Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pliki sa fajne ale czy administracja nie da "dupy" po jakims czasie i nie oleje servera?

Kd+7 daja 100 czy 150% na klase?

Chmurka normalnie bije czy pizga 3x wiecej niz inne spelle?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

• Odpowiedzi 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

deila eu? Sorki pliki ulepszonej neudi nawet znaczek gm z Neudii ;-;  Wiem czemu nie grac ^.^

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

deila eu? Sorki pliki ulepszonej neudi nawet znaczek gm z Neudii ;-;  Wiem czemu nie grac ^.^

Po wejściu na serwer w 2min ustaliłem że wszystko kradzione :>

Opublikowano

99% pobierania i stop ;/ można się zdenerwować ! 

2 godziny poszły w tyłek..

Pobierz łatke i wgraj do innego clienta, ja wgrałem do lanerisa i działa.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Po wejściu na serwer w 2min ustaliłem że wszystko kradzione :>

Jak wszędzie, pokaż mi serwer, który nie ma plików kradzionych.. :) 

Ważne, aby administracja ogarniała, klimat na serwerze był fajny i mało bugów, a graczy będzie coraz więcej. 

c8f7.png

Opublikowano

Jak wszędzie, pokaż mi serwer, który nie ma plików kradzionych.. :)

Ważne, aby administracja ogarniała, klimat na serwerze był fajny i mało bugów, a graczy będzie coraz więcej. 

Ravia :)  Tutaj ss ze skanu clienta

Sprawdzane 4 antywirusami i to samo wyszło :)89238427931196624275.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTeenSpirit

Co do tego wirusa ramnit  ten wirus znajduje się w większości klientów jest to spowodowane tym że klient wysyła informacje z waszych komputerów do bazy aby mogłeś się zalogować do gry :) 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTeenSpirit

Co do tego wirusa ramnit  ten wirus znajduje się w większości klientów jest to spowodowane tym że klient wysyła informacje z waszych komputerów do bazy aby mogłeś się zalogować do gry :)

Nie, nie mylisz wirusy. Osoba z innego serwera która pakowała tego clienta wysłała złą paczkę a administracja tutaj ściągnęła go nie patrząc na to. Ja już skończyłem powiadomiłem o ryzyku i tyle koniec tematu.

Opublikowano

Licznik podkręcony, pliki deili, serwer wczesniej nosił nazwę neudia, nie zdziwię się jak asfen tu jest, większosc lub jak nie wszystkie bugi co byly na neudi są tu.

wjub1h.jpg

Opublikowano

@4sweet

Licznik podkręcony ? Pewnie, chcesz kod licznika a może ss ci zrobić? Serwer to xantis.pl nie neudia. Asfen? Nie znam nikogo takiego. Bugi? wejdź na serwer i wskaż mi jeden :)

Opublikowano

@4sweet

Licznik podkręcony ? Pewnie, chcesz kod licznika a może ss ci zrobić? Serwer to xantis.pl nie neudia. Asfen? Nie znam nikogo takiego. Bugi? wejdź na serwer i wskaż mi jeden :)

Tak podkręcony http://scr.hu/3rch/8468e - Kilka kont zbanowanych, nie wszyscy grają z tego rankingu więc nie jest to możliwe aby tyle grało to samo co na neudi ;) Serwer nosi nazwę xantis, lecz chyba biolog o tym zapomniał i w misji pisze że dostaliśmy neudianskie kufry, tak samo z pokazywaniem bonow widnieje tam napis neudia. Mam Ci wskazać jednego buga? Proszę jest to bug z bs'em ;) @Maxrik

wjub1h.jpg

Opublikowano

Licznik się odświeża co 15 minut więc może się bugować ale nie o jakieś duże ilości. 200 graczy gra na pewno :)

Nie, nie gra tyle po chacie można nawet wywnioskować bez względu na to czy expią, dropią czy ki c**j.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Serwera nie polecam ze względu na to iż na serwerze jest totalny gnój. [GM]QualityLine wbija swoim znajomym lvle, teleportuje po mapach.

Za to, że napisałem mu prawdę zerwałem perma :)

e7yvrk.png

ixzk14.png

Opublikowano

przecież ten wirus jest w bince, to co wy się dziwicie, przeskanujcie pierwszą lepsza, ale jak chcecie. ja nie robiłem klienta tylko naprawiałem i naprawiam bugi.

Aktualizacja v1.0

Dodano nowe kostiumy, fryzury, pety do itemshopu.

Naprawiono bonusy w kostiumach.

Naprawiono 10 mountów (bonusy).

Naprawiono bonusy w petach.

Już niedługo dostaniemy patchera także wszyscy będą mieli to samo, klient zostanie w nocy upnięty na dedyka.

Zostanie również zakupiona reklama.

Jak widać trzymamy się od paru godzin bez ważniejszych problemów, pozdrawiamy i zapraszamy!

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

przecież ten wirus jest w bince, to co wy się dziwicie, przeskanujcie pierwszą lepsza, ale jak chcecie. ja nie robiłem klienta tylko naprawiałem i naprawiam bugi.

Aktualizacja v1.0

Dodano nowe kostiumy, fryzury, pety do itemshopu.

Naprawiono bonusy w kostiumach.

Naprawiono 10 mountów (bonusy).

Już niedługo dostaniemy patchera także wszyscy będą mieli to samo, klient zostanie w nocy upnięty na dedyka.

Zostanie również zakupiona reklama.

Jak widać trzymamy się od paru godzin bez ważniejszych problemów, pozdrawiamy i zapraszamy!

A jak się odniesiesz do postów Ozgiego? Wiesz... zagrałbym na jakimś Easy, ale jak widze, że jakiś pseudo administrator rozdaje poziomy swoim kumplom to z góry serwer skazuje na przegraną. Chętnie bym poznał co o tym sądzisz i czemu na takie coś zezwalasz.

Opublikowano

mialem zamiar grac tutaj ale po tym co napisal up odechcialo mi sie ... nie mam zamiaru grac na serwie gdzie faworyzuje sie kolegow lub za kase zrobi im sie eq w navi etc. 
tak samo Ramnit NIE JEST NIEGROZNY ... jesli ktos wam takie kity wciska to pozdro ... (po ostatnim spotkaniu z nim stracilem 40% danych ...)
nie polecam bo serwer nawet nie ma dnia a juz ukazuja sie przekrety i bany za ,,nic" 
nie polecam pobierania tego :) napewno nie zagram ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...