Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot działa ale niestety mlodszy brat nacisnal mi speeda i od razu ban (uwierzytelnienie). Poczekam i zaczne używać z głową :) 

Pytanko czy jak sie wlaczy num0 w lobby i sie nie przejedzie jako pierwszy to bedzie mi losowalo slabsze czesci niz miejsce 1?? 

PS. niech ktos na priv odpisze jak się zna na cześciach ( jakie kombinacje najlepsze i gdzie najlepiej jezdzić po zielone i czerwone czesci) ?!?!?! POMOCY

Opublikowano

Bot działa ale niestety mlodszy brat nacisnal mi speeda i od razu ban (uwierzytelnienie). Poczekam i zaczne używać z głową :)

Pytanko czy jak sie wlaczy num0 w lobby i sie nie przejedzie jako pierwszy to bedzie mi losowalo slabsze czesci niz miejsce 1?? 

PS. niech ktos na priv odpisze jak się zna na cześciach ( jakie kombinacje najlepsze i gdzie najlepiej jezdzić po zielone i czerwone czesci) ?!?!?! POMOCY

W ucieczkach drużynowych rozdaj nagród nie zależy od miejsca, ale od ilości graczy, którzy dojadą do mety(złote karty są, gdy wyścig ukończą wszyscy) :)

Jeśli masz pytania dot. części to zadaj je w tym subforum:

http://www.mpcforum.pl/forum/505-need-for-speed-world-pomoc-w-wyborze-aut-i-dobieraniu-cz%C4%99%C5%9Bci/

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Co do trainera. Zrobiłem tak... zalozylem grupe w lobby wlaczylem TE i przejechałem pościg. Włączyło się done (zielone literki), Pytanie ode mnie czy widać jak bot wybiera karty czy on tylko ma stać na miejscu mety i dopiero jak przerwe sam to bede miał czesci w magazynie ?! Jak to jest dokładnie? Jak na razie stoje na mecie cyfry w done lecą, ale bot nic nie robi jak zostawiłem go na wyborze karty tak jest dalej.

Opublikowano

Co do trainera. Zrobiłem tak... zalozylem grupe w lobby wlaczylem TE i przejechałem pościg. Włączyło się done (zielone literki), Pytanie ode mnie czy widać jak bot wybiera karty czy on tylko ma stać na miejscu mety i dopiero jak przerwe sam to bede miał czesci w magazynie ?! Jak to jest dokładnie? Jak na razie stoje na mecie cyfry w done lecą, ale bot nic nie robi jak zostawiłem go na wyborze karty tak jest dalej.

Bot sam otwiera karty, mimo to, że tego nie widać.

Opublikowano

A czy trzeba stać na mecie ? Bo nawet jesli zamkne okno koncowe po wyscigu to te cyfry (done) lecą dalej ale nie zauważyłem czy leca czesci i kaska. 

Opublikowano

A czy trzeba stać na mecie ? Bo nawet jesli zamkne okno koncowe po wyscigu to te cyfry (done) lecą dalej ale nie zauważyłem czy leca czesci i kaska. 

Nie musisz stać na mecie, nie możesz jedynie zacząć nowego wyścigu

Opublikowano

nie ten to zaraz będzie inny :D Jeżeli chodzi o te speed hackito sie ciesze przynajmniej wyscigi w wiekszosci beda sprawiedliwe. 

Pytanko do traina jeszcze jedno... jak działa opcja ta 3x wygrana niby ? wiecej kasy daje ? 

Opublikowano

nie ten to zaraz będzie inny :D Jeżeli chodzi o te speed hackito sie ciesze przynajmniej wyscigi w wiekszosci beda sprawiedliwe. 

Pytanko do traina jeszcze jedno... jak działa opcja ta 3x wygrana niby ? wiecej kasy daje ? 

Opcja 3x reward potraja otrzymaną nagrodę(kasę itp.)

Co do tego, że hack będzie działał już nie długo to chodziło o to, że gra wnet zostanie zamknięta.

Opublikowano

Zamknięta cała ? I zamknięta całkiem czy na jakiś czas :D ?

Lubie sobie pojezdzić a tu takie wiadomosci :( na zapas pytam czy jest w takim razie cos podobnego przez neta ? bo smiganie samemu i zrobienie 100% gry dla mnie nie jest fajne 

Opublikowano

Zamknięta cała ? I zamknięta całkiem czy na jakiś czas :D ?

