Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przejechałeś wyścig czy ucieczkę?

Ucieczka drużynowa.

Kiedyś dawno temu grałem to max lvl i parę milionów w jeden dzień szło, a teraz trochu lipa.

Jeżeli używasz wersji v24:

w wersji v24 nie ma TEBota, dostaje się 3 razy nagrodę z ucieczki.

v24 używam, a działa starsza wersja i lepiej ją używać?

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Senchi

W wersji v24 nie ma TEBota. Jest funkcja odbierająca trzy nagrody za jedną ucieczkę.
Starsza wersja (v23) działa, lecz wykonuje ucieczki w takim czasie, w jakim wykona pierwszą ucieczkę gracz.
Dzięki temu ryzyko bana zostało ograniczone do minimum.
Nie opłaca się korzystać ze starszych wersji bota, wykonujących 1ucieczkę/1minutę, bo szybko leci ban.

f

Opublikowano

@Senchi

W wersji v24 nie ma TEBota. Jest funkcja odbierająca trzy nagrody za jedną ucieczkę.

Starsza wersja (v23) działa, lecz wykonuje ucieczki w takim czasie, w jakim wykona pierwszą ucieczkę gracz.

Dzięki temu ryzyko bana zostało ograniczone do minimum.

Nie opłaca się korzystać ze starszych wersji bota, wykonujących 1ucieczkę/1minutę, bo szybko leci ban.

Czyli nie polecasz używać v23 tylko jechać ciągle na v24 w kółko?

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

Czyli jak ja zrozumialem czytajace te posty , w v23 jade ucieczke moge np. isc spac wstaje rano i mam przejechane np. 400 ucieczek tak? a samo nabija ta?

Opublikowano

Czyli jak ja zrozumialem czytajace te posty , w v23 jade ucieczke moge np. isc spac wstaje rano i mam przejechane np. 400 ucieczek tak? a samo nabija ta?

v23 samemu wykonuje ucieczki, v24 jedynie daje nam 3 nagrody za jedną ucieczkę, którą trzeba przejechać samodzielnie

f

Opublikowano

Jak wychodzi nowa wersja cheata, praktycznie niezwłocznie o tym informujemy, więc nie trzeba zaglądać na stronę producenta cheata.

f

Opublikowano

panowie no nieszczescie sie stanelo uzywalem bocika v23 na ucieczki i dostalem bana :D wiec jednak wykrywalne xD

Prawdopodobnie używałeś kiedyś innych cheatów(albo masz dużego pecha), bo sam ostro używam TEBota w tej wersji i nie mam bana.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Prawdopodobnie używałeś kiedyś innych cheatów(albo masz dużego pecha), bo sam ostro używam TEBota w tej wersji i nie mam bana.

nie kolego nowe konto stworzone tylko na potrzeby tego czita :P

Opublikowano

Jeżeli chodzi o MP4 - wiele nie straciłeś.

Jeśli na myśli masz F1 - dużo straciłes :P

nie kupil bym raczej f1 na czit koncie xDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...