżeli nadal myślicie że jest podrkęcony:

ss z player (wszystkie postacie)

http://prntscr.com/54l5qu

ss z strony: http://prntscr.com/54l6r7 :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

nie patrzcie na strone, jest jeszcze w testach, macie z wiarygodnego źrodła, jeżeli nadal myślicie że jest podrkęcony:

ss z player (wszystkie postacie)

http://prntscr.com/54l5q

Strona w testach ? Niezłe wymowki jakbym był idiotą pewnie bym uwierzył, lecz tutaj 1/2 rankignu to przestali grać,buffy,dropki,sklepy,bs;y i jeszcze ich inne postacie ktorych nie używają. Rownież wy robicie postacie aby zwiększyć liczbę rankingu.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Strona w testach ? Niezłe wymowki jakbym był idiotą pewnie bym uwierzył, lecz tutaj 1/2 rankignu to przestali grać,buffy,dropki,sklepy,bs;y i jeszcze ich inne postacie ktorych nie używają. Rownież wy robicie postacie aby zwiększyć liczbę rankingu.

Uśmiałem się! Kto normalny ma robić co chwile konta aby podbić liczbę online? Na każdym ch jest ktoś mapki też puste wcale nie są. Skończ pisać takie bzdury bo to śmieszne jest..

Opublikowano

Tak tak , kazdy ma komputer z nasa i odpalone 50 kont , dokladnie kazdy z adminow , nie podoba Ci sie to nie graj , ale nie wymyslaj bzdur , ja na pewno zagram.

Opublikowano

Tak tak , kazdy ma komputer z nasa i odpalone 50 kont , dokladnie kazdy z adminow , nie podoba Ci sie to nie graj , ale nie wymyslaj bzdur , ja na pewno zagram.

Uśmiałem się! Kto normalny ma robić co chwile konta aby podbić liczbę online? Na każdym ch jest ktoś mapki też puste wcale nie są. Skończ pisać takie bzdury bo to śmieszne jest..

No k***a wy jesteście ułomni czy k***a co napisałem że podbijają ranking a nie że k***a się logują. Nie potrzeba 4 postaci na raz mieć włączonych bo podkręcony licznik robi to za nich

wjub1h.jpg

Opublikowano

Ładnie licznik podkręcony widzę. :)

Nie polecam wczoraj było 250 online a 180 postaci. :)

Na pewno od wczoraj gra 450+ przy 600 postaciach yhym.

wy serio macie aż taki ból dupy o ten licznik? wystarczy pobrać klienta i sprawdzić chociażby chunjo m1 ch3 na każdym ch jest przynajmniej 10 online (4x10= 40 x 2 = 80) a to tylko miasta pierwsze..

Opublikowano

za duży ruch wywołaliście sciągając go :)

Pobierzcie z mega a ja postaram się zaraz upnąć na inny host.

Dzień dobry,
Informujemy, że w związku z pilnymi pracami serwisowymi w dniu 10.11.2014 w godz. 00.00-02.00 w obrębie infrastruktury sieciowej naszego dostawcy, mogą wystąpić przerwy w dostępie do usługi. Za utrudnienia przepraszamy.
Opublikowano

Dungeon Wężowe Wyżyna nie działa. Nic tam nie ma, ani mobów ani metków, nic. Nawet nic się nie wyświetliło co mam zrobić ...

@Edit Ten 2 dungeon na 65 też nie działa.

Opublikowano

Dungeon Wężowe Wyżyna nie działa. Nic tam nie ma, ani mobów ani metków, nic. Nawet nic się nie wyświetliło co mam zrobić ...

Już to naprawiam, chwilka. :)

Opublikowano

Po tym jak dostałem wiadomość od jednej z osób z propozycją czy chce kupić broń (+9999 ataku itp.) .. za dużo modów jak na 2h mojej gry xD...zrobiłem SS, napisałem do jednego z GM, wysłałem SS na email-a napisał że dostała bana.. po chwili napisałem do tej osoby i dalej była ONLINE, informacji w grze nie widziałem że osoba dostała bana, ponadto ta sama osoba się dzisiaj logowała przed 14:00 ;/

Ostatecznie:  osoba dostała bana nieco później - po tym jak do niej napisałem i dalej była ONLINE, informacji nie widziałem o tym na wołaczu... a dzisiaj zrobiła nowe konto, postać o tym samym nicku? 

Opublikowano

Po tym jak dostałem wiadomość od jednej z osób z propozycją czy chce kupić broń (+9999 ataku itp.) .. za dużo modów jak na 2h mojej gry xD...zrobiłem SS, napisałem do jednego z GM, wysłałem SS na email-a napisał że dostała bana.. po chwili napisałem do tej osoby i dalej była ONLINE, informacji w grze nie widziałem że osoba dostała bana, ponadto ta sama osoba się dzisiaj logowała przed 14:00 ;/

Ostatecznie:  osoba dostała bana nieco później - po tym jak do niej napisałem i dalej była ONLINE, informacji nie widziałem o tym na wołaczu... a dzisiaj zrobiła nowe konto, postać o tym samym nicku? 

podaj mi nick na pw.

Leśny Dungeon został odbugowany oraz dodany na nowo, wejście u teleportera.

Opublikowano

Pobrałem Clienta ze strony (nie potrzeba łatki), wypakowałem i mam błąd podczas łączenia ... 

Pomyślałem, że może czegoś brakuję, więc pobrałem patchera, wypakowałem, włączyłem ... a on pobiera całość od nowa. To normalne? ;) 

Ps. dawno nie grałem w metina, więc może robię coś źle? 

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Pobrałem Clienta ze strony (nie potrzeba łatki), wypakowałem i mam błąd podczas łączenia ... 

Pomyślałem, że może czegoś brakuję, więc pobrałem patchera, wypakowałem, włączyłem ... a on pobiera całość od nowa. To normalne? ;)

Ps. dawno nie grałem w metina, więc może robię coś źle? 

Pobiera tylko pack, mówiłem że trzeba chwile poczekać. Z tym błędem zaraz sprawdze, możliwe że ch padło.

Wystarczy raz uruchomić potem już nie trzeba, macie pewność że wszystko macie zaktualizowane.

@Valky widocznie coś kanał/y wywaliło już jest online.

Opublikowano

Ok, potwierdzam działa ;) 

Ps.

Fajny wygląd okna... trochę za małe buttony ale nie jest źle,  ;) 

Wielki + za nieskończone poty i peleryny :D ... chyba na serio dawno nie grałem na żadnym serwerze, że mnie to cieszy nie? ;) 

Zapraszam do Jinno.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Patcher mi nie działa wyskakuje taki błąd - 

http://iv.pl/images/32920590682363686404.jpg 

Proponuję usunąć ten komunikat gdy wybieramy gdzie się tepamy, czyli Teleportacja i trzeba wciśnąć kontynuuj, bo po co to ;p

No i te dungeony, naprawiliście spoko, ale ten dziadek z pół godziny je ładuje, nie da się przyśpieszyć tego ostatniego gadania  ? :D

Opublikowano

Mieliście dać raty z powodu 400 graczy 50% wszystkiego...Pisało tak na stronie, a teraz już tak nie pisze...wyjaśnienia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...