Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed pobraniem trainera wyłącz antywirusa i zaporę.

Wiesza grę, tzn.? Jakiś błąd?

Plik ściągnąłem. Nie zdawałem sobie sprawy, że zapora może to robić.Dzięki. A jeśli chodzi o 2,3: po jakimś czasie wyskoczy powiadomienie Windows-a, że program przestał działać i zostanie zamknięty. A jak przestaje działać trainer, to i gra się wiesza. Ale faktycznie: spróbuję zostawić i zobaczę, co sie stanie.

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plik ściągnąłem. Nie zdawałem sobie sprawy, że zapora może to robić.Dzięki. A jeśli chodzi o 2,3: po jakimś czasie wyskoczy powiadomienie Windows-a, że program przestał działać i zostanie zamknięty. A jak przestaje działać trainer, to i gra się wiesza. Ale faktycznie: spróbuję zostawić i zobaczę, co sie stanie.

Tak się czasem zdarza, ale jest też tak jak się system przywali do twojego acc bo coś nie tak wyczuwa, polecam wtedy szybkie sprawdzenie czy acc nie sprawdzają, czyt: ubić proces i odpalić od nowa clienta

Opublikowano

Lecą dalej bany za wszystko?

Za wszystko poza tebotem/te reward x3

Opublikowano

Poza tym, że "wyłączeni" dostaną ogr :D mne odszkodowania a zbanowani nic, ja nie widzę różnicy

już nic nie piszę

jprd to ironia, pls...

Opublikowano

Poza tym, że "wyłączeni" dostaną ogr :D mne odszkodowania a zbanowani nic, ja nie widzę różnicy

Jakie odszkodowania? Za wyłączenie serwerów? pls

Opublikowano

Witam. 
Jestem tu nowy i mam pytanie. Gra niedługo zostanie wyłączona. Chciałbym jeszcze przejechać się paroma autami, ale kupno SB również zostało anulowane. Wobec tego czy są jakieś hacki, dzięki którym mógłbym zdobyć dużą ilość SB? Oczywiście nie zależy mi na bezpieczeństwie używania hacka, godzę się, że mogę dostać bana bardzo szybko. 

Opublikowano

Witam. 

Jestem tu nowy i mam pytanie. Gra niedługo zostanie wyłączona. Chciałbym jeszcze przejechać się paroma autami, ale kupno SB również zostało anulowane. Wobec tego czy są jakieś hacki, dzięki którym mógłbym zdobyć dużą ilość SB? Oczywiście nie zależy mi na bezpieczeństwie używania hacka, godzę się, że mogę dostać bana bardzo szybko. 

Nie ma hacka na SB, aplikacje sugerujące zdobywanie/hackowanie SB to wirusy czy inne ohydztwa.

f

Opublikowano

Witam. 

Możesz użyć podmieniacza aut:

http://www.mpcforum.pl/topic/1240954-tachkamenyalka-v64/

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Jak działa ta funkcja PageDown - potrojenie nagrody za ucieczkę? nostop bedzię nabijać czy tylko jak dojedziemy do mety? np:chciałbym zostawić bota na noc to, bedzie nabijac tak jak kiedyś nostop cały czas czy jak :ninja:

Opublikowano

Jak działa ta funkcja PageDown - potrojenie nagrody za ucieczkę? nostop bedzię nabijać czy tylko jak dojedziemy do mety? np:chciałbym zostawić bota na noc to, bedzie nabijac tak jak kiedyś nostop cały czas czy jak :ninja:

Funkcja TE x3 Reward potraja nagrody za samodzielnie przejechaną ucieczkę.

Jak chcesz bocić ucieczki - od tego jest funkcja TEBot pod 0 na klawiaturze numerycznej.

f

Opublikowano

Funkcja TE x3 Reward potraja nagrody za samodzielnie przejechaną ucieczkę.

Jak chcesz bocić ucieczki - od tego jest funkcja TEBot pod 0 na klawiaturze numerycznej.

Okey dzięki ;) za informacje

Opublikowano

NewSessionID oznacza, że bot nie przejechał jeszcze ucieczki, a wykonuje je w takim czasie, w jakim ukończysz przejechaną samodzielnie ucieczkę :)

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...