Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super serverek, dosyć przyjemnie się gra. Ma kilka minusów no ale wiadomo, który serwer jest w 100% idealny? wszystkim nie da się dogodzić. Jeśli macie jakiś problem, nie grajcie. Proste i łatwe :) nikt nie będzie robił nic pod was, indywidualnie po co dziennie musiałoby być coś zmieniane, no chyba że mowa o jakiś bugach, błędach które utrudniają grę i innych rzeczach, a przeszkadza to 80% ludziom na serwerze, wtedy to inna sprawa. Nie wiem jak to było z tym dungeonem ale mogłeś przeoczyć. Nawet jak nie i utraciłeś to tylko gra ;)

Co do licznika to mi cały czas skacze - 2,4,6,8 > 4,...2x 0 przez 5 min klikania(więcej mi się nie chciało xD) ale nawet jakby coś było kombinowane trochę, szczerze zwisa mi to  gram póki mi się fajnie gra, i póki stoi :P Jak dla mnie ma więcej plusów niż minusów ...

Jeśli można

+Odrobinę zwiększony drop

+Kostiumy lub fryzury (albo to i to) nie muszą być jakieś EPICKIE - z w miarę łatwego wydropu. Za to jakieś lepsze kostiumy z bossów itp... I BEDZIE JAK DLA MNIE GIT PÓKI CO.

• Odpowiedzi 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem po prostu zaje**** pobierając waszego clienta przez patchera, jakimś cudem pobrałem metka PL :O

@ Jaka klasa jest dobra na serwerze i skąd bronie na 75 lvl ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Uwaga!

mini update wszedł na serwer:

-Usuwanie postaci działa!

-Dodany npc z marmurkami.

-Zielone i fioletowe potki można już kupić w sklepie.

Opublikowano

Pozdrawiam z podłogi osobę która udostępniła patcher których patchuje pliki PL'a :)

Very, very good job :D

Opublikowano

Pozdrawiam z podłogi osobę która udostępniła patcher których patchuje pliki PL'a :)

Very, very good job :D

Bez kitu, też przed chwilą sobie to odpaliłem i się pobiera, przychodzę do kompa, a tu global. 

W ogóle to z edytowalibyście też nazwę w tym patcherze, bo trochę tak oczojebnie wygląda ;x

Witamy w Nazwa Serwera! 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ja mam błąd łączenia się z serwerem.. A ten Wasz patcher to pobiera mi całego clienta od nowa..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Stara Deila z masą bug'ów, z tymi samymi lagami i frezami co kilka chwil :D interface z Almerii, szkoda że nie zostawiliście bocznego paska xD pozmienialiście dmg mobów, w przeciwieństwie do Deili biją mocniej, a o respie co 3 sek nie wspominam bo to głupota czystej postaci - np. w grocie . Zbugowane krawędzie tekstur chociażby w V1, to samo z w AV . Kolega Maxrik napisał że dodaliście zielone i fioletowe poty - fajnie ale one już były wczoraj dawno temu do kupienia :D dochodzi do tego launcher który zamienia na Metin.pl, braku pliku devil.dll ( ale to można ściągnąć ) i braku rosek w sklepach ( przypominam to serwer Easy ) . Najciekawszym jednak jest fakt że po uruchomieniu klienta kotłuje on kartę graficzną niczym Crysis - na innych serwerach temperatura osiąga u mnie 32 st, tutaj 50 +- xD Szczególne pozdrowienia dla beta testerów, kolejny raz nie mogę wyjść z podziwu jacy oni zdolni xD kto to testował ? Steve Wonder ?

Opublikowano

Stara Deila z masą bug'ów, z tymi samymi lagami i frezami co kilka chwil :D interface z Almerii, szkoda że nie zostawiliście bocznego paska xD pozmienialiście dmg mobów, w przeciwieństwie do Deili biją mocniej, a o respie co 3 sek nie wspominam bo to głupota czystej postaci - np. w grocie . Zbugowane krawędzie tekstur chociażby w V1, to samo z w AV . Kolega Maxrik napisał że dodaliście zielone i fioletowe poty - fajnie ale one już były wczoraj dawno temu do kupienia :D dochodzi do tego launcher który zamienia na Metin.pl, braku pliku devil.dll ( ale to można ściągnąć ) i braku rosek w sklepach ( przypominam to serwer Easy ) . Najciekawszym jednak jest fakt że po uruchomieniu klienta kotłuje on kartę graficzną niczym Crysis - na innych serwerach temperatura osiąga u mnie 32 st, tutaj 50 +- xD Szczególne pozdrowienia dla beta testerów, kolejny raz nie mogę wyjść z podziwu jacy oni zdolni xD kto to testował ? Steve Wonder ?

interface jest ogólno dostępny, i jest on z niemieckiego forum, nie przypisuj tego polskiemu serwerowi, polecm zrobić eq, a nie lecieć w drewnianym na atlantydy, zbugowane atlantydy powiadaaasz.. a łatki się pobiera? o reszcie nie wspomne, bo to jaiś żart jest, nikt nie narzeka na lagi oraz ścinki, polecam zainwestować w lepszy komputer.

