Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To wyłącz antywirusa oraz zaporę, ponownie włącz grę, a potem cheata.

To wyłącz na czas pobierania jak i używania cheata.

Ten błąd nie jest związany z antywirusem (wtedy by wyłączyła się gra, a trainer zostałby usunięty).

Game Will be closed. Try inject hack before/ after enderworld

Uruchom grę ponownie i jeszcze raz włącz trainer.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Robiłem tak z 10x pod rząd i wraz to samo ;/

Ok, działa tylko cos nie chce mi nabijac punktów i kasy pisze " new Sessionld wait ... " o co chodzi ?

Opublikowano

Robiłem tak z 10x pod rząd i wraz to samo ;/

Ok, działa tylko cos nie chce mi nabijac punktów i kasy pisze " new Sessionld wait ... " o co chodzi ?

Ten bot nabija ucieczki w takim czasie, jak Ty ją przejdziesz.

Jak przejedziesz w czasie 3 minut, to bot będzie nabijał ucieczkę w ciągu 3 minut i wtedy zamiast "new session id wait" będzie "Done: liczba_wykonanych_ucieczek"

f

Opublikowano

Dokładnie tak więc nie bój się jeśli skończysz ucieczkę po prostu poczekaj i za te 2-3 minuty w zależności w jakim czasie ukończyłeś pojawi się done 1, potem Done 2 itd. I nie zapomnij żeby nic nie klikać :)

Opublikowano

Dokładnie tak więc nie bój się jeśli skończysz ucieczkę po prostu poczekaj i za te 2-3 minuty w zależności w jakim czasie ukończyłeś pojawi się done 1, potem Done 2 itd. I nie zapomnij żeby nic nie klikać :)

Można wyjść z menu po wyścigu, tylko nie można zacząć jakiegokolwiek eventu ;)

f

Opublikowano

Dzieki wielkie, tak sobie szybko zrobilem poscig w jakies 1.5 min i nie bede bral teraz nic ;) Zobaczymy efekty :) Wczesniej wyscig trwal ok 7 min  bo bylo ok 20 km a teraz chyba 6 z kawalkiem :D

Opublikowano

Moze i tak ale mam takie pytanko, skoro mam wykupiony pakiet na 10 dni 2x wiecej kasy za kazdy pojedynek to to tez sie do tego zalicza ?

UP

Zauwazylem ze mi nie dodaje $ a w osiagnieciach chyba tak, ale jeszcze zobacze i dam znac

Opublikowano

W osiągnięciach " Zdobyta gotówka przybywa mi po 13k kasy a na gorze w glownej kasie mojej nic nie przybywa, czy po wylaczeniu i ponownym wlaczeniu gry te $ dodadza sie ?

Opublikowano

A o tym, że można wyjśc z menu wyścigu nie wiedziałem mówiąc szczerze. Ale i tak zostaję przy tym, że nie będę nic klikał jak już ukończę wyścig ^^ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...