Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewne pytanie odnosnie tego bota od czego jest zalezna wielkosc naliczanai done bo przewaznie max mi idzie do 150     raz tylko nabilo mi do 1150   o.O

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pewne pytanie odnosnie tego bota od czego jest zalezna wielkosc naliczanai done bo przewaznie max mi idzie do 150     raz tylko nabilo mi do 1150   o.O

Ta wersja TEBota robi ucieczki w takim czasie, w jakim przejedzie pierwszą ucieczkę gracz.

Przykładowo,  jak pierwszą ucieczkę ukończysz w 2 minuty, to bot będzie naliczał ucieczkę do Done co 2 minuty.

f

Opublikowano

czyli odczekac musze 2 minuty i bedzie dalej nabijac 2 minuty                         teraz np. przejechalem poscig ale nie dojezdzalem do konca pozwolilem zeby czas sie skonczyl i mi 1500 nabilo

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngZowerix

Nowa wersja działa trochę inaczej.

Obecna wersja wykonuje ucieczki w takim czasie co gracz.

Czyli jeśli przejedziesz ucieczkę w np. 2 minuty, to po 2 minutach zniknie "new sessionl wait" i pojawi się liczba ucieczek i będzie rosło o 1 ucieczkę co te 2 minuty.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

czyli wnioskuj ze dziala to na zasadzie takiej ze przykladowo czekam te 2 minuty jesli tyle trwala ucieka za tym sessionl wait....  nabija mi przykladowo 170 done    czekam kolejne 2 minuty i kolejne 170   i tak caly czas ? 

Opublikowano

inna sprawa irytuje mnie ten stary program bo jade ta sama ucieczke ten sam czas a raz nabija 550 done innym razem 120 a jeszcze innym jak sie trafi 1500 a chcial bym miec tak zeby za kazdym razem liczylo do 1500

Opublikowano

bo to dziala tak ze za duzo trzeba razy to robic   jaki nalicza po malo done     jak robie to ktorys raz przykladowo 5 i mam jzu 5 razy uwierzytelniene  albo wiecej to pozniej ban  a tak jak by mi nabilo po 2000 2 razy to mam 60 lvl od razu i bez bana     tylko jak to zrobic     tak jak ten typ na necie co pokazuej jak szybko wbic 60 lvl  to jemu fastem liczy done do ile chce 

Opublikowano

bo to dziala tak ze za duzo trzeba razy to robic   jaki nalicza po malo done     jak robie to ktorys raz przykladowo 5 i mam jzu 5 razy uwierzytelniene  albo wiecej to pozniej ban  a tak jak by mi nabilo po 2000 2 razy to mam 60 lvl od razu i bez bana     tylko jak to zrobic     tak jak ten typ na necie co pokazuej jak szybko wbic 60 lvl  to jemu fastem liczy done do ile chce 

Ta osoba używała starszej wersji trainera, już pewnie ma bana.

Nikt ci nie zabrania korzystać ze starszej wersji, lecz szybko dostaniesz bana.

p.s. Pisz bardziej zrozumiale ;)

f

Opublikowano

po prostu chce bardzo szybko wbic 60 lvl liczac na lud szczescia

Przy chęci bardzo szybkiego wbicia 60lvl nie ma co liczyć na łud szczęścia :)

f

Opublikowano

Ten film (poradnik) był nagrywany, kiedy studio zajmujące się projektem NFSW nie przywiązywało wagi do cheaterów i botów. Teraz sytuacja się zmieniła, TE Bot przeszedł dwie aktualizacje (po pierwszej wykonywał ucieczki w minutę, po drugiej w takim czasie - w jakim Ty przejedziesz pierwszą). Nawet nie licz na to, że wbijesz przez chwilę 2000 ucieczek i nikt się tym nie zainteresuje - blokada Cię nie ominie.

HB5fLf7.png

Opublikowano

ja wiem przez to wysakuje mi co pochwile uwierzytelnienie ale konto blokuja gdzies po 5-6 razie wiec jak by mi sie udalo na 2 razy wbic 60 to bana by nie bylo :D

Opublikowano

ja wiem przez to wysakuje mi co pochwile uwierzytelnienie ale konto blokuja gdzies po 5-6 razie wiec jak by mi sie udalo na 2 razy wbic 60 to bana by nie bylo :D

Tylko musisz liczyć się z tym, że nie koniecznie dostaniesz bana tego samego dnia ;) Możesz go dostać nawet po miesiącu/roku od ostatniego użycia cheata/bota.

HB5fLf7.png

Opublikowano

gram dla zabawy wiec mam na to powiem szczerze wyj.....ne :) moze uda sie cos przekombinowac

Swoja droga zauwazylem ze strasznie sie czepiaja powyzej 50 lvl do 40+ nie ma tragedi pozniej dopiero bo nawet jak uda mi sie odpali to zaraz wyskakuje blad polaczenia i znowu uwierzytelnienie

Opublikowano

Swoja droga zauwazylem ze strasznie sie czepiaja powyzej 50 lvl   do 40+ nie ma tragedi pozniej dopiero bo nawet jak uda mi sie odpali to zaraz wyskakuje blad polaczenia i znowu uwierzytelnienie

Którą wersję bota masz na myśli?

f

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem ? Zamiast Done:... pokazuje new SessionId wait...

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Ahaaa. Czyli tego bota już można nazwać teoretycznie bezpiecznym ? :)

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...