Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer z zagranicy

michalo166

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy to, aby napewno nie ma keyloggera, bo używałem na innym kompie i innym koncie podobnego trainera, to po 2 tygodniach całe konto o....bali z wszystkiego co tam, było i od tego czasu to, straciłem zaufanie do tych trainerów. Zna ktoś trainer w 100% czysty bez ukrytych keyloggerów i innego śmiecia?

P.S.

Pamiętam jak był jeszcze darmowy trainer Pawelka, albo Wrednego. Niestety Pawelek przestał udostępniać za darmo, a z trainerem Wrednego to nie wiadomo bo stoi od pewnego czasu w miejscu.

Opublikowano

Na początku u mnie śmigał, ale potem weszła jakaś aktualizacja, że długo wyszukuje przeciwnika, a potem jak widzę jego skład to się ściana, że nie mogę grać. Też tak macie? Dodam, że na kontach, które nie są do "trainerowania" jest ok.

Opublikowano

Przy włączeniu automatycznie jest to usuwane przez antywirusa. Avast wykrywa w tym trojana podobnie jak inne antywirusy. Nawet jeśli to działa po co wprowadzać taki syf do komputera, a później mieć problemy i formatować? Ale + dla Cb, może niektórym się przyda ale ja podziękue :)

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...