Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć dawno mnie tu nie było chciałem spytać czy jakiś postęp odnośnie tych ucieczek jest? Coś pamietam że zrobili ostatnio potrojoną nagrode za wyścig - jest szanse że stary trainer wróci? 

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć dawno mnie tu nie było chciałem spytać czy jakiś postęp odnośnie tych ucieczek jest? Coś pamietam że zrobili ostatnio potrojoną nagrode za wyścig - jest szanse że stary trainer wróci? 

Raczej takiej szansy nie ma.

f

Opublikowano

Szansa na to, że bezpieczne będzie używanie starego TE Bota praktycznie nie istnieje.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Warto nie warto, jeżeli Ci sie nie spieszy z kupnem samochodu i chcesz grać uczciwie to lepiej grac bez trainera prosta myśl. Wiadomo ze z trainerem szybciej nabijesz hajsy.

Bootleg

Zuke

Opublikowano

Początkowo użyłem żeby kupić GTS-a teraz wole się pomęczyć i mieć satysfakcje z tego że kupilem wóz za ciężko zarobione IGC :)

Bootleg

Zuke

Opublikowano

Możesz używać poprzedniej wersji (a nie tej, w której zamiast TE Bot'a jest "TE x3 Reward".

HB5fLf7.png

Opublikowano

Możesz używać poprzedniej wersji (a nie tej, w której zamiast TE Bot'a jest "TE x3 Reward".

No właśnie skoro coś takiego wykminili to i może jakoś w przyszłości te x3 zamieni się na x30? 

Czy raczej to jest szczyt szczytów bo poblokowali wszystko? :s 

Opublikowano

No właśnie skoro coś takiego wykminili to i może jakoś w przyszłości te x3 zamieni się na x30? 

Czy raczej to jest szczyt szczytów bo poblokowali wszystko? :s 

Tu już nie chodzi o blokowanie czegokolwiek.

Po prostu łatwo jest wykryć, jeśli ktoś zarabia za dużo :)

Raczej nie czekałbym na x30.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mam pyt czemu ten bot mi nie działa pisze czały czas net session wait?

Tak ma być.

Oznacza to, że bot jest w trakcie wykonywania pierwszej ucieczki.

Później będzie wyświetlała się tylko ilość ukończonych ucieczek :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

@TheVolume a ok i ta wersja jest bezpieczna i ile musi mi nabić tych done zeby uzbierało ok 1000000 igc?

Jest dość bezpieczna (ale nie ma 100% pewności i lepiej nie przesadzać z czasem działania).

To, ile ucieczek potrzeba, abyś uzbierał 1mln IGC zależy od tego, jak przejechałeś pierwszą ucieczkę oraz od tego, czy posiadasz mnożnik/modyfikator umiejętności zwiększający ilość otrzymywanej gotówki za pościgi.

Licząc średnio ok. 5k za jedną ucieczkę - potrzeba Ci ok. 200.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...