Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślicie że liczba graczy na serwie się zwiększy?

Też mnie to ciekawi bo serw fajny ale mało osób gra :/

• Odpowiedzi 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajcie 4,5 zakładek ekwipunku.

Usuńcie buty wiatru, a dodajcie postaci wbudowaną szybkość chodzenia.

Dodajcie cięcie z siodła - nie można czytać ksiąg.

Opublikowano

Myślicie że liczba graczy na serwie się zwiększy?

Też mnie to ciekawi bo serw fajny ale mało osób gra :/

Jeżeli każdy będzie myślał, że jest mało graczy i nie warto, to na pewno tak będzie. . ;) 

Serwer nie ma błędów, jest klimatyczny, więc nawet z mają ilością graczy jest fajnie.. 

;) 

c8f7.png

Opublikowano

Skopiowaliście prawie wszystko z mojej prezki (serwer Neudia) bugi zostały te same czyli na darmowe kdki, zbugowane dungi,i itemy których nie możemy dostać z normalnego ulepszania :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTeenSpirit

Tak super, gratuluje inteligencji.

@topic

Zapraszamy wszystkich do gry! :)

No sry bardzo ale robienie serwera z full gotowca i do tego nic w nim nie zmienione to wstyd :> Nie wiem czemu się cieszysz z niego jak padnie w najbliższym tygodniu :>

Opublikowano

No sorry ale nie bd z tobą dyskutował. skąd wiesz co jest na serwie jak prezka nie jest dokończona? Wbij i zobacz to się przekonasz. Takie puste słowa to mogę w każdej prezentacji pisać...

Opublikowano

Gotowiec, nie gotowiec może to troszkę boli ale mi jako graczowi się fajnie gra na tym serwerze. Nie zepsujcie tego xD i niech tak będzie! ;)

Jak pisałem z GM zapowiedział dosyć duży UDPATE na najbliższy czas: kd do +9, nowe zbroje, itemy, zwiększony max level i wiele innych... 

Opublikowano

No sorry ale nie bd z tobą dyskutował. skąd wiesz co jest na serwie jak prezka nie jest dokończona? Wbij i zobacz to się przekonasz. Takie puste słowa to mogę w każdej prezentacji pisać...

Wbiłem patrze i wszystkie questy takie same. Wbiłem na dungeon 4 kontami i co ? 5x boss nioch,nioch :)

Opublikowano

prezka ładna i zachecajaca do gry, polecam serwer :)

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie ważne, czy kradzione, czy nie.. Kto nie kradnie, ten nic nie ma. . . Taka jest Polska.. ;D Ja mam ręce i sobie kręcę .. ;D

Fajnie się gra, administracja super wykorzystała pliki, potrafi z nich zrobić super serwer, widać.. że nie których to dupa boli.. 

c8f7.png

Opublikowano

1. Ognista Dama została dodana do miast pierwszych. (Smocze Krypty)

2. Lekkie poprawki niewidoczne dla oczu.

Pradawny Las zostanie prawdopodobnie dodany wieczorem.

Support sprawdzę wieczorem.

Zapraszamy do gry, licznik wzrósł o kolejne 200 osób mamy już 420 osób!

btw. bo widzę że nikt tu chyba najlepszych odpowiedzi nie czyta, pobierajcie łatki (ta co jest u góry kto nie ma, pod F7 wiem że jest Neudia, zmienię gdy będzie patcher.

Skopiowaliście prawie wszystko z mojej prezki (serwer Neudia) bugi zostały te same czyli na darmowe kdki, zbugowane dungi,i itemy których nie możemy dostać z normalnego ulepszania  :)

Dobra skończ Asfen bo jesteś pośmiewiskiem tego forum, nadal będziesz do innych spamował na gg? Może ssy mam pokazać jak prosisz każdego o coś? Serwer będzie stał i nie zamierzam rezygnować z niego, jak widać w grze co chwile poprawiam nawet drobne błędy z pustym npc, także idź proś Flourine o kolejne pliki i stawiaj, baju. :)

chyba nie wiecie na czym stoi połowa serwerów, przykład laneris jest na aline a biją rekordy online lepiej niż topowy serwer tj. invoria (swoich czasów), także brednie o kradzionych plikach są nie na miejscu, sorry.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...