Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli jeśli będę robić około 100/150 ucieczek dziennie to Bana nie dostane? Przynajmniej nie powinienem tak? ;) Bo chce podropic czesci na glownym koncie a nie chcialbym bana..

Opublikowano

Czyli jeśli będę robić około 100/150 ucieczek dziennie to Bana nie dostane? Przynajmniej nie powinienem tak? ;) Bo chce podropic czesci na glownym koncie a nie chcialbym bana..

W przypadku nowej wersji bota(v23) myślę, że można robić nawet więcej bez obaw o bana.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Czy ten Team Escape Bot   w wersji v23 jest bezpieczny ? bo chciałbym szybko wbić lvl i i hajs.... 

Czy lepiej używać wersji v24 bo tam jest jakiś  TE Reward x3. ale nwm co to jest i po co czy to działa tak jak ten Team Escape Bot ? 

Opublikowano

@xRivenn

TE Reward x3 potraja nagrodę otrzymaną za ucieczkę, ale musisz je jeździć sam. Ponadto w przypadku nadużywania możesz dostać bana.

TE Bot z wersji v23 jest wolniejszy, ale jest praktycznie w 100% bezpieczny i działa sam.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

a to ma aż tak wolno naliczać ? po 2 min mam 1 lol to aby wbić max lvl na tym to z miesiąc 

pamiętam jak kiedyś to miałem to trochę szybciej naliczało   

Opublikowano

a to ma aż tak wolno naliczać ? po 2 min mam 1 lol to aby wbić max lvl na tym to z miesiąc 

pamiętam jak kiedyś to miałem to trochę szybciej naliczało   

Bot w wersji v23 wykonuje ucieczki w takim czasie - w jakim Ty ukończyłeś pierwszą.

Gwarantuje to wysoką skuteczność bez większych obaw o blokadę konta (mimo to ryzyko nadal istnieje).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Są wersje, które wykonują 1 ucieczkę na minutę i 1 ucieczkę na sekundę, ale są dużo bardziej wykrywalne(zwłaszcza ta druga).

to podaj link do pobrania wersji która robi 1 na min 

Opublikowano

Witam. Nie mogę rozpakować wersji 2,4. Pisze, że plik jest uszkodzony. Jeśli chodzi o wersję 2,3, wiesza mi grę. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Witam. Nie mogę rozpakować wersji 2,4. Pisze, że plik jest uszkodzony. Jeśli chodzi o wersję 2,3, wiesza mi grę. Proszę o pomoc.

Przed pobraniem trainera wyłącz antywirusa i zaporę.

Wiesza grę, tzn.? Jakiś błąd?

HB5fLf7.png

Opublikowano

W wersji v23 też wiesza mi grę jeżeli bawię się w menu. Najlepiej zaraz po odpaleniu gry włączyć bota i zostawić, wtedy nie wiesza :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...