Lubie sobie pojezdzić a tu takie wiadomosci :( na zapas pytam czy jest w takim razie cos podobnego przez neta ? bo smiganie samemu i zrobienie 100% gry dla mnie nie jest fajne 

World zostanie całkowicie zamknięty(na zawsze) 14 lipca br.

Z podobnych do niego gier to chyba jedynie The Crew jest warte uwagi

Opublikowano

wlasnie czytałem na stronie głównej ale szkoda bo lubie powracać do takich gierek :D strace agere i z 10 lambo :( nie mówiąc już o M3 i porshe. Gram ile sie da do lipca trzeba sie nacieszyć tym co jeszcze posiadam. Licze , że w 2016-17 wyjdzie world odnowiony i z wiekszymi wymaganiami niz wiedzmin haha

Opublikowano

uważajcie bo bot w trybie TE bot może nabijać ekspresowo ucieczki, u mnie stało się tak, gdy aresztowano współgracza a ja sam nacisnąłem "wyjdź wyścigu"  wtedy bot nabił espresem 4 mln IGC .... ( tylko kasa, częsci i skile nie pojawiły sie )  gra się zwiesiła ale na razie bana nie ma...

Opublikowano

da ktoś może linka do aktualnej wersji? bo mamy juz rok 2015 :) Nie wiem czy mogę uzyc cos takiego? nfsw_hack1613 ?

I czy jak uzyje tego co podałem to nazwę to mogę dostać bana za uzycie nawet samego tank moda na f1 ? :(

A i jeszcze jedno mogę z tym chakiem jeżdzić pościgi? samemu? :) oczywiście jeśli nie dostane bana:)

A co znaczy ten PageDown TE x3 Rewrd Sory ze pytam bo nie wiem;)

Opublikowano

da ktoś może linka do aktualnej wersji? bo mamy juz rok 2015 :) Nie wiem czy mogę uzyc cos takiego? nfsw_hack1613 ?

I czy jak uzyje tego co podałem to nazwę to mogę dostać bana za uzycie nawet samego tank moda na f1 ? :(

A i jeszcze jedno mogę z tym chakiem jeżdzić piościgi? samemu? :) oczywiście jeśli nie dostane bana:)

Wersja, która jest podana w pierwszym poście jest aktualna.

Bana za tank moda możesz dostać jeśli gracze Cię zgłoszą, więc nie polecam nadużywać.

Opublikowano

Okej dzieki No to mam taka nfsw_hack1613.rar  A co znaczy ten PageDown TE x3 Rewrd Sory ze pytam bo nie wiem;) i co on daje ten pagedown i czy moga mnie przez uzycie zbanować? bo widze na filmiku instruktazowym ze chłopak to właczył:)  A inni jak tu czytam to wogule odradzaja tego uzywania bo tez moze być ban? to ja juz troche zgłupiałem:) wykryja mi tego chaka? nawet jak go włacze?

i jezeli mam na grze właczony ten cheat a nic nie uzyje to niedostane bana ? :)

Opublikowano

Okej dzieki No to mam taka nfsw_hack1613.rar  A co znaczy ten PageDown TE x3 Rewrd Sory ze pytam bo nie wiem;) i co on daje ten pagedown i czy moga mnie przez uzycie zbanować? bo widze na filmiku instruktazowym ze chłopak to właczył :)  A inni jak tu czytam to wogule odradzaja tego uzywania bo tez moze być ban? to ja juz troche zgłupiałem:) wykryja mi tego chaka? nawet jak go włacze?

i jezeli mam na grze właczony ten cheat a nic nie uzyje to niedostane bana ? :)

Funkcja pod PgDown potraja otrzymaną nagrodę(kasę itp.). W przypadku nadużywania możesz dostać za to bana.

Jeśli nie włączysz żadnych funkcji to nie ma szans na bana.

Opublikowano

eee kilka pytań:

1.Najnowsza wersja v25 wykonuje 1 ucieczkę w tyle ile przejechałem ?

2.Czy jest wersja 1 sek? (tak dla przypału)

3.Podacie link do wersji 1 sekundowej ?

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...