Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O WIDZĘ ŻE KTOŚ TEŻ PISZĘ O BANU ZA NIC TAK SAMO DZIŚ MNIE TUTAJ PATRAKTOWANO OSTRZEGAM NIE GRAJCIE TUTAJ SERWER OSZUSTUW GM DZIECIAKI - NIE GRAJCIE TUTAJ . 

f63m.jpg

• Odpowiedzi 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KIedy zostana Sm Zwrócone ?? 

Dodajcie dungedon bo nie ma (usunął wam się co dropi leśna dusza )

O WIDZĘ ŻE KTOŚ TEŻ PISZĘ O BANU ZA NIC TAK SAMO DZIŚ MNIE TUTAJ PATRAKTOWANO OSTRZEGAM NIE GRAJCIE TUTAJ SERWER OSZUSTUW GM DZIECIAKI - NIE GRAJCIE TUTAJ . 

Przestań pisać bzdury !!

Opublikowano

Jeszcze 34% i będzie nowy hosting klienta.

@NoLifePOST

Bo dla was jak dostaniecie bana za bota/wyzwiska to znaczy ze za nic. Sorry ale u nas się tego nie toleruję albo grasz ty albo komputer. 

Opublikowano

Jeszcze 34% i będzie nowy hosting klienta.

@NoLifePOST

Bo dla was jak dostaniecie bana za bota/wyzwiska to znaczy ze za nic. Sorry ale u nas się tego nie toleruję albo grasz ty albo komputer. 

BANA DOSTAŁEM ZA NIC POWTARZAM TO SETNY KURW4 RAZ ANI HACKOW ANI WYZWISK NIE UŻYWAŁEM , A JAK WIERZYTA TEJ BANDZIE JEB4NEJ 12LETNIEJ GMOWSKIEJ KURWI3 TO NIECH 1 Z ADMINOW DA NA YT NAGRANIE JAK NA HACKACH EXPIE NO PROSZE KUR POKAZ FILM , A ZRESZTA I TAK MACIE JUZ OPINIE ZJEBANĄ ZEGNAM . 

f63m.jpg

Opublikowano

Powiedz mi jaki admin nagrywa filmik jak kogoś banuje? Przyznaj się ze obrażałeś admina albo czitowałeś :) (co do tych twoich liter to uwierz mi że jeśli dasz większe litery to inni nie odbiorą cię za mądrzejszego raczej wręcz przeciwnie.)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

No to poleciały wyzwiska xD Nie wiem jak tam jest bo nie grałem, ale z racji tej że jestem otwarty na nowe propozycje wejdę chociaż na chwilę :) może i się nie nadają na GM, a ja po części chciałbym Cię zrozumieć jakby faktycznie tak było ale ban za nic? trochę wierzyć mi się nie chce. To nikt,nic nie upoważnia Cię chłopie to takiego wyzywania na forum i psucia innym oczów tymi twoimi popieprzonymi literami. TO TYLKO GRA więc wrzuć na luz, odejdź od kompa i  sobie zaparz melisę. Nie podoba się? nie graj, proste i logiczne jak kur. budowa cepa,  napisz ewentualnie 1-2 zdania co się stało że dostałeś bana, na spokojnie, może da się to jakoś rozwiązać czy coś w tym stylu itp. :D

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nowy host klienta(nie potrzeba łatki)! Bez ograniczenia prędkości:

http://xantis.pl/download/Xantis.rar

No i ładnie się pobiera :) 1,2 mb/s! Plusik zassysam :) P.S. Zróbcie skan by nie było znowu że wirusy i inne pierdoły.

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

.

.

.

.

.

= Drodzy Gracze! =

Łatka która zaktualizuje wam klienta do najnowszych rzeczy oraz poprawek.

DL:

...

(Kliknij tutaj aby pobrać!)

Skan:

Zostanie dodany jak virustotal skończy sprawdzać..

Rejestracja włączona, zakładajcie konta, szykujcie coś do jedzenia, wołajcie znajomych bo zaczynamy punkt 17:00!

(Ludzie którzy byli na becie proszeni są ok. godziny 19 o odwiedzenie forum - zostanie dodany specjalny dział gdzie będziecie mogli odebrać 3,5k sm)

Proszę o skan, czas do 12.

Opublikowano

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Jak każdy serwer ma kilka minusów, ale wiadomo każdy musi mieć. Wszystko ma swoje plusy i minusy a wszystkim wiadomo, się nie dogodzi J

Co mi się spodobało?

Zero lagów, bugów do tej pory (gram 62 lvl. Jak idzie z expem? Nawet. Na 62 lvl za 1 Ducha Pniaka mam około 1,5% i 1784225 yang

bony przeciwko bossom

pierścień masakry, ludzkości (przeciwko bossom, ludziom 30% który dropi z melonów w M1)

bezproblemowy kontakt z GM – PW 

kasa leci w miarę szybko. Dla przykładu w świątyni Hwang za 1 grupkę 2-8kk, na 37 lvl mam 52,5kk

co prawda jest niedziela ale jak na tą godzinę gra dosyć dużo osób (146-150 3:05)

Po dednieciu od razu się respimy z FULL HP

Podoba mi się wygląd min.  rynku w M1

Poty, pelerynki się nie kończą

System żetonów nie wydaje się być zły

Pokazuje dokładnie ile HP pozostało mobkowi, metinowi itp.

Co bym chciał jeszcze?

Częste eventy,udpate

Dużo osób ONLINE

Kilka fryzur, kostiumów w sklepie, z wydropu

Czego bym nie chciał?

Skargi na GM bo to bardzo zniechęca grę. Nie raz na wołaczu było pisane o wbijaniu levela, teleportowaniu, kłótnie!!! Nie wiem ile w tym prawdy no ale...

no i chciałbym żeby nie było tyle cheaterów xD chociaż oni zawsze byli, są i będą. Sam się bawiłem w cheatowanie ale w wieku 12 lat :P

Moje zdanie, opinia po pierwszej grze i pierwszych minutach na serwie

Opublikowano

1. Pierścieniem Doświadczenia można już handlować oraz go wywalać.

2. Od teraz jeśli ktoś nie dostanie questu "Wybór Umiejętności" (dawał on skile P) idzie standardowo do instruktora, a potem do Druida.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

3 Nowe hosty klienta! :) Mam nadzieję że już nie będzie problemów z ściąganiem plików.

DropBox:
https://www.dropbox.com/s/f299jyo0bdeuzeo/Xantis.rar?dl=0
Mega.co.nz #1
https://mega.co.nz/#!OcMkSTiA!2DmuWpV--9c1p5do-JS_dNe4KXGxWAPyN13wCWy-c7k
Mega.co.nz #2
https://mega.co.nz/#!SF0ECCzI!hGftfbgfCV5EPU5Wm8_9kmZQs_vLvQr8YTB_EVc7Fzc

Skan:
921691415491570841963.png

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

łatka do starego klienta(do tych wyżej nie potrzebna.):

http://www56.zippyshare.com/v/80998809/file.html

skan

https://www.virustotal.com/pl/file/0104299703e06c7dc123e1c23415cadb2d0dc09f0251256cac5cb38416dfa9a3/analysis/1415462906/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...