Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Ognista Dama została dodana do miast pierwszych. (Smocze Krypty)

2. Lekkie poprawki niewidoczne dla oczu.

Pradawny Las zostanie prawdopodobnie dodany wieczorem.

Support sprawdzę wieczorem.

Zapraszamy do gry, licznik wzrósł o kolejne 200 osób mamy już 420 osób!

btw. bo widzę że nikt tu chyba najlepszych odpowiedzi nie czyta, pobierajcie łatki (ta co jest u góry kto nie ma, pod F7 wiem że jest Neudia, zmienię gdy będzie patcher.

Dobra skończ Asfen bo jesteś pośmiewiskiem tego forum, nadal będziesz do innych spamował na gg? Może ssy mam pokazać jak prosisz każdego o coś? Serwer będzie stał i nie zamierzam rezygnować z niego, jak widać w grze co chwile poprawiam nawet drobne błędy z pustym npc, także idź proś Flourine o kolejne pliki i stawiaj, baju. :)

chyba nie wiecie na czym stoi połowa serwerów, przykład laneris jest na aline a biją rekordy online lepiej niż topowy serwer tj. invoria (swoich czasów), także brednie o kradzionych plikach są nie na miejscu, sorry.

Ty jesteś chory umysłowo że wszędzie widzisz Asfena ? Boisz się prawdy ? Ale ty znawcą jesteś... Drugiego takiego ze świecą szukać. Laneris jest serwerem edytowanym a nie jak tutaj wgrać gotowca zrobić ssy do prezki i happy :>

• Odpowiedzi 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty jesteś chory umysłowo że wszędzie widzisz Asfena ? Boisz się prawdy ? Ale ty znawcą jesteś... Drugiego takiego ze świecą szukać. Laneris jest serwerem edytowanym a nie jak tutaj wgrać gotowca zrobić ssy do prezki i happy :>

Ty czytasz to co piszesz? Skończ, uważasz że serwer jest na gotowcu to sobie uważaj, my większych błędów nie mamy i stoimy bez żadnego szwanku, także jedyne co możesz to pisać i pisać..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ty czytasz to co piszesz? Skończ, uważasz że serwer jest na gotowcu to sobie uważaj, my większych błędów nie mamy i stoimy bez żadnego szwanku, także jedyne co możesz to pisać i pisać..

To po kiego nazywasz mnie Asfenem ? Nie macie błędów no proszę Cię :) Clienta nawet macie takiego samego co Neudia i łatkę. Ten sam wirus, wszystko to samo tylko pozamieniane miejscami npc :>

Opublikowano

336 graczy online i ciągle rośnie chyba :) myślę, że warto zagrać mimo opinii niektórych graczy i mam nadzieję, że te ewentualne błędy jakoś administracja ogarnie

The past has gone

Opublikowano

Takie pytanie

Czy moge używac AutoPick Up na tym serwerze

Bo prędzej rozwale to Z zanim pozbieram itemy ^^:)

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

336 graczy online i ciągle rośnie chyba :) myślę, że warto zagrać mimo opinii niektórych graczy i mam nadzieję, że te ewentualne błędy jakoś administracja ogarnie

Zapraszam do gry. Skanowałem tego clienta co niby jest zawirusowany 3 dobrymi antywirami (dwa z trzech płatne wersje). Nic nie wykryło :) Komputer nic nie muli. Przeskanowany czysty. Brak objaw tego "niby wirusa". Sratatata macie ból dupy. Polecam maść. Serwer dobry ZAPRASZAM.

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Takie pytanie

Czy moge używac AutoPick Up na tym serwerze

Bo prędzej rozwale to Z zanim pozbieram itemy ^^:)

Możesz używać za to bana nie ma :)

Zapraszam do gry. Skanowałem tego clienta co niby jest zawirusowany 3 dobrymi antywirami (dwa z trzech płatne wersje). Nic nie wykryło :) Komputer nic nie muli. Przeskanowany czysty. Brak objaw tego "niby wirusa". Sratatata macie ból dupy. Polecam maść. Serwer dobry ZAPRASZAM.

Skanowałeś 2 clienta :> Pierwszy client zawierał 2 zawirusowane pliki a później wrzucili czystego.

Ps: Licznik podkręcony :) Wystarczy się bardziej przyjrzeć :)

Opublikowano

Masz rację mnożnik licznika rośnie, ile już podkręcony ?

wjub1h.jpg

Opublikowano

Radzę wywalić całego clienta do kosza. Te wirusy szybko się rozchodzą po komputerze.

