Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do pana up.

2 minuty po pokazaniu tych zbroi serwer nie dziala, wiec albo wy go wylaczyliscie bo ludzie robili itemy albo DDosy. Niestety info nie ma ;)

DDOS-y.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawdziwy koneser serwerow metin2, ktory ocenia je juz po wbiciu 10 pozimu.. Gra sie bardzo przyjemnie, powaznych bugow nie ma, nic tylko pobierac i grac :>

Dzięki, ale to ty jesteś prawdziwym wyjadaczem widzę. Pasjonat serwerów wszelakich ?

Wybierając serwer, czyli wcześniej przeglądając prezkę czy ściągając znajomych LICZĘ na to

że od razu z początku mnie zainteresuje. Z przyjemnością będę rozwijał postać, a nie będę 

się do tego zmuszał.

Tutaj nie ma ludzi, nie ma klimatu. Nie będę czekał na niewiadome, czy ktoś więcej będzie grał.

Tak oceniłem serwer po 10lvl, mam wbić 60 zmuszając się by napisać o nim opinię ?  :rolleyes:

Opublikowano

Dzięki, ale to ty jesteś prawdziwym wyjadaczem widzę. Pasjonat serwerów wszelakich ?

Wybierając serwer, czyli wcześniej przeglądając prezkę czy ściągając znajomych LICZĘ na to

że od razu z początku mnie zainteresuje. Z przyjemnością będę rozwijał postać, a nie będę 

się do tego zmuszał.

Tutaj nie ma ludzi, nie ma klimatu. Nie będę czekał na niewiadome, czy ktoś więcej będzie grał.

Tak oceniłem serwer po 10lvl, mam wbić 60 zmuszając się by napisać o nim opinię ?  :rolleyes:

Kolego, z takim podejściem czyt. "nie wiem czy ktoś więcej będzie grał" dużo ludzi na serwerze niestety nie będzie. Gdzie te czasy gdzie to zapowiedź była wystarczającą reklamą dla serwera? Większość youtuberów, którzy coś reklamują robią to za hajs, duży hajs, a ich serwery kończą śmiercią tragiczną. Czy jest sens płacić za graczy, którzy odejdą z serwera razem z końcem serii na YT?

Serwer jest dobry, administracja się stara (widać to), graczy na pewno będzie więcej, dużo więcej. Prędzej czy później będziesz chciał wrócić, ale wtedy będziesz sobie wmawiać, że teraz to za późno bo wszyscy już mają ekwipunek itp. :)

Serdecznie zapraszam, warto! W końcu jakiś serwer odbiegający od reszty.

footer_logo.png

Opublikowano

Pobrałem z oficjalnej strony, włączam clienta a tam zapisane konto jakiejś andzi xD Ogólnie serwer bardzo fajny, tyle że nie mogę się zalogować haha

@up, masz na oficjalnej stronie patchera

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Pobrałem z oficjalnej strony, włączam clienta a tam zapisane konto jakiejś andzi xD Ogólnie serwer bardzo fajny, tyle że nie mogę się zalogować haha

@up, masz na oficjalnej stronie patchera

Jakby strona działała, to by pewnie wszedł/weszła :> 

1377531174-U173186.png
Opublikowano

się do tego zmuszał.

Nie jestem zadnym wyjadaczem, ale nie robie z siebie placzka po 10 minutach gry.  Nie ma ludzi, bo nie ma reklamy u WIELKICH jutuberow, ktorzy zapewne stworzyliby klimat, ktorego tak szukasz. Oceniles server po osiagnieciu 10 poziomu, wiec to tak, jakbys w ogole go nie ocenil.

Czy jest szansa, ze jeszcze dzis pogram?

ZR_o79.gif

Opublikowano

KD +0 +1 +2 +3 itp opłaca się zbierać? Idzie coś z nich wytworzyć? 

P.S polecam server mimo ataków zachęcam do gry :) 

jest pompka ! :D

861a7b2a8fde426285af24d321d5cde4.0.gif
Opublikowano

Dokładnie tak jak Nukey pisze. 

Nie bądźcie pod presją czasu żeby wszystko zrobić jak najszybciej tylko na spokojnie i powoli bo nikomu się nie śpieszy ;)

Jutro nie ma czasu.Można startować maxymalnie o 20.Gdyż rodzina przyjeżdza a ty musisz iść na start serwera ^^ +na cmentarz

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

@ReziPlayGamesxD

Wyczuwam nabijanie postów. Przed chwilą komentarz pod innym serwerem a teraz tu napisałeś jakiś bez sensu. 

Y.Y Nabijanie.A co nie można pograć i pytać się o błędy czemu nie działa serwer?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

ile było na starcie graczy? Jutro wbije mam nadzieje, że już wszystko będzie ogarnięte.

Opublikowano

Server bardzo fajnie zrobiony, ale wieje puuuuuuuuuuustką. :(

Proponuje wystartować na nowo z większą reklamą.

A mi dalej nie dziala server o.O

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...