Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam taki problem że odpalam normalnie jak w poradniku, odpalam grę, mogę już jeździć samochodem, mam window mode 800x600 chcę odpalić czita i wywala mi błąd że game will be closed try to inject hack after join czy jakoś tak

Uruchom ponownie grę i trainer.

HB5fLf7.png

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

naprawiłem ale ten team escape nie działa... klikam ten page down wszystko działa tank mode itp ale nie nabija mi pościgów jak przejade

@TheVolume

Opublikowano

naprawiłem ale ten team escape nie działa... klikam ten page down wszystko działa tank mode itp ale nie nabija mi pościgów jak przejade

@TheVolume

Musisz zaczekać.

Bot wykonuje ucieczki w takim samym czasie - w jakim Ty przejechałeś pierwszą :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Musisz zaczekać.

Bot wykonuje ucieczki w takim samym czasie - w jakim Ty przejechałeś pierwszą :)

pobralem wersje v23 teraz i jak odpalam page down i przejezdzam wyscig to mam wait new session id ;x

Opublikowano

pobralem wersje v23 teraz i jak odpalam page down i przejezdzam wyscig to mam wait new session id ;x

Musisz zaczekać.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Musisz zaczekać.

ale na filmiku robi jedną po drugiej

Opublikowano

Wtedy studio nie zwracało uwagi na cheaterów.

Teraz ich tępi i dlatego jest tak powoli - żeby zmniejszyć ryzyko bana.

a po banie można założyć nowe konto czy jak? bo odpaliłem żeby spróbować pursuit bota i teraz widzę że już dostaje bana bo mam uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne

Opublikowano

Można założyć nowe konto, lecz na nowym emailu.

okej, a który bot według ciebie jest najlepszy?

Opublikowano

da radę jakoś szybciej to ustawić? bo jedno mi nabija półtora minuty, więc musiałbym chyba kompa na noc zostawić ;/

Opublikowano

da radę jakoś szybciej to ustawić? bo jedno mi nabija półtora minuty, więc musiałbym chyba kompa na noc zostawić ;/

Przy aktualnej sytuacji zostawienie komputera na dłużej z uruchomionym botem to jedyne wyjście - jeśli chcesz zarobić :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

bm5647.jpg

wiem wiem..

Tyle że po za tym... Po wejściu do gry i odpaleniu bota wywala z gry i usuwa go. Antyvir mam wyłączny i dodałem do wyjątków. Zapora również.

Pozostaje teraz jedynie czekać na aktualizację tego czegoś. nfs ma teraz jakieś zabezpieczenia nowe.. też się kuźwa wzięli do roboty... szkoda że nie dwa lata temu :D

Nieaktualny i nie polecam używać. @TheVolume proszę o aktualizację i info czy wszystko gra!

/edit. Wcześniej używałem go i żadnego innego. Normalnie wchodzi do gry. Tyle że jak odpalę to, to wywala i usuwa go.

Skontaktuj się z autorem czy coś.. Bo fajny trainerek naprawdę :) Pozdrawiam.

Opublikowano

bm5647.jpg

wiem wiem..

Tyle że po za tym... Po wejściu do gry i odpaleniu bota wywala z gry i usuwa go. Antyvir mam wyłączny i dodałem do wyjątków. Zapora również.

Pozostaje teraz jedynie czekać na aktualizację tego czegoś. nfs ma teraz jakieś zabezpieczenia nowe.. też się kuźwa wzięli do roboty... szkoda że nie dwa lata temu :D

Nieaktualny i nie polecam używać. @TheVolume proszę o aktualizację i info czy wszystko gra!

/edit. Wcześniej używałem go i żadnego innego. Normalnie wchodzi do gry. Tyle że jak odpalę to, to wywala i usuwa go.

Skontaktuj się z autorem czy coś.. Bo fajny trainerek naprawdę :) Pozdrawiam.

Bot jest aktualny, nie wyszła na razie żadna aktualizacja.

Plik usuwa Ci prawdopodobnie antywirus/zapora lub coś o podobnym działaniu.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Przed dołączeniem do ucieczki klikasz page down, po przejechaniu nie klikasz next, tylko czekasz aż nabije wystarczającą ilość.

Po przejechaniu można kliknąć "next". Jednak ważne jest, żeby nie dołączyć do wyścigu ponownie(można wejść do lobby i potem wyjść).

349241432911096669131.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...