Jak czytam Twoje "bóle dupy", to zastanawiam się dlaczego Ciebie nie wywalili do kosza. Człowieku nie podoba się to nie graj. Po co zaczynasz flamować i nabijać sobie postów? Mam tego clienta na 2 komputerach gdzie posiadam dwa bardzo dobre płatne antywirusy. Wszystko od wczoraj działa jak malinka. Zero ścinek na kompie nic. Wywal ten swój szitowski antywirus który pewnie plik bin z byle jakiego Metina uważa za keyloggera.

Licznik podkręcony ? :O Ty chyba na głowę upadłeś z dywanu dzieckiem będąc. Człowieku że tak kolokwialnie się do Ciebie zwrócę, chociaż po Twoich tekstach niejednemu orangutanowi byłoby wstyd. Wyjdź na dwór pooddychaj świeżym powietrzem bo te bąki, które sadzisz przed tym komputerem 24/7 to Ci w główce pomieszały.

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

podkręcony jest o okrągłe 0 :)

No to zajebiscie, tylko coś tu się nie zgadza ;) Licznik odświeża się co 15 minut tak? Raczej co minutę, odświeżam stronę i licznik graczy pokazuje co 2 graczy online 420-422-424-426-428

Rownież chcę wytłumaczenie jakim cudem było tyle graczy na serwerze jeżeli licznik wg Ciebie nie jest podkręcony http://scr.hu/3rch/8468e

wjub1h.jpg

Opublikowano

Jak czytam Twoje "bóle dupy", to zastanawiam się dlaczego Ciebie nie wywalili do kosza. Człowieku nie podoba się to nie graj. Po co zaczynasz flamować i nabijać sobie postów? Mam tego clienta na 2 komputerach gdzie posiadam dwa bardzo dobre płatne antywirusy. Wszystko od wczoraj działa jak malinka. Zero ścinek na kompie nic. Wywal ten swój szitowski antywirus który pewnie plik bin z byle jakiego Metina uważa za keyloggera.

Licznik podkręcony ? :O Ty chyba na głowę upadłeś z dywanu dzieckiem będąc. Człowieku że tak kolokwialnie się do Ciebie zwrócę, chociaż po Twoich tekstach niejednemu orangutanowi byłoby wstyd. Wyjdź na dwór pooddychaj świeżym powietrzem bo te bąki, które sadzisz przed tym komputerem 24/7 to Ci w główce pomieszały.

Tylko że tego wirusa nie znaleziono w bince tylko w innych plikach geniuszu.... Taki znawca a podstaw nie zna. Na liczniku zapewne też się nie znasz a wypowiadasz. Ja już temat skończyłem :) A co do siedzenia na kompie to wolę to robić niż lizać tyłek administracji :)

Opublikowano

No to zajebiscie, tylko coś tu się nie zgadza ;) Licznik odświeża się co 15 minut tak? Raczej co minutę, odświeżam stronę i licznik graczy pokazuje co 2 graczy online 420-422-424-426-428

Rownież chcę wytłumaczenie jakim cudem było tyle graczy na serwerze jeżeli licznik wg Ciebie nie jest podkręcony http://scr.hu/3rch/8468e

Dobry ss z wczoraj nie jest zły... Masz tutaj aktualnego http://scr.hu/1gwy/xfyd1 Dalej mi się nie chciało przewijać.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

@4sweet

Widocznie to jest dla ciebie zbyt trudne dla zrozumienia. Odświerzanie licznika następuje co 15min. Natomiast jeśli sam odświeżysz stronę to odświeżenie następuje natychmiast chyba logiczne co nie? Co do tego screena to licznik w metine nigdy nie będzie dokładny w 100%, może się mylić o +/- 20 graczy.

Opublikowano

Dobry ss z wczoraj nie jest zły... Masz tutaj aktualnego http://scr.hu/1gwy/xfyd1 Dalej mi się nie chciało przewijać.

I teraz zobacz ile osob nie gra na serwerze z rankingu bardzo dużo bo serwer im się nie podoba, buffy, bsy, dropki, i inne postacie wiesz ile tego się nazbierało i licznik cały czas co 2 skacze dzwine nieprawdasz ?

wjub1h.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem o co chodzi z tymi 4 screenami ? Wysłałeś 4 te same screeny i ...?

Widzisz po co się pchasz w dyskusję o czymś z czym nigdy nie miałeś do czynienia? wiesz na jakiej zasadzie działa taki licznik czy po prostu sobie posty nabijasz bo ci się nudzi. Twoje posty są raportowane. Kolejne będą traktowane jako spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...