U instruktorów można już odbierać skile P.

Zoptymalizowane oraz poprawione (estetycznie) questy.

Quest który informował nas o level upie będzie teraz od levela 120, da to trochę luzu na czacie.

Teleporter już zabiera przepustki, tak wtedy nie brał.

Zwiększony drop kawałków map.

Aktywowany został event Szkatułek Blasku Księżyca, można wydropić bardzo ciekawe nagrody! 

Głównymi są fryzurki Afro (40% ludzi), wierzchowiec Bao Bao oraz rosa 60% ludzi 1h, od 160 levela, być może coś pominąłem.

Około godziny 16:00 odbędą się trzy rundy OX. Zapraszamy.

---------------

Planowany Update:

Mapa 180 level,

Zmienione świecenie,

Usunięcie paru błędów z opisami,

Nowy patcher.

Naprawa krypty smoka V3.

--------------

Zapraszamy na nasze forum!

xantis.pl/board

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@Weight

Pochwal się swoim PC, a ja przedstawię Tobie jaki mój ma podzespoły - porównamy, później będziemy oceniali :D w każdej chwili nawet za momencik mogę wstawić moje eq - nie narzekam że mnie tam biją ( czytanie ze zrozumieniem się kłania ) tylko o respie mobów za szybkim ! wspomniane eq potrafię robić i nie potrzebuję do tego IS jak większość bo sobie nie radzą w grze :D wspomniane też przez Ciebie szkaty nie dropią, a to Ci nowina xD fajnie też poczytać kogos kto wie jakie mam eq na podstawie postu zamieszczonego na forum MPC - cuda wianki :D krypta smoka V3 nie działa od x miesięcy - ciekawe może wam się uda xD

Opublikowano

@Weight

Pochwal się swoim PC, a ja przedstawię Tobie jaki mój ma podzespoły - porównamy, później będziemy oceniali :D w każdej chwili nawet za momencik mogę wstawić moje eq - nie narzekam że mnie tam biją ( czytanie ze zrozumieniem się kłania ) tylko o respie mobów za szybkim ! wspomniane eq potrafię robić i nie potrzebuję do tego IS jak większość bo sobie nie radzą w grze :D wspomniane też przez Ciebie szkaty nie dropią, a to Ci nowina xD fajnie też poczytać kogos kto wie jakie mam eq na podstawie postu zamieszczonego na forum MPC - cuda wianki :D krypta smoka V3 nie działa od x miesięcy - ciekawe może wam się uda xD

to lepiej przestań grać, bo serwer ma około 4 dni, jeśli sądzisz że na mpc jesteś inny i w grze też, to się mylisz. a teraz skończ, i idź grać dalej póki możesz.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Były beta testy ? ponoć były :D dlaczego wyganiasz kogoś na inny serwer tylko dlatego że ma swoje zdanie o nim takie, a nie inne ? komuś  nerwy zaczynają puszczać :D jeszcze kilka takich postów napisz, a obraz waszego nieudolnego działania będzie ąż nadto widoczny dla wszystkich :D

Opublikowano

Pobierzcie np.

x

1. Wypakujcie clienta

2. Wklejcie do niego patchera (wszystkie pliki)

3. Odpalcie plik Patcher.exe

4. Poczekajcie aż się wszystko pobierze.

5. Po tym jak widać że patcher ma ogólny postęp 100% i nic już nie ściąga, wyłączcie go (znakiem X).

6. Odpalcie prawym przyciskiem myszy plik Xantis.pl (Uruchom jako administrator)

7. Ciesz się grą (brawa)!

Takie trudne... Trochę pomyśleć i działa SERWER GODNY POLECENIA :) ZAPRASZAM !

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Kilka pytań :

Skąd dropi przepustka na tą pustynie od 110 ? 

Jak dropnąć te daktyle ? Zrobiłem nawet dropa, ale exp tak szybko leciał, że dropło mi z 5 i znowu mam za duży lvl. Nie mam zamiaru robić pełno dropów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...