Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mialem zamiar grac tutaj ale po tym co napisal up odechcialo mi sie ... nie mam zamiaru grac na serwie gdzie faworyzuje sie kolegow lub za kase zrobi im sie eq w navi etc. 

tak samo Ramnit NIE JEST NIEGROZNY ... jesli ktos wam takie kity wciska to pozdro ... (po ostatnim spotkaniu z nim stracilem 40% danych ...)

nie polecam bo serwer nawet nie ma dnia a juz ukazuja sie przekrety i bany za ,,nic" 

nie polecam pobierania tego :) napewno nie zagram ;)

ja już mówiłem że nie robiłem klienta (można zrobić własną binkę) będzie autopatcher to zmienię na swoją.

A jak się odniesiesz do postów Ozgiego? Wiesz... zagrałbym na jakimś Easy, ale jak widze, że jakiś pseudo administrator rozdaje poziomy swoim kumplom to z góry serwer skazuje na przegraną. Chętnie bym poznał co o tym sądzisz i czemu na takie coś zezwalasz.

zostało już to cofnięte, jeszcze jeden taki wybryk wiadomo co będzie. 

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• Odpowiedzi 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawdopodobnie zostanie wyrzucony z administracji. Leveli nikomu nie dodał ale teleportował gracza na mapę.

#Edit

Gualityline został usunięty z administracji :)

U nas słucha się graczy i nie faworyzuje kolegów :)

Opublikowano

No zaraz cos mnie strzeli... dodajcie normalny hosting clienta .. nie dość, że mam neta 30mb/s to client pobieral sie 2 godziny a na koncu chrome go zablokowal, 'bo jest zagrozeniem'  pozdro 600.

Opublikowano

Gdyby nie to, że Client z mega.co pobiera się z prędkością 30kb/s przy necie 10mb pewnie bym zagrał. Nie możecie gdzieś jeszcze uploadować?

The past has gone

Opublikowano

To nie Fair jest dla innych iż na początku kupiłem is i było bez opisu bonusów wierzchowce ,a nagle dodaliście .... Proszę o wymianę Wierzcha albo zwrot SM . Fryz z is i truta tez znikla ,zglosiłem do suportu 

Ps. Serwer stabilny Wiec Polecam każdemu

Opublikowano

To nie Fair jest dla innych iż na początku kupiłem is i było bez opisu bonusów wierzchowce ,a nagle dodaliście .... Proszę o wymianę Wierzcha albo zwrot SM . Fryz z is i truta tez znikla ,zglosiłem do suportu 

Ps. Serwer stabilny Wiec Polecam każdemu

dowiedziałem się o tym po starcie serwera więc naprawiłem.. jeśli ktoś ma jeszcze taki problem niech pisze na support ja to potem przejże /oddam smy.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTeenSpirit

Co do tego wirusa ramnit  ten wirus znajduje się w większości klientów jest to spowodowane tym że klient wysyła informacje z waszych komputerów do bazy aby mogłeś się zalogować do gry :)

wiekszego pierdol... nie czytałem ciekawe że inne klienty sa czyste a wasz mial 2 jeden to chyba key ale usunąłem i idzie grac :D

Serwera nie polecam ze względu na to iż na serwerze jest totalny gnój. [GM]QualityLine wbija swoim znajomym lvle, teleportuje po mapach.

Za to, że napisałem mu prawdę zerwałem perma :)

e7yvrk.png

ixzk14.png

Hehehehe KubiK0x juz 130 poj was???

Opublikowano

Dlaczego client idzie po 200kb, chociaż zawsze na mega szło po te 2,5mb? Dopiero wróciłem do domu więc nie chce mi się czytać 11 stron jeśli to już było poruszane ;p

Opublikowano

Dlaczego client idzie po 200kb, chociaż zawsze na mega szło po te 2,5mb? Dopiero wróciłem do domu więc nie chce mi się czytać 11 stron jeśli to już było poruszane ;p

Wszyscy tak maja ja mam neta 80/14 a szło mi po 156 KB/s

Opublikowano

dowiedziałem się o tym po starcie serwera więc naprawiłem.. jeśli ktoś ma jeszcze taki problem niech pisze na support ja to potem przejże /oddam smy.

Mam nadzieję :/ Serwer polecam + 200 online ciągle rośnie ..Administracja się stara i poprawia drobnę błędy

Opublikowano

Niech ktoś wrzuci clienta na inny hosting bo 150kb//s to porażka -,-

ravia4.gif

Opublikowano

Mam nadzieję :/ Serwer polecam + 200 online ciągle rośnie ..Administracja się stara i poprawia drobnę błędy

Nie ma 200+ nawet.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Może wejdę i zobaczę ^^ Zawsze jestem otwarty na nowe propozycje. Czekam na nowy hosting. Z tego co jest, klient mi się strasznie wolno pobiera + jak już po dłuższym czasie załadowało do 100% i się cieszyłem przeglądarka mi zablokowała mega.co.nz że niby to jakieś szkodliwe oprogramowanie ;/

Opublikowano

W końcu pobrałem ;3 Ale nie mam configu, nie mam zamiaru grać na połowie ekranu, help ;x

@Edit Dobra, google rzondzom ;d

@Edit2 Wbiłem 5 lvl i nie mogę wybrać profki, questa też nie mam o.O Już mam xD

@Edit3 no i padł ;/

Opublikowano

W końcu pobrałem ;3 Ale nie mam configu, nie mam zamiaru grać na połowie ekranu, help ;x

@Edit Dobra, google rzondzom ;d

@Edit2 Wbiłem 5 lvl i nie mogę wybrać profki, questa też nie mam o.O Już mam xD

@Edit3 no i padł ;/

Druid - skile p, restart był.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...