Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie nie masz dostepu do gry. Skontaktuj sie z centrum pomocy? To oznacza ban? :P

Tak, lecz musiałeś używać innych cheatów.

f

Opublikowano

@MararOn

@Azetek.

Mi nie działa od jakiegoś czasu TE Bot na wersje V23... przerywa połączenie NFS Worlda... po ukończeniu 3 wyścigów... jak to naprawić ? Anty Wir off oraz zapora off...

76561198180869410.png
Opublikowano

@MararOn

@Azetek.

Mi nie działa od jakiegoś czasu TE Bot na wersje V23... przerywa połączenie NFS Worlda... po ukończeniu 3 wyścigów... jak to naprawić ? Anty Wir off oraz zapora off...

Może masz po prostu problemy z internetem?

Ewentualnie pobierz cheata jeszcze raz, na czas pobierania wyłącz antywirusa i zaporę.

f

Opublikowano

Ale w czasie pobierania cheata mogłeś mieć włączonego antywirusa/zaporę i dlatego trainer nie działa jak trzeba :P

Co do problemów z internetem - chodziło mi, że może ci przerywa ;)

f

Opublikowano

Fajny czituch, korzystałem z niego jak grałem w NFS ale znudził mi się.

Jak najbardziej polecam bo jest to jeden z lepszych cheatów.

zpjDOJ9.jpg

Opublikowano

Czy ktoś z moderatorów wie jak ustawić automatyczne wyscigi albo coś? Np TeamEscape.? Bo samemu nie da się jeździć bo psize Ze nei ma graczy czy coś takiego Albo np Wysci Sprint? 

Opublikowano

Czy ktoś z moderatorów wie jak ustawić automatyczne wyscigi albo coś? Np TeamEscape.? Bo samemu nie da się jeździć bo psize Ze nei ma graczy czy coś takiego Albo np Wysci Sprint? 

Wyścigi (ryzykowne):

http://www.mpcforum.pl/topic/1241136-ibot-v30/

http://www.mpcforum.pl/topic/1190787-af-bot-v02-wyscigi-multiplayer-i-singleplayer/

http://www.mpcforum.pl/topic/1281748-bot-a-lot-v3x-build-201415/

Ucieczki:

Team Escpae Bot z Trainera od GMZ (v23).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jeśli chcesz, żeby bot sam jeździł wyścigi to możesz użyć funkcji znajdującej się pod klawiszem F5.

Niemniej jednak nie będzie to zbyt dobre rozwiązanie, bo z tego co kiedyś testowałem to bot często kieruje auto na ściany.

Edit.Złą osobę oznaczyłem :P

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Raczej nie mam problemów z internetem... spokojnie gram w nfs i inne sieciowe gierochy typu BF3 czy CS Go w którym mam stale 60 Pingu...

a co do trainera to sprobuje pobrać jeszcze raz...

76561198180869410.png
Opublikowano

Czym się różni "TE reward x3" z v24 od Te bota z v23 i dlaczego zostało to zmienione ?

...

W wersji v24 nie ma już TE Bot'a.

Jest to funkcja "TE x3 Reward". Działa to tak, że po przejechaniu ucieczki dostajemy trzykrotną nagrodę.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jest to wykrywalne ?

TE bot z wersji v23 jest bezpieczny ? (to ten co robi ucieczki w czasie takim samym jak my?)

Team Escape Bot występujący w wersji v23 Trainera od GMZ jest aktualnie najbezpieczniejszym botem.

Funkcja "TE x3 Reward" w przypadku nadużycia może być wykrywalna.

HB5fLf7.png

Opublikowano

ja mam taki problem że odpalam normalnie jak w poradniku, odpalam grę, mogę już jeździć samochodem, mam window mode 800x600 chcę odpalić czita i wywala mi błąd że game will be closed try to inject hack after join czy jakoś tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...