Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@xxdeviljinxx

Najlepiej używaj funkcji TeamEscape Bot z wersji v23, lecz niestety do szybkich ona nie należy - wykonuje 1 ucieczkę w czasie takim, w jakim ją przejechałeś.

Jest to bezpieczne i nie ma ryzyka bana.

Co do ryzyka zawsze ono jest ;)

Pozdrawiam właśnie mi konto sprawdzaja :)

Opublikowano

Pozdrawiam właśnie dostałem perma ;) Za używanie wersji v24 ... jest sposób, żebym odzyskał konto ? Bo wydałem na nim ok 100 zł ...

Używałem tylko TE Reward x3 :I

Opublikowano

Pozdrawiam właśnie dostałem perma ;) Za używanie wersji v24 ... jest sposób, żebym odzyskał konto ? Bo wydałem na nim ok 100 zł ...

Używałem tylko TE Reward x3 :I

Perma, czy uwierzytelnianie?

W pierwszym przypadku - nic z tym nie zrobisz.

W drugim - odblokują Ci konto po kilku godzinach (zwykle do 8h).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mi na wersji v23 po ukończeniu drużynowej ucieczki wyskakuje "new sessionid wait.." i tak stoi. Kiedy włączam następną ucieczkę drużynową, to w połowie pokazuje się Done: 1. A po przejechaniu, znow  "new sessionid wait..".

W czym może być problem?

Opublikowano

Mi na wersji v23 po ukończeniu drużynowej ucieczki wyskakuje "new sessionid wait.." i tak stoi. Kiedy włączam następną ucieczkę drużynową, to w połowie pokazuje się Done: 1. A po przejechaniu, znow  "new sessionid wait..".

W czym może być problem?

Nie ma problemu.

Tak to działa. Przejeżdżasz jedną ucieczkę, a bot wykonuje kolejne w takim czasie, w jakim Ty przejechałeś pierwszą.

"New sessionid wait..." jest widoczne tylko podczas wykonywania przez bota pierwszej ucieczki - później jest "Done: 1" itd...

HB5fLf7.png

Gość kamil40013
Opublikowano

Witam

Dawno nie używałem tego hacka.

Czy ktoś zauważył może zmianę w działaniu speed hack'a ? Kiedyś przyspieszało to nam tylko nasze auto ma duże prędkości z tego co pamiętam. Teraz działa to na zasadzie, że cała gra zostaje przyspieszona. Nie wydaje wam się, że kiedyś ta funkcja działała inaczej ?

Opublikowano

Witam

Dawno nie używałem tego hacka.

Czy ktoś zauważył może zmianę w działaniu speed hack'a ? Kiedyś przyspieszało to nam tylko nasze auto ma duże prędkości z tego co pamiętam. Teraz działa to na zasadzie, że cała gra zostaje przyspieszona. Nie wydaje wam się, że kiedyś ta funkcja działała inaczej ?

Trainer przeszedł wiele modyfikacji. Różne funkcje uległy mniejszym lub większym zmianom (m.in. speed hack). Wszystko po to, aby ograniczyć wykrywalność.

HB5fLf7.png

Opublikowano

pfff b***h pls ja mam wersje v chyba 22 z funkcją 1min=1 ucieczka, a na koncie używam go od kiedy chyba wyszedł i jakoś żadne permy mi nie straszne xD

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

Witam właczam pagedown i jak objade poscig to mi sie wogóle nie nabijają co robić

Jeśli masz wersję v23 to zapewne wyświetla Ci się coś typu "new SessionId wait" - to po jakimś czasie zniknie i zaczną się nabijać ucieczki(w takim tempie, w jakim Ty przejechałeś).

Jeśli masz wersję v24 to tam nie ma już TE Bota. Jest funkcja, która potraja przejechaną nagrodę.

349241432911096669131.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...