Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A właśnie o co chodzi z tymi skillami gdzie mogę je zobaczyć itd.? To są osiągnięcia czy jak. Przepraszam za taką ilość dość głupich pytań ale od razu chciałbym wiedzieć jak najwięcej, żeby było mi łatwiej dobić części lvl itd :)

Modyfikatory umiejętności:

Tuning - Umiejętności.

HB5fLf7.png

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A właśnie o co chodzi z tymi skillami gdzie mogę je zobaczyć itd.? To są osiągnięcia czy jak. Przepraszam za taką ilość dość głupich pytań ale od razu chciałbym wiedzieć jak najwięcej, żeby było mi łatwiej dobić części lvl itd :)

W "warsztacie umiejętności" możesz kupić i zobaczyć posiadane skille/umiejętności.

Polepszają one różne rzeczy, m.in osiągi czy powerupy i ich działanie.

f

Opublikowano

Dziękuję za pomoc i pozdrawiam. A stanie się coś jeśli bym robił np. 200 ucieczek dziennie na tym bocie chodzi mi o bana czy trzymać się limitu około 100 dziennie ? 

Opublikowano

Dziękuję za pomoc i pozdrawiam. A stanie się coś jeśli bym robił np. 200 ucieczek dziennie na tym bocie chodzi mi o bana czy trzymać się limitu około 100 dziennie ? 

Lepiej nie przesadzać, przez jedną noc bot wykonuje ok. 140 ucieczek.

HB5fLf7.png

Opublikowano

No tak ja bym zostawiał go włączonego od godz 1 do 7 w nocy ponieważ wtedy mam nocny limit "niestety internet PLUS LTE..." i tak każdej nocy w tym czasie koło 100 ucieczek powinien wykonać dodam, że kończę ucieczkę w 2 min 10 sec.

Opublikowano

Robiłem dziennie po 170 i dostałem bana :)

//

Dalej dział?

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Robiłem dziennie po 170 i dostałem bana :)

//

Dalej dział?

Działa, tylko TEBot wykonuje ucieczki w takim czasie, w jakim ukończysz tą pierwszą ucieczkę, przejechaną samodzielnie.

f

Opublikowano

Działa, tylko TEBot wykonuje ucieczki w takim czasie, w jakim ukończysz tą pierwszą ucieczkę, przejechaną samodzielnie.

Tzn. jak będę jechał 4 minuty, to 4 minuty będzie mi naliczać punkty?

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Tak.

Jeszcze jedno, jak mam na komputerze starą wstawkę tzn. 1minuta=1 pursuit, jeżeli bede to użyać to będzie ban? :)

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Tak na starym bocie szybko poleci ban :) a niektóre z moim autem da sie przejechać w troszke ponad 2 minuty i co te 2 min z hakiem będzie naliczać kolejny przejechany wyścig ^^ ja na razie zrobiłem 78 z przerwami i nic się nie dzieje :) Kolejny raz włączę na noc i zobaczymy rano jaki będę miał lvl oraz ile kaski ^^

Opublikowano

Tak na starym bocie szybko poleci ban :) a niektóre z moim autem da sie przejechać w troszke ponad 2 minuty i co te 2 min z hakiem będzie naliczać kolejny przejechany wyścig ^^ ja na razie zrobiłem 78 z przerwami i nic się nie dzieje :) Kolejny raz włączę na noc i zobaczymy rano jaki będę miał lvl oraz ile kaski ^^

Najlepiej wyposażyć auto w maksymalny poziom modyfikatorów umiejętności zwiększających otrzymywaną gotówkę za pościgi (30%) + mnożnik gotówki (100%).

Wtedy przez jedną noc można wycisnąć ok. 3mln.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wlaśnie nie chce mi polecieć te ulepszenie 300 % więcej gotówki niestety nie wiem czemu i t oz wyścigów zdobyc czy kupic karty jakies hmm ?

Opublikowano

Wlaśnie nie chce mi polecieć te ulepszenie 300 % więcej gotówki niestety nie wiem czemu i t oz wyścigów zdobyc czy kupic karty jakies hmm ?

Modyfikatory lecą losowo, jeśli chcesz to możesz pokupywać karty za 60k, ale nie ma gwarancji, że coś dobrego wydropisz.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Aha no to okey dzięki za pomoc a co najlepiej kupic jak już bd miał te 10 milionów za tydzień dwa bo jestem zielony ;/ Czy może jest jakiś poradnik co kupowac itd. 

Opublikowano

@afsdad11

Jeśli chcesz auta to warto zakupić te:

Lamborghini Murcielago Lp-670(spisze się na dragach i wyścigach w klasach A i S), Mitsubighi Eclipse GS-T(nawet 3 - jest autem bardzo dobrym w klasach B,C i D) i ewentualnie Lamborghini Murcielago Lp-650(jest nieco tańszą, ale i słabszą wersją Murcielago Lp-670).

Na przyszłość takie pytania zadawaj w osobnych tematach ;)

349241432911096669131.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...