Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer - Beta version

.:WrednY:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, robie wszystko jak należy i gdy pauzuje proces to po chwili jest tak że gra idzie dalej ale niestety nawet nie można grać. Kolesia niby nie ma a ja sterować nie moge. Dawałem na fullscreena. Prosze o pomoc! Windows 7 x32bit

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety, po wczorajszej aktualizacji,bodajże 9.4 trainer nie dodaje bramek. :) Słychać nieprzyjemny, znany wszystkim dzwięk i dodanie bramek jest niemożliwe. Czekamy Wredny.  :mellow:

Opublikowano

trainer zaktualizowany, pozdrawiam :)

dodałem full zgranie i nielimitowane kupowanie 

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Wow na serio szybko to zaktualizowałeś, Dzięki !

nie ma sprawy :)

Jesteś w stanie zrobić z tego automat za realne pieniądze?

na pewno nie w najbliższym miesiącu, bede miał teraz obrone na studiach wiec nie mam czasu

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Witam, chcialbym sie dowiedziec czy jest ten trainer ogolnie dostepny jakas wersja darmowa, czy kontaktowac sie z autorem i kupic od niego ? jestem nowy na forum ale chcialbym sie dowiedziec.

Opublikowano

Działa Wam ten trainer??Bo  Mi przy pokazniu składu rywala stoi i nic się nie dzieje.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Nie działa mi full zgranie ani dodawanie bramek.

poprawilem to, pobierz jeszcze raz i daj znać czy działa

Witam, chcialbym sie dowiedziec czy jest ten trainer ogolnie dostepny jakas wersja darmowa, czy kontaktowac sie z autorem i kupic od niego ? jestem nowy na forum ale chcialbym sie dowiedziec.

trainer jest darmowy wystarczy pobrac, obejrzyj wideo poczytaj posty, to dowiesz się tego co potrzebne :)

@.:WrednY:. Nie działa opcja Full Chemistry :)

poprawiłem dziś, pobierz od nowa i daj znać czy działa

Działa Wam ten trainer??Bo  Mi przy pokazniu składu rywala stoi i nic się nie dzieje.

U mnie tak się dzieje nawet jak nie uzywam trainera, to wina bugów w grze ;/

Opublikowano

Wszystko pięknie działa jak na Wrednego przystało. Zgranie działa, należy oczywiście tylko przestawić jakiegoś zawodnika "Np. N na PP " i potem jeszcze raz i mamy stówkę. :) Dodawanie bramek również, nielimitowane zakupki także. Polecam gorąco i dziękuję. :) Jesteś wielki. :)

Opublikowano

Full zgranie działa ale nie rozłącza meczu bo zatrzymaniu procesu. Wiesz może jak to naprawić WrednY ?

musisz grac na full screen zeby processsuspender działał

Opublikowano

Działa Wam fifa??Próbuje z trainerem i bez i jakoś mecze Mi nie ładują się.Tylko Mi ?

21f0dgn.jpg

Budowniczy
Opublikowano

Działa Wam fifa??Próbuje z trainerem i bez i jakoś mecze Mi nie ładują się.Tylko Mi ?

może to prymitywne ale też tak czasami mam i u Mnie to charakteryzuje się niczym innym jak błędami serwerów ea, no chyba, że zdarza Ci się to nagminnie- z 6,7 razy wtedy Ja osobiscie nie umiem pomóc.

Mam natomiast zapytanko " no limit buyer" - czy może ktoś dokładnie wytłumaczyć jak to działa? oczywiście znaczenie po Polsku rozumiem;d

Opublikowano

"No limit buyer" aka "unlimited unassigned items" - sluzy do masowych zakupow na rynku transferowym, nie musisz po kazdym zakupie wysylac gracza/karty do klubu.

Opublikowano

Mam kilka pytań, a mianowicie czy można wyłapać bana za używanie tego? Ile można na tym najwięcej zarobić wciągu 24h? 

Mam nadzieję, że ktoś pofatyguje się i odpowie mi, na zadane przeze mnie pytania. 

Opublikowano

Dodaj jeszcze do niego rozłączanie :P  I tak wgl. to działa on w trybie jednego gracza czy nie?

u mnie działało,  1 liga byla kilka razy wygrana ale ogolnie nie oplaca sie offline, tak z mojej perspektywy

Opublikowano

Mam kilka pytań, a mianowicie czy można wyłapać bana za używanie tego? Ile można na tym najwięcej zarobić wciągu 24h? 

Mam nadzieję, że ktoś pofatyguje się i odpowie mi, na zadane przeze mnie pytania. 

Bana za trainerowanie można zawsze dostać, lecz w worldzie na prawdę jest ciężko go wyłapać :)

Dziennie jest limit 150k o ile się nie mylę.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...