Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Crackowanie TibiaBot Ng 7.6 - 8.11

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam wszystkich.

nie chce mi sie przegladac 9ciu stron tematu i mam pytanie, czy istnieje bot NG pod obecna wersje tibii?

pozdrawiam.

ps. mam nadzieje, ze warna nie wylapie =p

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tu zadajemy pytania itp opisujemy problemy i takie pierdoly

nie zakładamy nowego topicku nie działa nie sra itp tylko tutaj piszemy pytamy itp

załozenie nowego topicku typu. Ng nie działa mi nie moge cracknac itp = warn

Opublikowano

jako pierwszy , prosze o natychmiastowa pomoc bo juz nie wyrabiam , otoz mam taki problem , po sciagnieciu winhexa uruchomieniu , itd wpisaniu licencji naciskam alt+F9 i otoz wyskakuje mi taki komunikat

AN EXCEPTION ERROR OCURRED AT OFFSET 0012F6D4 IT IS RECOMENDED TO SAFE YOUR WORK AND RESTART THE PROGRAM

PLEASE DISABLE NVIDIA NVIEW DESKTOP MANAGER AND RESTART WINHEX TO AVOID THIS PARTICULAR ERROR

Nie mam pojęcia o co chodzi , nie posiadam karty graficznej nividii :P wiec nie wiem od czego to zalezy prosze o pomoc !! moge zapłacić kasa w tibii

Opublikowano

Witam

Wiec tak ma scrackowanego NG pod 7.92/8.0/8.1 , chcialbym scrackowac za pomoca winhexa pod 7.6, czy moglyby miktos napisac jak to zrobic, robilem wg opisu i nic ;/ prosze Was, aha i jeszcze jedno czy macie opcje z mana potionami itp w scrackowanym ng pod 8.1, poniewaz ja nie mam , mam tylko te opcje co byly w NG 4.5.0 . Najbardyiej mi chodzi o scrackowanie ng pod 7.6, wiec prosze Was o pomoc, z gory dzieki

Opublikowano

Siema, czyli jak skrakuje 8.1 tak jak napisane w 1 poście tematu http://www.tibiabot.com/download/setup-4.6.5.exe <<ta wersją to już będzie można się leczyć Healthpotionami etc? czy jest jeszcze jakas nowsza wersja od tej ww do 8.1 i crackuje sie ją tym samym sposobem? Bo lubie byc na czasie xD.

@EDIT

O, np jak zamiast 4.6.5 zainstaluje 4.6.9... to na to samo wyjdzie?

Proszę o szybką odpowiedź.

PZDR

Opublikowano

Udało mi się skrakować wersje ng 4.5.0. Ok działa. Kopiuje sobie z niej hook.dll na pulpit potem w folder gdzie jest ng 4.5.0 instaluje wersje 4.6.5. Przekopiowuje tego hook.dll do tej nowej wersji i nie działa. Co mam zrobić żeby to chodziło? Bo skrakowałem wszystko ok w wersji 4.5.0

Pomocy!

Opublikowano
gdy wciskam alt+f9 wyskakuje mi błąd an exception error occurred at offset 0012f6a8 It is recomented to save your work and restart te program Please disable n Vidias itd. co z tym można zrobić??

to samo mam.

help xD

Opublikowano

Sposob podany tu raczej juz nie działa poniewaz te konto ng zostało usuniete. Mam nowy sposob ktory działa bez win hexa jezeli ktos jest zainteresowany to pisac na gg:3330724 Crackuje za 30k na Galana/Morgana/Harmonia/Xerena

/pozdro

Opublikowano

Jeśli klucz został usunięty to dziwne, że wszystkim nadal działa... a ty pewnie za to 30k dajesz "scrackowaną" ikonkę?

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Sposob podany tu raczej juz nie działa poniewaz te konto ng zostało usuniete. Mam nowy sposob ktory działa bez win hexa jezeli ktos jest zainteresowany to pisac na gg:3330724 Crackuje za 30k na Galana/Morgana/Harmonia/Xerena

/pozdro

warn za podawanie gg

polecam tego usera szybko crackuje i szybko juma wasze konta ;] jesli chcecie stracic konta polecam go !

Opublikowano

@up jezeli nikt sie nie skarżył to po co osadzasz?

Nie działa te konto wiec winhexem nie da sie juz zrobic.

Trzeba troche pomyslec, usiasc i nie zajeło mi to napewno 1h :s wiec nie wiem skad to oburzenie. 5 osobom juz działa i wszyscy sa zadowoleni.

bb.

Opublikowano

nom daj jakis dowod ze 5 osobom działa

jak narazie caly czas działa to konto wiec chyba masz problemy z internetem

Opublikowano

Jeżeli włączasz juz Win Hexa i alt + f9 musisz miec uruchomionego bota NG czy to okienko startowe gdzie sie wbija kod itd ;) spróbuj wtedy powinny byc 2 loadery uzyjwaj zawsze tego drugiego !

Opublikowano

12:37:52 xxx

ale za kase w Tibi, koles daje 120k

jak mam ci udowodnic.

@dudulek

winhexem juz ci sie nie uda :P chcesz info to gg moje masz up.

Opublikowano

Witam, ja mam taki problem ze gdy juz wszystko zrobilem i wlaczam NG, to Tibia mi sie wylacza i ni chooya ;] z gory dzieki za pomoc(gram na tibii 7.6)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...