Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer

SuschiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FifaW polish trainer

Jest to trainer do FifyWorld stworzony przeze mnie. Na razie raczkuje, ale planuję dodać więcej opcji  :)

DOWNLOAD

Ostatnia aktualizacja: 2.0 (21.12.2014r.)
Status: Działa

http://www.speedyshare.com/Jr7fS/FifaW-polish-trainer-v.2.00-x32.EXE

Skan

[6/54]

https://www.virustotal.com/pl/file/c43b18c793b9760be9c668dc4fb5fa57ea71c38bb50883d321e632e0d186c02d/analysis/1419178996/

Instrukcja Obsługi

1. Musimy mieć włączoną grę.
2. Włączamy trainera. Możemy w homie, czy w grze to nie robi różnicy.

3. Klikamy odpowiednie bindy. Działają w opisany sposób. Działają nie limitowo.

Funkcje i bindy są takie jak widać na poniższym obrazku:

post-633136-0-85444300-1419178789_thumb.jpg

Gole działają natychmiastowo, lecz aktualizacja wizualna wymaga wyjścia do menu (esc/pauza) Działają na single player i na multi (podejrzenie o lagi jeżeli przesadzamy)

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do zakończenia nie ma :/ Będę kombinował aby zmienić czas na połowę meczu i koniec ;) bo to dopiero 1.00 xD

Opublikowano

Jutro postaram się to zaktualizować >.>
Stworzyłem to w 30 min po południu bo nic na tutaj na forum nie umiałem znaleźć :P a na single dla hosta wystarczy.

Opublikowano

Zgaduje, że trainer jest pisany w Cheat Engine więc podsunę Ci pewien pomysł. W CE jest opcja zatrzymania procesu, można ją zbindować na dany klawisz i prawdopodobnie dodać trainera, jeśli się mylę to wybaczcie drodzy parafianie :D

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Zgaduje, że trainer jest pisany w Cheat Engine więc podsunę Ci pewien pomysł. W CE jest opcja zatrzymania procesu, można ją zbindować na dany klawisz i prawdopodobnie dodać trainera, jeśli się mylę to wybaczcie drodzy parafianie :D

Nie mozna. ; d

Opublikowano

Niedługo wezmę się i znajdę pointer do gości :P
Wczoraj robiłem jedynie do gospodarzy bo to miało służyć do single xD

Edit. Aktualizacja do wersji 1.5 na dzień 21.12.2014r

Opublikowano

Dobra, fajnie działa. Teraz prosiłbym jeżeli jest możliwość pomijania połowy meczów, taka opcja przyda się w farmieniu na boty o ile da się taką zrobić

Opublikowano

Pacior, zakończyć meczu się nie da. Dlatego warto wprowadzić przycisk którym pomijamy połowy meczów ( o ile się da ) W farmie na boty by było bosko :3

Opublikowano

Pacior1234
Pisane było już wyżej. Nie moge tego w CE zrobić. Zajrzyj w inne cheaty w spisie to będzie jakiś program osobny do tego.

Koxkek
Dzięki. Zaraz dodam do bindów ctr + num to zamiast 1 gol zmienia się o 5 ;)

keterep1
Postaram się dodać zmiany czasu :P  Nie jestem pewien czy jest to możliwe w CE

Opublikowano

Zaraz dodam to co Koxkek prosił :P

keterep1
Ten trainer to chyba jedyny darmowy trainer na forum do fify world :)

Opublikowano

Aktualizacja do wersji 2.00 na dzień 21.12.2014r

keterep1
Nie koniecznie :P tego trainera robię dla siebie. Jeżeli ma być już coś z hajsem to będzie dla dowolnej dotacji xD (ale raczej tego nie planuje)

Opublikowano

Fajnie, dzieki ze chcialo ci sie go zrobic :) ale ja gdy wlaczam gre i widze sklad przeciwnika klikam 2 i slysze taki dzwiek lecz ni dodaje mi goli ?? w czym jest problem?

Opublikowano

tak wiem, ale dodalem gole, skonczsylem mecz ( utracono połaczenie z przeciwnikiem) i mialem 0:0  ... Kiedy trzeba klikac zeby dodało gole ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...